SEMESTER!

JAG HAR SEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAAAAAA UNDERBART!!!!!

Idag har jag jobbat och sen efter jobbet träffade jag Hannah. Vi åkte hem till mig och lagade middag. Blev kött, runda pommes med vitlökssmak och sås samt cola. Super gott, efter det åt vi godis haha.
Senare under kvällen mötte vi upp en i laget för att hon skulle köpa mina biobiljetter. Tur det!
Jag kan ju inte gå på Eclipse premiären då jag ska till Norrland med pappa på lördag. Det tar mer än 7h att åka dit, det är 52 mil. Så vi kommer få turas om att få köra. Vi ska åka upp i min bil medans mamma och syrran kommer upp veckan efter i familjebilen.

Jag håller på och packar just nu, och jag är fan sämst på det. Lyckas alltid ta med mig för mycket och använder inte äns hälften. Men hellre förmycket än för lite ;)

Eftersom jag kommer vara på landet uppe i Norrland så kommer jag inte kunna blogga så mycket, om jag kan blogga överhuvudtaget (?)... Kanske via mobilen.

Kommer bli helt ootroligt skööönt att åka iväg på semester och bara ta det lugnt. Väldigt efterlängtat.

Ha en jätte bra sommar så hörs vi!
Kramis

En dag kvar

EN DAG KVAR TILL SEMESTER!!!! :D Sen går jag på ledighet i 3½ vecka ;) (har ledigt v.32 igen). Kan inte förstå det riktigt själv. Har inte varit så här mycket ledig på aa 2 år, eftersom jag inte hade något sommarlov förra sommaren.

TISDAG:
Igår så jobbade jag som vanligt. Jag åt lunch ute med Alicia på jobbet ute i solen, hur skönt som helst. Vi båda åt lassange, jag hade en färdiglagad och hon hade en hemlagad.

Efter arbetstid hade vi lite sommaravslutning på jobbet då våra två enhetschefet bjöd på en massa god mat och dricka. Vi hade tur med vädret så vi gick ut på terassen och åt.
Mitt under maten hör vi VÄRLDENS smäll nedanför. Man hörde en bil tvärnita och sen kom smällen. Alla reser sig upp direkt och vi fattade med en gång att det är några som har krockad. Vi kollar ner och ser en stor lasbil som har krockat med en lite, liten bil. Den lilla bilen var helt förstörd och intryckt medans lasbilen inte hade ett märke. Ingen kom till skada som tur var och de började inte att bråka. Man såg bromsspåret på 10m. Fyfan va läskigt.


(vackra Alicia)
                                                     

   (maten som bjöds)

 
(min tallrik)


(krocken)

Sen efter myset åkte jag hem till bästa Sara och träffade henne. Jag åt lassange igen haha och hon åt en kebabrulle. Jummie. Den var väldigt god!
Vi kom då på att vi typ inte kommer ses igen först på Arlanda då vi ska till Kreta. Kan du fatta? SNART DÄR!!!!! 11 juli åker vi :):):) Kan inte tro det. Underbart.

Efter Sara åkte jag hem till mina föräldrar och sov där. Jag hade med mig bilen för att den skulle lämnas in hos en bilverksta för att byta några fjädrar. 3000 kr, dyrt som fan, men men..

ONSDAG:
Jobb...jobb...
Efter jobbet åkte jag och kollade på Enskede - Rågsved på Enskede IP. Jätte fint väder och det var skönt att kolla på. Det var en spännande match, men helt plötsligt rann det in en mass bollar i målet. Matchen slutade 1-4 till Rågsved. Matchen var faktiskt jämn bortsett från resultatet. Så lika hade varit rättvist enligt min åsikt.

Imorgon ska jag träffa Hannah Grillarhammar. Ska bli kul att träffa henne igen. Vet inte hur länge sedan det var sen vi träffades. En evighet!
Men innan jag möter upp Hannah, ska jag åka och träffa en tjej i laget en snabbis i Rissne. Hon har köpt mina två bio biljetter till premiären utav twilights tredje film Eclipse. ÄR SÅ AVUNDSJUK!! Fan asså, jag hade verkligen velat gå. Platserna är super, i mitten utav bio salongen. Tyvärr kan jag inte gå för att jag ska åka till Norrland i helgen.. Aja, what to dooo ?!

GODNATT, KRAM



INSAAAAAANE!!!

VILKEN UNDERBAR DAG!!! :D
Fyfan va kul jag har haft, från morgon till kväll. Det här behövde jag, garanterat :)

Det började med att Malin och jag satte väckarklockan kl 08.00 på morgonen. Sen skiljdes vi åt. Jag skulle till frisören och hon till doktorn.

Jag hade tid hos frisören kl 10 i Sickla. Det tog lite mer än två timme, och jag blev suuper nöjd. Så nu är man fin fin i håret ;) Perfekt inför Kreta! Hoppas mitt hår kommer blekas ännu mer under sommarn, skulle kunna tänka mig att ha ännu mer blondare faktiskt.
Efter frisören mötte jag upp Malin igen inne i stan. Vi gick och åt lunch på Sandys vid Hötorget och efter det åkte vi till Grönan.
Vi köpte ett varsitt åkband för 290 kr och som gällde fritt åk hela dagen, kanon!
Vi startade med Kvasten, en ny berg och dal bana. Tyckte sådär om den, inge märkvärdigt..
Sen åkte vi lite imellan innan vi gick till Insane. OMAMA!!! Det är LÄTT Grönans BÄSTA attraktion, ÄLSKAR DEN.
Vi hade ingen aning om hur den funkerade, så vi satte oss och trodde att det skulle bli en lätt match, aa sure bacon. Har ALDRIG skrikit så mycket i hela mitt liv, fyfan va rädda vi var plus att det var så sjukt kul på samma gång. Vi åkte den sammanlagt 5ggr under hela kvällen. Dagens höjdpunkt! Alla måste fan åka den haha. Har jätte ont i halsen nu efter allt skrikande från den :) Härligt det!
Jag fick i alla fall med Malin upp i Extreme, hon samlade lite mod under dagen. Grattis! haha :)
Vi åkte allt som fann i princip föruom Frittfall och Uppskjutet. Inget förr oss (eller för mig).

Sen kl 18 så mötte vi upp laget för 5-kamp och lite mat. Mitt lag kom näst sist haha, men det var riktigt kul. Har så roligt med mitt nya lag så det är helt otroligt. Har verkligen smällt in bättre än jag hade kunnat trott.
Vi startade med mat innan 5-kampen ute i solen, super mysigt. Men sen blev det krig haha :) Aja, man kan inte vinna allt. Jag var i alla fall bäst på vattenpistolen ;) 450p.

Nu sitter jag och kollar på Spanien matchen och Villa missade en straff för inte allt för länge sedan. Det är väldigt sällan som man ser ett proffs skjuta UTANFÖR målet.. Inte vanligt.. Men allt kan inte alltid sitta som det ska.

Imorgon är det jobb som vanligt. Jobbar bara 3 dagar denna vecka eftersom jag var ledig idag. Sen är det midsommar och efter det bär det av till landet med pappa en vecka.

Efter jobbet imorgon åker jag hem till Sara och träffar henne. Kommer bli kul :)

Lite bilder från idag bjuder jag på, sen ska jag kolla klart matchen och sedan sova. Har ju hållt igång sedan kl 8 imorse, så är super trött nu haha.













tack för en underbar dag Malin och alla tjejer. Höres kanske imorgon ;) KRAMIS <3


test

Testar att skriva från min mobil. Malin snarkar inte än så länge haha

Fan

Fan vi förlorade med 2-1 idag, skit tråkigt. Vi var värda 3p. Aja, fotboll är inte alltid rättvis tråkigt nog.

Malin ligger nu och försöker sova medans jag sitter och bloggar. Jag är förpigg för att gå och lägga mig haha.

Imorgon ska jag som sagt till frisören och sen ska jag gå på Grönan tillsammans med Malin och sedan med laget på  kvällen.

Kommer bli skit kul, ska försöka ta en massa bilder så att ni kan få se.

Godnatt Malin och alla andra :)<3

Säljes

Säljer mina två bio biljetter till den tredje Twilight filmen Eclipse för 200 kr, premiärdagen den 30e, kl 18 på Rigolett. Någon intresserad?

Match

Idag är det match mot serieledarna Viksjö. Kommer bli rikitgt kul. Och en så länge verkar vi också ha tur med vädret. Det är sista matchen innan uppehållet. Sen har vi "sommarlov" från fotbollen ända fram till augusti.
Naaajs! :)

Efter matchen idag så åker jag och Malin hem till mig och käkar mat m.m. Hon ska sova hos mig :)
Imorgon ska jag till frisören och som är vääääldigt efterlängtat, och Malin ska till doktorn.
Sen möts vi upp lite senare för att gå på Grönan under dagen. Senare på kvällen möter vi upp laget för att köra en femkamp samt äta lite gott osv. Har inte varit på Grönan på flera år, så det ska bli väldigt kul att åka alla nya grejer.

Inatt kom Sara hem från Turkiet. Ska bli kul att träffa henne igen. Har ju saknat dig :(



Kramis



(en gammal bild på mig och Malin, tror vi gick i 2an i gymnasiet)


Kusinerna

Idag har jag som sagt varit lite barnvakt åt mina kusiner, så här kommer bilder från idag :)

 



 
 







Ska snart kolla på fotboll :)
Match imorgon, roligt som fan. Ska möta serieledarna Viksjö som inte har förlorat en match ännu. Men vänta tills imorgon ;)

kramis




Bröllopet

Har precis kollat på Kronprinsessans Victorias bröllop. Det var fint men ganska så segt. Grattis till er :)
Min familj är barnvakt åt mina småkusiner idag/imorgon. Roligt det! De har precis varit ute och kollat på fåglar med pappa haha.
Så nu är det är det bara att leka :) haha

 (jag just nu)
Aja, hörs imorgon. Då jag har match!
Kramis

Syrran

Sitter just nu och äter en massa godis och kollar på fotboll med syrran. Lite bilden från idag :)

   

  

   


Hörs imorgon ;)

:)

Nästan en hel vecka avklarad, fredag imorgon ett steg närmare semester, landet och Kreta :)
Kan inte bli bättre. Jobbar bara tre dagar nästa vecka och det kommer gå väldigt snabbt. Jag och pappa ska åka upp i förväg i min bil till landet som ligger i Norrland. Vi ska fixa och dona så allt är klart när mamma och syrran kommer dit. Det tar ca 7½h att åka dit, 52 mil. Så det är en bra bit haha. Kommer bli sååå jäkla skönt att få åka upp dit. Missade ju det förra sommaren då jag sommajobbade på mitt nuvarande jobb.
I tisdags var det 1år sedan jag började på förvaltningsrätten, helt otroligt va snabbt det går..

Den här veckan har gått lika snabbt som vanligt. Den har varit väldigt rolig också.
Igår så åkte jag hem till mina föräldrar efter jobbet. Gymmade innan i Hammarbyhöjden. Sprang som vanligt 5 km, och jag slog mitt personliga rekord på löpband. Sen styrketränade jag, så idag har jag lite träningsvärk i armarna. Skönt det.
Efter gymmet gick jag hem till mamma och pappa, duschade och åt lite mat.
Sen mötte jag upp Adde och hans lillebror Emil för lite boul ute i parken. De är vana att spela så jag kom såklart sist med 7p. Bättre än 0 i alla fall. Men det var faktiskt kul, det måste vi göra om. Skrattade en hel del haha.
Adde skulle hålla på och trixa med sin skateboard, och ja, det gick ju sådär ;)

   

Sen vare bara att kila upp igen och kolla på Sydafrika - Uruguay. Målisen i hemmalaget fick rött kort. Annars var matchen ganska så död.

Idag så var det fika på jobbet, massa glass och grädde med tillbehör, juumie, alltid lika gott med glass och kolasås! En höjdare.   (en maräng med kolasås haha)
Jag satt och lyssnade på Argentina matchen på radio, de vann med 4-1, härligt det. Glad för Messis skull..

Nu sitter jag här hemma och kollar på Grekland - Negeria. En nigriansk spelare blev precis utvisad efter en spark på motståndaren. KLANTO! Skyll dig själv säger jag bara.

Jag ska åka till träningen om 50 min. Ska hinna äta lite och sen är det bara att bege sig iväg.

Men som sagt, fredag imorgon, så skööönt! Har mycket planer i helgen.
Jag ska upp och gymma imorgon innan jag drar iväg till jobbet.

Juste, vi lämnade in min bil på service idag, kl 07.00 i morse. Kommer kosta en massa pengar, men men. Det är dyrt att ha bil.

Höres! Kramis






C.Ronaldo by Armani

  

 

   


 

  



 


Drömmer nog sött ikväll, godnatt <3


VM

Sitter här hemma innan träningen och kollar på Portugal - Elfenbenskusten :)
Får ju inte missas!!!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROOOOONAAALDOOOOOOOOOO!!!!!!! Show us some magic!
Viva viva! :)


<3<3<3


C.R


Helt sluuut

Vi vann med 5-2 idag mot Frej :D ÄGDA! Jag gjorde det sista målet strax innan avblåsningen. Skit skönt!
JIPPI!!! Vad händer tjejer? 10 mål på 2 matcher! KANON!!

Blev tokig på vädret, typsikt svenskt sommarvädar; regn, sol, regn, sol, regn, sol, ÖSREGN OCH SOL. haha





Efter matchen åkte jag och Malin hem till mig och lagade en god pasta rätt tillsammans med lite hemmagjort vitlöksbröd och sallad, skita gott :)
När vi hade ätit klart och diskat färdigt tog vi bilen ner till Hemmakväll (ja, vi var slut efter matchen och orkade inte gå) och hyrde filmen Fish Tank och köpte en massa godis. De hade äckligt mycket gott godis att välja mellan, ville ha allt av alla smaker haha. Tjockis, jag vet.

Efter filmen lånade Malin två usb utav mig och förde över en massa bra musik från min dator som hon ville ha och när hon var klar med det skjusade jag hem henne.

Jag är verkligen helt slut i kroppen, värker verkligen i vaderna och Tyskland vann nyss med Australien med 4-0 haha. Hur kommer detta VM att sluta? Jag sitter dock (tyvärr?) på flyger ner till Kreta när finalen går. Hoppas man får någon information under flyget hur det kommer gå.

Jag hämtade ut Twilights fjärde bok igår. Jag funderar på att hålla mig  att inte läsa boken tills jag åker till Kreta. Vill ha något bra att läsa på flyger så att tiden går snabbare. Förstår bara inte hur jag ska hålla mig, har längtar efter den där boken i fan 4 månader typ. Jag tänker då att jag lika gärna kan hålla mig mindre än en månad till ;).

Aja, ska sova när som helst. En ny arbetsvecka imorgon och fotboll som vanligt! :)

Gooooodnatt, kram

Match

Ska åka till matchen om en timme. FAN VA TAGGAT DET ÄR!! :D

Lördag

Idag har jag storstädat hela lägenheten samt tvättat. Sen efter ett jävla jobb så åkte jag hem till mina föräldrar och kollade på Nigeria - Argentina. En helt okej match, kollade mest för att kungen Messi spelade. Fattar inte hur man kan vara så sjukt bra VARJE match. Omänskligt att inte kunna vara dålig. Det är som om man spelar TV-spel när man kollar på han. Helt galet va underbart han spelar. Han är dessutom bara född -87. Han har hela fotbollskarriären framför sig :) Ska bli kul att föja hans framgång.

 

Jag längar nu riktigt mycket efter tisdag då Portugal möter Elfenbenskusten :) RONALDO! <3 Kommer bli riktigt kul. Den match jag nästan mest längtar efter är Brasilien - Portugal den 25e, ojoj :)
Längtar även till att se Spanien spela, de är ju sååå skickliga!


Sitter just nu och kollar på England - USA (lillebror vs storebror). Det står just nu 1-0 till England tack vare Gerrards mål :)

Imorgon har jag match mot Frej. Är super taggad! Känner på mig att vi tar tre poäng. Man blir extra sugen att spela själv nu när det är så mycket fotboll på TV.
Efter matchen imorgon åker jag och Malin hem till mig och chillar lite :) Lagar god mat och kollar på TV samt pratar skit haha. Myspys..

Aja, håll tummarna för oss imorgon,
kramis

      
VM låtarna :)


VM och student mottagning

Fy vad trött jag är.
Idag var jag på jobbet, det är skönt att det är dåligt väder när man jobbar för då behöver man inte få dåligt samvete över att man sitter inne. Lite mysigt också när det är mörkt ute och man hör hur regnet kommer på fönsterrutan så att det låter så där mysigt :)

JÄVLAR VAD KUL MED VM VM VM VM VM VM!!

Sen åkte jag hem en snabbis och gjortde i ordning mig. Fick stressa lite eftersom jag skulle möta Myzan kvart över 5 vid medis innan vi skulle gå hem till Vivvi där det var hennes studentmottagning. Riktigt trevligt var det! Många som man inte har träffat på länge var där, kul att ses igen :)
Jag köpte en dyyyyyr blombukett till Vivvi, den var super fin. Grattis till studenten sötis!



Sen åkte jag hem och köpte Pringles chips "rice soure cream and onion" med dipp, JUMMIIII!
Haha så nu sitter jag och svullar i mig det.

Imorgon ska jag tvätta och städa. Sen bär det av till gymmet. Vi får se vad som händer senare under dagen, inga planer än så länge.

Förresten, jag bokade två biljetter till Twilights tredje film Eclipse på premiärdagen den 30e :D :D LÄNGTAR!!
Hoppas Sara kan gå med mig, annars får jag hitta någon annan haha.


  (tur att jag ska till gymmet imorgon, får lite ångest över att jag sitter och äter detta skit onyttiga)

Godnatt, kramis 


Lady Gaga

Lady Gagas nya video, Alejandro :) <3
 


Hahah

Hahah fyfan va kul!




Onsdag

Då var det torsdag imorgon. SKÖNT! En dag närmare helgen.

Idag har jag jobbat på som vanligt. Jag satte ut en massa muntliga förhandlingar osv.
Sen kom pappa och hämtade mig för att sedan åka hem till mig och kolla igenom en massa saker om bilen.
Det gick jätte bra och det är en massa papper att hålla reda på, tro mig!

Efter det gick jag ner och köpte lite godis för att sedan gå ner till Jessica. Vi kollade på Gossip girl. Mycket bra :)
Och efter det så hjälpte jag henne med att sätta på lösögonfransar för första gången.. Blev faktiskt riktigt lyckat med tanke på att vara första gången jag gjorde det. Det var kul men pillrigt! Haha



Jag kommer inte träffa bästa Sara först tidigast den 20e juni. För långt bort :( Hon åkte till Dalarna idag för att hennes brorsa ska ta studenten, sen åker hon till Turkiet på lördag. Snyft!
Aja, vi börjar närma oss våran Kreta resa i alla fall :)

Jag är verkligen skit trött. Vill SOOOVA!
Ska göra det snart. Imorgon är det träning igen.


Är det okej att dö nu???


(spola fram till 04.45 och kolla hela vägen till slutet, när han är vid polen
om klippet ej fungerar: http://www.youtube.com/watch?v=SAXdVXqaNB8)




(funkar inte klippet? Klicka på länken http://sv.tinypic.com/r/jj3687/6)

jag fattar inte hur man kan vara SÅ JÄVLA PERFEEEKT ?!?!?!?!?!?!


Fan

Fan, fick min första P-bot på 550 kr hahah... KLAAANNTTOOOOOOOOO!!!!!
Som tur var är man rik.

21 år!

GRATTIS MIN BROR, FRIDA JENSEN, PÅ 21-ÅRS DAGEN!!!!! :D:D:D<3<3




Match

Vinst idag med 5-0 :D:D
Jag gjorde det första målet! Skönt med mål i premiärmatchen med mitt nya lag :)

Super fint väder och en bra plan. Fan va kul det var att spela match idag!!!!! :D:D:D

Låt <3


Lördag

Idag har jag hunnit med ganska så mycket.
Jag satte väckarklockan på kvart i 10 för att jag hade tvättid kl 10.
Under tiden jag tvättade hann jag både dammsuga och damma av hela lägenheten samt plocka undan lite grejer. Nu är det super fint hemma.

Efter allt städande begav jag mig till gymmet. Körde på ganska hårt. Sprang först 5km på ca 27 min, sen så styrketränade jag. Jag har blivit starkare känner jag och man bara ser hur armmusklerna växer haha :):)

När jag var klar med gymmet så gick jag hem, duschade och åt lite. Sedan kom Syrran över. Jag körde hem henne så att hon kunde göra iordning sig inför festen som ägde rum i Solna. När jag väl kom hem till mamma och pappa ringde Adde mig och vi pratade ganska länge i telefon innan han kom upp istället. Han skulle också på en fest. Så jag körde honom till Hagsätra där han skulle möta upp en kompis. När jag hade släppt av han och närmade mig hemmet ringer han och sa att han hade glömt sin bräda i bilen, så det var bara att vända om och köra tillbaka till Hagsätra.
Sen när jag kom hem var det dax för nästa körning. Och denna gång var det syrran och hennes kompis. Och festen var som sagt i Solna, det var ändå på vägen hem.

Efter ett litet letande efter parkering hemma, gick jag in på VI och handlade godis. Och sedan åkte jag upp till Jessica och var hemma hos henne ett litet tag och mös.

Blir ingen utgång ikväll då jag har min premiär match med Hässelby imorgon. Kommer bli gaaaalet kul!
Längtar väldigt mycket. Har saknat att spela match. Vi möter ett gotlänskt lag som heter Klintehamn.
Planen på Hässelby IP börjar bli väldigt fin nu. Man kan äntligen börja lira boll.

Aja, nu ska jag väl sitta och chatta samt surfa runt lite på internet.
Jag tror på vinst imorgon. Skit taggat!

Kramis

1 år har redan gått..

1 år EXAKT idag sen jag tog studenten. Min klass SpEi3a!
Jag fattar inte hur det kan gå så jääävla snabbt!!!! Kändes som om man började gymnasiet typ igår.

Åkte in till stan igår för att kolla på alla flak, och man tänker verkligen tillbaka på sin studentdag, vilken underbar känsla. Vilka underba minnen! Fan det roligaste jag gjort. Helt underbart! Vill uppleva dagen igen.
Bästa klassen! Roligaste klassen! Skönaste klassen!





















Vi har börjat snacka om en reunion nu igen med klassen. Hoppas verkligen att det blir av. Saknar er alla!
Vore kul att träffa er igen :)

Kramis från mig

Fredag

Har precis kommit hem från ännu en myskväll hos Sara :)
Efter jobbet åkte jag in en snabbis in till stan för att kolla på alla flak. Herregud, fick riktiga rysningar. Kommer ihåg själv hur det var. Vill göra det igen. Vilket GRYMT drag det var runt fontänen på Plattan, ojoj. Kul att se!

Sen åkte jag hem, hämtade bilnycklarna och åka till Sara jobb för att plocka upp henne sammt handla lite för att sedan åka hem till henne. När vi väl kom hem till Sara bestämmde vi oss för att äta McDonalds, så det var bara att sätta sig i bilen igen och köra dit. Jag åt en Big Mac CO. Gotii.. När vi kom hem efter våran "middag" svullade vi en massa godis och drack cola. Våran vanliga lilla rutin haha.

Nu sitter jag är hemma, är jätte trött efter en arbetsvecka. Imorgon är det lördag och jag har min vanliga lilla helgrutin som består utav: tvätt, städa, gymma, fotboll/match och vara med vänner. Både veckorna och helgerna bara rinner iväg. Fattar inte vart all tid tar vägen? Det sägs ju att tiden går snabbt när man har roligt. Tydligen göre det!

Aja. Nu ska jag ladda ner lite musik. 
B.la Ne-yo senaste låt som ni kan höra här nedan. Grym låt! Akon är dock min ABSOLUTA favorit artist. Finns inte EN dålig låt, har typ 10000 låtar som han har gjort.
Hörs imorgon, Kramis


Sara..

Min älskade vän Sara skrämmde precis SKITEN ur mig, helvete!!!
Vi trodde att våran resa till Kreta hade blivit avbokad, men då hade hon skrivit in ett annat bokningsnummer som hon hade haft sen tidigare. Asså det var läääängse sedan jag hade så ont i magen. Fan asså fick riktigt panik. Började nästan gråta.

Antar att detta var hämnden för att jag drog med dig på Hässelbys match den där regniga söndagen..

Men trotts detta så älskar jag dig.


Torsdag

Gud, då var det fredag imorgon igen. Veckorna går så jäkla snabbt, helt otroligt. Det var ju helg nyss?
Ganska skönt i och för sig.

Idag har jag jobbat och jag pallade inte göra matlåda igår så jag fick äta yoghurt med en massa frukt i till lunch.
Det vad både gott, nyttigt och mättande. Sen hade vi fika senare på avdelningen. En på jobbet hade bakat suuuper goda kanelbullar. VERKLIGEN SUPERGODA!! Förstår varför hon har fått sitt rykte om att hon gör goda bullar haha.



Ska snart åka till träningen. Ska bli skönt att träna i det här underbara vädret.

Jag blir så glad utav att se alla studenter runt om i stan, det påminner om när man tog studenten själv för ca 1år sedan. 1 ÅR SEDAN!!! Livet får inte gå så snabbt som det gör.
Jag skulle lätt kunna ta om hela studentdagen. Fyfan va kul det var! Flaket och allt.
STORT GRATTIS TILL ALLA STUDENTER!

Kramis


PISS EFTERMIDDAG

   

    

 (betalade 2 kr på kortet för parkering)

  


Hur kan det vända från en toppen dag till en skit dag??
Fyfan, man har varit med om mycket denna eftermiddag. Usch, vill helst glömma allt.

Bror, tur att du är du! <3

 


I'm in heaven! <3<3

               




Vårruset

 



Idag har jag sprungit Vårruset med mitt jobb. Mitt lag bestod utav 6 st, Virginia, Greta, Laura, Alicia, Monica och så jag. Vi hette "Vin(n)arna" haha! Bästa namnet. 5 km väntade på oss. Jag var den ända som skulle springa. De andra lata 5 i laget skulle gå :).

Mitt lag laddad upp innan på restaurangen Vapiano. Jag åt en pastarätt med champinjoner och gräddsås, medans alla andra åt en caesarsallad. Jag har aldrig varit där förut, men det var riktigt gott och väldigt fint inrett.


 

  

   

Det var riktigt många, och då menar jag verkligen RIKTIGT många, som skulle springa. Shit, trångt var det!
Men kul! :) Sprang tillsammans med Emma och Anja från jobbet. Det var inte så jobbigt, det var mest skönt att springa. Jag var inte slut efteråt. Men kul att man har testat på detta nu i alla fall.

Eftersom vi var 6 st i laget så fick man en picknick korg som bestod av lite allt möjligt. Mycket pålägg, lite bröd.
Och som sagt, eftersom jag var den ända som sprang fick jag vänta på de andra i ca 1h och 15 min när jag hade kommit in i mål. Men jag gick i förväg och hämtade våran picknick korg och började äta lite choklad.
I picknick korgen fanns det Lindhs choklad Sea salt, skit god!! Trodde inte att den skulle vara så god som den var.

Efter ett bra tag kom resten utav laget och vi kunde sätta oss ner och börja äta. Super mysigt.
Sen när klockan började närma sig halv 9 var det dax att åka hem.

Så nu sitter jag här hemma och har precis duschat.
Ska sova nu, tandläkaren väntar kl 7.40 imorgon.. Fan va tidigt.
Sen på kvällen ska jag och Frida åka och panta alla pantbukrar vi har på Råsunda. Vi ska ta min bil och åka till Ica Maxi Solna Business Park :)

Godnatt alla, kramis


RSS 2.0