Äsch

Skiter i att lägga upp bilder på mitt köpt från i måndags, orkar inte ta kort haha :)


Shopping och träning

Igår var jag på stan efter jobbet tillsammans med mamma. Var ute efter ett par korta jeansshorts och det lyckades jag även hitta. Var inte meningen att jag skulle handla något mer, men tror ni att jag höll mig? hehe. Blev ett par skitsnygga leggings med dragkedja bak, skinnskärp, en rosa tunika och sen köpte mamma en jacka åt mig :) Jätte fina saker, hade tänkt lägga upp bilderna imorgon på kläderna då jag har tid.

Har haft fullt upp idag :) Malin kom hem till mig efter jobbet, vi satt i soffan och chilla ett tag innan vi gick ut och körde första passet på sommarträningen som vi har fått utav våran tränare. Vi joggade till Sundbybergs IP och körde en massa löpning och styrka där. Herregud vad man svettades! Helt otroligt, kläderna var helt dyblöta utav svett.





Längtade till duschen, så nu sitter jag här nyduschat och kollar på So You Think You Can Dance :) Gillar det programmet!


Har varit på jobbet strax efter kl 7 måndag och tisdag, ska fortsätta med det hela veckan för att få upp flexen.

Imorgon ska jag nog till gymmet hoppas jag och köra där en sväng!

Gooodnatt!

Don Omar <3


Midsuuuummer

Midsommar igår, inget speciellt tycker jag :)

Var bara med familjen ute i Skärgårn och grillade korv och sola. Pappa tog ett dopp, väldigt modigt. Det är ju inte speciellt varmt i havet nu... Jag hade tänkt ta ett dopp men backade ur när jag kände på vattnet och så tyckte jag att det blåste lite för mkt för att jag skulle bli sugen.













Senare på kvällen åt vi väldigt god mat och såg på två filmen. Bla Himlen är oskyldigt blå. Skit bra film :) Till och med riktigt bra! Den kan jag verkligen rekomendera.

Sov över hos mina föräldrar så var kvar där ett tag idag. Kl 14 idag kom min faster och hennes två barn (mina kusiner) förbi med en studentpresent till Frida. Fick riktigt fina smycken.

När de hade åkt så åkte jag hem också. Satte igång filmen Water for Elephants. Också super bra! Rekomenderar även den.

Nu på kvällen så ska jag väl sitta och hitta ny musik, musiktokig som jag är. Älskar musik!
Hade lätt kunnat jobbat med det :D

Imorgon ska jag fan till gymmet och springa bort lite onyttigheter och styrketräna som bara den. Måste sätta igång nu sista månaden innan jag drar till Magaluf :) LÄNGTAR!

Förlust

Igår mötte vi Djursholm igen borta. Tyvärr förlorade vi med 2-1. Det var en match med mycket kamp. Synd att det gick som det gick bara. Men va tusan, inte ska vi hänga läpp för det :)


Idag hade vi lite aw/sommaravslutning med jobbet på våningsplanet. Fick god bål och satt bara å snackade :) Jätte trevligt :) Gillar mina kollegor något enormt mycket!


Har känt mig krasslig, haft ont i halsen, snorig och huvudvärk. Hoppas på att det försvinner nu innan midsommar!!

Bio.... IGEN

Hahah var på bio ikväll igen. Men med Jossan den här gången :)
Vi bestämde oss för att se på Baksmällan 2.
Som tur var såg jag faktiskt 1an idag, skit roliga filmer. Man skrattar en hel del! Har hört talas om filmen, och bara en massa bra. Så kände att det var dags att ta tag i det idag och kolla på 1an. Ångrar jag inte! hehe

Vi var på SF i Vällinby. Första gången jag var på den biosalongen. Alltid lika roligt att testa på nytt. Kunde jag ta bilen också :) Skönt att komma hem snabbt efter.


Something Borrowed

Igår hade jag en tjejkväll med Emma :)
Vi gick på bio och såg Something Borrowed. En riktigt tjejfilm där man fick försöka hålla tårarna inne :p
Ena killen var skit snygg, hade inte sagt nej till honom :)







Efter filmen drog vi till Söder för att ta ett glas vin och bara snacka skit. Hade verkligen en super kväll! Tack Emma!

Idag har jag städad hela lägenheten, igen hehe. Dammsugit och dammat och lite sånt...

Jag kanske ska på bio ikväll igen med Jossan. Får se vad som händer med det :)

Imorgon har vi match igen mot Djursholm, tidigt samling så får nog ta och gå tidigare från jobbet. TAGGA!

Pitbull's nya skiva är GRYM!




Pitbull - Planet Pit


1. Mr. Worldwide (feat. Vein)
2. Give Me Everything (feat. NeYo, Afrojack & Nayer)
3. Rain Over Me (feat. Marc Anthony)
4. Hey Baby (Drop It To The Floor) (feat. T-Pain)
5. Pause
6. Come N Go (feat. Enrique Iglesias)
7. Shake Senora (feat. T-Pain & Sean Paul)
8. International Love (feat. Chris Brown)
9. Castle Made Of Sand (feat. Kelly Rowland & Jamie Drastik)
10. Took My Love (feat. Red Foo, Vein & David Rush)
11. Where Do We Go (feat. Jamie Foxx)
12. Something For The DJs
13. Mr. Right Now (feat. Akon)
14. Shake Senora Remix (feat. T-Pain)
15. Oye Baby (fest. Nicola Fasano)
16. My Kinda Girl (feat Nelly)

Torsdag-Lördag

Heeelluu Heelluuuu :)

I torsdags hade vi hemma match mot Djursholm på Hässelby IP. Vi förlorade tyvärr med 3-2.
Andra förslusten på vårsäsongen, så helt okej. Men vi var inte lika bra som vi brukar. Vi hittade inte varandra och det var ganska mycket som inte gick som det skulle. Jag gjorde 1-0 i 4' minuten med vänstern, blev skit glad haha :)
Det stod 1-2 efter 10 min. Lite onödiga mål, men men...
Jag var i alla fall riktigt frustrerad efter matchen. Hade ganska mycket ilska inom mig.
Vi ska möta de igen borta på måndag innan sommaruppehållet. Då jäääädrans ska vi fan ta de. Efter att ha läst Djursholms matchsreferat som är helt sjukt, så blir man ännu mer sugen på att slå de på måndag!

Igår kväll hade vi lagfest hemma hos Mirre, på hennes takterass med en GRYM utsikt!!
Var sååå trevligt med jätte god mat (lax, svamprisotto å sallad + goood efterrätt), dricka och lite lekar. Runt halv 12 gick vi vidare ut de som ville. Vi hamnade på Bar 54 på Söder där jag/vi mötte upp mina tjejkompisar. Där fortsatte festen vidare och det blev hemgång 10 min innan stängning. Var hemma runt halv 4 och somnade typ vid 4.































Vaknade idag halv 1. Hade satt väcklarklockan då för att min tvättid väntade på mig kl 13.... Segt och trött..
Sen under tiden jag tvättade han jag rensa och städa heeela min klädkamare. Rensa ut alla kläder jag inte ville ha osv. Plockat undan i lägenheten och lite sånt. Hade tänkt dammsuga och damma lägenheten idag. Men det orkar jag verkligen inte. Delar upp det och kör imorgon.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Har snackat med min kompis Emma om att kanske gå på bio. Får se om det blir av :)

Kram

Najs video!!


The only way is Essex

Har börjat följa TV11 nya brittiska reallity serie. Känns lite fejk och skådespeleri, men jag gillar serien ändå :)






Akons nya låt <3


Mycket nu

Det har varit så otoligt mycket för mig. Har inte haft speciellt mycket tid över på senaste. Ikväll är nog den första kvällen på länge som jag bara har tid för att chilla och bara ta det lugnt. Hade velat gå till gymmet egentligen med vet inte om jag pallar... Har som jag berättat tidigare blivit lite lat på gymfronten. Vet inte vad som har hänt. Kanske är så att jag inte har så mycket tid och när jag väl har tid vill jag bara ta det lugnt och vila? Aja nog om det.

I helgen var jag på Gotland och spela bortamatch med laget. Jag skulle ha med mig bilen så plockade upp Tess och Rebecca innan vi åkte vidare till Nynäshamn där båten gick. Vi kom först fram av alla så vi hann sitta ute ett litet tag och få lite sol på oss innan alla andra kom. Sen var det bara att vänta på att få åka på båten.

Vi mötte P18 och vi vann med 4-2. Jag gjorde 2 mål och 2 ass. Skit nöjd med mig själv och laget såklart. Inte lätt att sitta på en seeeg jävla båt i 3½ h och sen direkt när man har anlänt åka till planen och spela match 1h senare. Men vi gjorde det ju bra och vann, viktigaste :)
Kunde vi fira ordentligt senare på kvällen! Vi hade bokat bord på en restaurang som vi åt på förra året också. Vi fick välja mellan tre rätter och jag valde den första som var fläskkotlett med potatisklyftor och bea. Gott!
Sen var det någon som körde stand up, inte så jätte kul. Och runt halv 10 tiden var det kareoke. Vissa i laget sjöng, mycket modigt ;)
När vi hade ätit, druckit lite, tagit en shot och sjungt klart gick vi vidare till Bageriet för att bara sitta och chilla och dricka. Kunde inte dricka speciellt mycket eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter och köra. Men när vi var klara på Bageriet gick vi till Surfers och festade loss. Mycket dans och sång blev det :)
Jag, Malin, Amanda och Mirre gick runt kl 01.30 på kvällen och värsta ovädret var på gång. Blixtrade som fan och blåste storm. Malin och jag vaknade två gånger under natten av väärldens smäll uppe i himlen. Skit läskigt, men vi lyckades somna till slut. Hörde sen på morgonen att flera bilalarm hade gått igång pga av ovädret/åskan.
Somnade kl 03, gick upp 06.30. Åt frukost och åkte till båten. Den här gången var även Jörgen och Malin med i bilen.

































Kom hem till lägenheten runt kl 13. Hann sova någon timme, göra mig i ordning och sen var det dags att åka till Råsunda och jobba på AIK matchen. AIK vann med 2-0 mot Malmö. SÅ GRYMT!!







På måndag när jag kom tillbaka till jobbet var jag helt sinnessjukt trött. Var skit yr för att jag var så trött.
Men men, man lever bara en gång :)
Senare på kvällen hade vi sen träning som slutade kl 22. Kom hem sent och somna sent.
Som tur var var jag ju ledig i går då min syster tog studenten. Så vaknade halv 11 utav väcklarklockan.
GRATTIS IGEN SYSTER!

GRATTIS SYRRAN TILL STUDENTEN 2011!! <3










Imorgon

Imorgon kommer jag blogga, har inte haft en sekund över för det. Men imorgon kväll så kommer ett eller några inlägg :)

Kram!

JAG LÄNGTAR!


Jääävla huvudvärk!

Har tamefan haft huvudvärk hela dagen. Varför kan det inte bara försvinna? Ska träna ikväll och är skit taggad, vill vara så pigg som det bara går då. I helgen ska vi åka och spela bortamatch på Gotland. Jag ska ha med mig min bil, så det blir najs. Vi ska möta P18, har ingen riktigt koll  på de. De ligger nog i mitten någonstans i serien. Hoppas på att vi vinner så blir det en rolig kväll senare :)

Kom på att jag har glömt skriva lite vad jag gjorde i fredags. Då var jag ute med syrran.
Vi var på drinkbjudning på Magenta och efter det gick vi till Amba där vi träffade Bojan Djordjic. Roligt eftersom han kände igen oss :) Fick man festa lite med honom också. Han är ju så trevlig!

På sumpans tunnelbane station finns det två uppgångar. Båda med riktigt långa rulltrappor. Ena sidan har lite längre trappor, vilken är den närmaste uppgången för mig. VARJE gång jag har varit ute och kommer hem sent på natten/morgonen så är de ALDRIG igång, och hissen fungerar inte heller. De verkar stänga av alla funktioner när det inte sitter någon i spärren. Men jag chansar också alltid på att de ska fungera, och varje jävla gång de inte gör det så orkar jag aldrig gå tillbaka till andra sidan.
Inte ett dugg roligt att gå i rulltrappan när man är lite berusad, as trött och har skit ont i fötterna. Detta hände såklart i fredags när Frida var med. Vilket träningspass man får. Var tvungen att ta lite kort. Frida blev så trött så vi var tvugna att stanna och vila mitt i haha :)













I måndags var jag och hälsade på mina kusiner som bor i Tullinge. Var där och umgicks och grillade en massa gott. Hittade en massa äckliga "påsar" fulla med larver som hängde i buskarna. Kommer ju såklart bli fjärilar sen, men var så jäääkla äckligt ändå! Senare på eftermiddagen så åkte jag hem till Malin en liten snabbis och hängde där innan träningen. Malin hade bakat en pannkakstårta för att fira nationaldagen. Bra gjort, gott var det ;)









I tisdags så var det landskamp på Råsunda. Sverige - Finland 5-0, behöver inte säga så mkt mer än ZLATAN ZLATAN ZLATAN!!
Det var lite rolig för jag och syrran satt jätte nära svenska avbytarbänken när Zlatan satt där. Fick ögonkontakt med honom och han gjorde en rolig grimars då hahah! Han är ju bara för skööööööön!!






ÅH! :)

 

 

 

''

 

 


Summerburst

Säger bara en sak......   S U M M E R B U R S T ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR SUMMERBURST!!! Herregud vad bra det var! Ville att det aldrig skulle ta slut :(

Vet inte vad jag ska säga, men det var så underbart. Finns inget minus alls för fem öre.

Mötte upp Malin, Lina och Jossan kl 12. Vi hade lite mat och dricka med oss för att sitta på gräset utanför stadion och föra :) Så mysigt, perfekt väder och det var riktigt varmt.
Det började komma mer och mer folk runt om i området och kön blev längre för varje minut som gick.
Sen så ville inte jag och Jossan missa Adrian Lux som skulle starta kl 14.40. Så ställde oss i kön och gick in och dansa medans Malin och Lina satt kvar ute och drack. De kom in senare under dagen och då mötte vi upp de.
Mötte även upp syrran och hennes kompis och hängde med de. Så vi var ett gäng partytjejer :)

De tre sista DJ's som skulle uppträda var Eric Prydz, efter honom Avicii och sen David Guetta. Det var ju de man hade längtat efter. FYFAN vad jag älskar Avicii och David Guetta.
Men mest drag blev det när David gick upp på scen. Då var det också mörkt, så man såg alla effekter osv. JÄVLAR VILKET DRAAAG! Stog inte still en sekund. Ne får fan rysningar när jag tänker tillbaka på gårdagen. Mina ben och fötter värker något för jäkligt idag, men det äre värt. Fan va bra det vaaaaaaaaaaaaar!!

Dansade mellan halv 3 till kl 00!

De hade gjort det jätte bra. Fint annordnat och baren var jätte stor :)

Fick sen höra att Zlatan var där och satt uppe på VIPen. Kollade efter honom och såg han! :D Naaaajs det !

OBS! Varning för bildbomb. Kommer här :














































Röddag

ÅÅÅH så härligt med en ledig tag. Dock måste jag jobba imorgon igen... Man får vara ledig, men det måste vara två stycken på varje kansli, så jag och Maggan fick ta på oss att jobba. Men vi får en annan ledig dag för det. Och den lediga dagen hade jag tänkt att utnyttja när syrran tar studenten den 14 juni :) Blir perfekt det!

Idag har jag match mot Vallentuna. Det bör nog bli vinnst om allt går som det ska. Hoppas på det i alla fall och att man kanske får göra något mål :)
Efter matchen ska jag bara hänga med Malin och bara ta det lugnt.

Annars under veckan har det inte hänt så mycket. Allt har varit som vanligt i princip.

Imorgon kväll ska jag till Magenta. Min killkompis Selim håller ikvällen på klubben. Ska dit med syrran och sen kanske några mer, får se vad som händer.
Måste ta det lite lugnt då eftersom SUMMERBUUUUUUUURST är på lördag.
FAN VAD JAG HAR LÄNGTAT!! :D:D Bla. David Guetta, Avicii <3 love love love <3


RSS 2.0