Grönan

Hej och hå, VI ÄLSKAR INSAAAAANE!!!!!!!!!!!!! Den gör heeeela Grönan tycker vi :)







Haha, tror jag skrev exakt samma sak förra året när jag hade varit på Grönan med Malin.

Mötte upp Malin vid kl 11. Vi ville vara där vid öppningen för att slippa alla köer. Och det lyckades vi verkligen med :)
Behövde inte stå i kö någonstans! Så skönt. Då passade vi på att åka Insane några gånger. Vi fick till och med åka ensamma på vardera sida för att det skulle bli jämnvikt (eftersom det inte var några efter oss på kö).
Sån jädrans kick man får av den där bergochdalbanan!! Det är typ som en drog, man vill bara åka om och om igen :D Man skriker och skrattar hysteriskt samtidigt som man kastas fram och tillbaka, upp å ner och snurras runt. Tårarna bara sprutar av en hel del känslor :D Så UNDERBAR :D Vi hann med att åka den 7 ggr :P

Vi åkte faktiskt även annat också, även om man inte skulle kunna tro det. Vi testade den nya bergochdalbanan i trä, Twister. Är faktiskt lite besviken, hade förväntat mig mer. I det första stupet saktades det ner istället för att gasa på. Men men. Malins enda dröm hon har här i livet gick i uppfyllelse (som hon själv sa) hahahahah!! Och det var ju att få vinna en stor chokladvinst :) Hon vann 1:a priset! Helt otroligt vad glad hon blev, hon levde på det där hela dagen (och hela veckan nu framöver, om inte mer). Jag var ett nummer ifrån att vinna på Dumble/Plopp ståndet, fan då :(

Vi åt lunch och tog en varsin glass efter. Vi lät ju inte direkt maten få smälta, utan upp på nästa attraktion haha. Då mådde vi faktiskt illa efterråt, men inte så konstigt. Får skylla oss själva :)
















Det var verkligen en PERFEKT dag att gå på Grönan på. Knappt några köer alls och lugnt. Så man vill ha det så man kan åka mycket.

Strax innan kl 17 hade vi fått nog och det var bara dags att bege sig hemmåt. Helt slut var man och vi gäspade en hel del på vägen hem :)

En sak är säkert, älskar min bästa vän Malin!! <3 Tack för att du finns fina du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0