Shoppat

Idag direkt efter jobbet åkte jag in till stan, gick in på Vero Moda och handlade för nästan 2000 kr haha.
Den där affären är farlig, skulle kunna ha allt där inne! Köpte 2 par byxor och några tröjor. Är skit nöjd!
Behöver bara köpa ett par skor nu, sen tror jag att det ska vara bra =)

Om jag hinner, lägger jag upp bilder på köpet imorgon innan träningen.

Min middag jag precis gjorde






HSK - AIK 1-2

Spelade match mot AIK igår på Hässelby IP.
Trodde inte jag skulle klara av att spela eftersom jag typ var döende natten till söndagen, igen...
Hade både svettfeber och kallfeber haha om det nu finns något som heter så. Nä, men jag svettades och frös vart varannat. Jag fick lite smått panik, visste inte vart jag skulle ta vägen. Det var så varmt under natten att jag svettades som fan.
Hjälpte inte att ha fönstret vidöppet. Kom ändå ingen luft, tyckte jag.
Sängen var helt varm så kunde inte ligga där. Går till min skinnsoffa som är sval i 2 min innan den också blir varm och skinnet klibbas fast på min kropp. Går tillbaka till sängen som jag fortfarande tycker är varm. Blir bara mer och mer trött på det hela och bestämmer mig för att ta en tunn filt och lägga mig på det hårda golvet med två höga kuddar och lyckas faktiskt somna. Vaknar kanske 1h senare utav att halva min kropp har domnat av.
Skulle då försöka ta mig till sängen igen för att sova där, men kan då knappt gå! Får typ ta mig till sängen krypandes... hahaha sjukaste natten någonsin. Och jaa, jag spelade hela matchen.
Trotts min galna natt och min halsont. Tog två treo direkt när jag kom fram till omklädningsrummet. Det ska tydligen vara bra för halsen. Under uppvärmningen var min kropp och mina muskler trötta och svaga. Kände verkligen inte igen mig själv, men inte så konstigt. Men när väl domaren blåste igång matchen så var det som glömt. Och jag kände inte av något utav det jag hade känt innan så det var bara att köra på.

AIK lyckas göra 2 mål på oss i första, tror att det första målet var offside.
I den andra lyckas jag göra vårt mål. Var faktiskt snygg om man får säga det själv. Då blev det så mycket mer spännande. Vågar nästan säga att vi var det bättre laget, så resultatet tycker jag inte speglar matchen rätt.
Om man kollar på statestiken då vi hade 12 avslut på mål i första och AIK 5, och i andra hade vi 9 och de 4... Kanske inte säger så mycket, men lite.
Jag får nöja mig med en bra laginsatts och mitt mål =) Vi får kriga för 2a platsen som vi är värda!

Idag har jag haft så fruuuuktansvärt ont i rygg och nacke. Har aldrig känns någon sån här smärta förut. Vet knappt vart man ska ta vägen, jag kan knappt röra mig. Varken böja mig, sitta eller stå. Har precis tagit två voltaren och hoppas på att det kommer hjälpa lite. Misstänker att jag få skylla mig själv som sov på ett hårt golv natten till söndag. Aja..

Skönt också att AIKs herrlag fick med sig 3p igår också på Råsunda!

Jäklar vilket långt inlägg det blev nu haha.
Ska snart laga lite mat, blir pasta!
Kram

HAHAHA

HAHAH, asså herregud vad gör jag?
Vart är jag på väg?
Hur lyckas jag med det där?

Mongo Cissi :)

Men syrran blev ju snygg i alla fall :)<3


Lugn utgång

Igår spenderade jag kvällen med Sara. Vi bestämde innan att det skulle bli en lugn kväll eftersom hon skull upp och jobba tidigt idag och jag mådde inte riktigt hundra. Jag har haft halsont och huvudvärk ganska länge.
Drack typ inget, kände inte riktigt för det. Var trist att jag mådde som jag gjorde, annars hade det varit mer fart på mig haha.

Mötte syrran bara av en ren slump inne i stan. Blev helt förvånad av att se henne eftersom jag inte var beredd på det.
Hon skulle möta upp sin tjejkompis på samma ställe som jag och Sara skulle till.

Jag gick hem strax innan kl 01. Ville hinna med ett pendeltåg, var skönt att vara hemma tidigt. Kom hem halv 2 och somnade nästan direkt.

Min hals mådde inte bättre idag, utan hade nästan blivit värre. Var hos doktorn för att kolla att inte var något konstigt. Och som tur var så var det inget konstigt, utan bara att vänta ut det. Så typsikt att man ska bli sjuk nu när vi har en så pass viktig match imorgon. Men jag kommer spela oavsett hur jag mår hahaha.












PH

Jaha, då har man sett klart Paradise Hotel Danmark sägong 7 för den här gången :(
Trist! Man kan ju inte trötta på programet. Danmark är mycket bättre än den svenska..

Säsongens snyggaste kille är lätt Nichlas:






Hässelby

Har precis kommit hem och duschat efter träningen. Sen träning! Slutar halv 10.
Ganska jobbigt då det blir så sen innan man kan somna. Man ska duscha, äta och hinna varva ner.

Ikväll var det en rolig träning med bra uppvärmning och mycket spel!
Vi möter serieledarna AIK på söndag som vi jagar tätt bakom på andra plats. Kommer bli sååå spännande och grymt kul att spela. Det kommer bli svårt men vi kommer göra vårt bästa som vi alltid gör :)














Alltså JÄVLA comhem!! TVn fungerar inte och det står på deras hemsida att det är driftstörningar, ENDAST i Sundbyberg. JIPPI!! Stog även att det skulle vara klart till kl 22. Tror ni att det funkar nu när klockan är till och med över? NEJ........... Bara det fungerar imorgon så. Och en jädrans tur att datorn fungerade iaf :p

Så skönt med fredag imorgon. Ska försöka komma iväg från jobbet lite tidigare. Ska hem och fixa å dona lite innan SnyggSara kommer. Vi ska förfesta hos mig och sen gå ut och skaka rumpa.
Vi gillar samma musik så det är asgrymt. Vi blir taggade till samma musik då. Sist vi förade hos mig var det rena rama dansgolvet i min lilla lägenhet hehe. Men kul var det! Vi älskar å dansa :) Är det fest så är det ;)
Men det blir nog ganska lugnt då Sara ska upp och jobba kl 8 på lördag.. Jag är inte avundsjuk!

Puuuuuss

La muuuusica

 

 

 


Paradise Hotel Danmark

Sitter och kollar på Paradise Hotel Danmark på tv 6 play just nu.
Det är snart final och bara något avsnitt kvar. Tycker faktiskt det är skit trist haha, vad ska man nu kolla på när man kommer hem från jobbet.

Började titta redan innan Magaluf så jag har följt det ett tag nu.
Och HELVETE, nu åkte precis det par jag hejade på ut... fan fan fan!

Idag har jag jobbat, har varit lugnt, lite för lugnt.

Ska träna ikväll och det ska bli väldigt skönt och skoj. Ska bli kul att träffa tjejerna!

kram

Grattis syster på 19 års dagen! <3


Uuuuuuuuuff, jag smäääällllteeeeer!!! vilka ögon (A)


Såå jävla bra :)


Inte så mkt att skriva om

Vet inte vad jag ska skriva om. Har faktiskt inte hänt så mkt i mitt liv den här veckan haha :)
Jobbade hela veckan för fullt och det gick bra som vanilgt. Tycker fortfarande det är skönt att ha kommit tillbaka till det normala livet efter semester... Tränat både tisdag och torsdag med fotbollen, gick bra det med :)

I helgen har jag verkligen bara tagit det lugnt och inte druckit en droppe alkohol.
Skulle ha gått ut med Sara igår egentligen men hade verkligen ingen lust. Var sugen på en hemma kväll med film och godis, så blev det också. Såg filmen Just Go With It. Faktiskt bra och rolig :) Fick skratta lite!

På fredagen hade jag också en film kväll tillsammans med Jossan och hennes kompis Caroline. Vi var hemma hos Caroline som bor i Kallhäll. Och fyfan vad det regnade den dagen/kvällen.
Men har ju inte så mycket lust för annat än å bara vara hemma då.

På lördagen mellan kl 10-12 jobbade jag Hässelby cupen som alla i laget var tvungna att göra, två timmar vardera.
Jag och Jossan satt tillsammans ute, men ett stort parasoll som tur var. Regnade ju en hel del. Fick föra statestik och sälja lite i kisoken. Men 2h tycker jag är okej ändå :)

Idag var jag tvungen att skippa min egen match mot Vallentuna då AIK hade match på Råsunda mot Trelleborg. Var riktigt tråkigt att inte få spela, hade verkligen velat göra det. Men som tur var vann mitt lag med 1-0 och AIK med 3-0. En riktig bra söndag!

Imorgon är det måndag igen och min vanliga vecka börjar om. Jobb och träning. Men imorgon kommer alla mina sekreterarkollegor tillbaka. Så då blir vi full styrka, skönt. Jag och Matilda var ensamma hela förra veckan. Det är tufft det. Men det löser sig alltid eftersom man får hjälp från andra våningsplan.
Kanske utgång på fredag?
Jobba tjejmilen på lördag.
Match mot AIK på söndag på Hässelby IP, läängtar mkt eftersom jag missade matchen idag :P

Tror jag har fått virus i datorn. Den har blivit mega seg och super konstig på sistone. Fattar fan inget! Så jäävla irriterande. Min kära bärbara HP dator :( Har blivit sjuk :(

Shiiiit är klockan snart 22?? Fan va tiden går fort, snart dags att sova då... Suck!

Träning

Har varit en bra dag på jobbet. Älskar mina kollegor :) De är bäst!

Sitter och lyssnar på en massa musik nu och försöker dra ut på tiden. Ska snart dra iväg på träning. Ska bli skönt att få gu och röra på sig. Bara regnet håller sig undan så är jag super nöjd. En blöt naturgräsplan... Nja, finns bättre haha.

Minus med torsdagsträningarna är att jag tycker de är lite sena. Slutar liksom halv 10. Då kommer man i säng så sent :(

Aja..  Fungerar så länge man har världens bästa lagkamrater <3

Sara visa den här videon för mig, var bara tvungen att lägga upp den!

 

Fyfan va bra! Vilka brudar :D


Bra helg :)

Har varit en grym helg!

Hade avskedsmys hos Malin i fredags som sagt. Blev inte så sent med tanka på att vi hade match på lördagen mot P18 som vi vann mot med 3-2. Lyckades göra 1 mål och 1 målpass, så jag är super nöjd :)

Senare på kvällen var det party. SnyggSara kom hem till mig och förade. Mackan kom hit lite senare också!
Vi fick i oss en hel del dricka haha men det var skit kul. Senare tog vi en taxi in till stan och gick till Oxid. Mackan fortsatte vidare till något annat ställe för att möta upp sin killpolare.
Vi var inte där så länge, kanske 1h max.. För sedan började jag må illa och vi var trötta som fan haha.
Vi tog en taxi hem igen och det tog inte länge innan vi somnade.

På söndagen sen var mamma hos mig och sov över. Vi gick på bio och såg Bridesmaids. Fyfan va roligt den var!!
Vi skrattade flera gånger så att tårarna rann :P
Verkligen en film som jag kan rekommendera, men OBS! En tjejfilm verkligen haha :)

Ska strax iväg till träningen :) Hare!


Från i helgen när vi var på Oxid




Väntar på "Snygg Sara"






Avskedsmys hos Malin

Ska strax åka hem till Malin där det är lite avskedsmys med tårta å sånt.
Ska plocka upp Mackan och Fredrik på vägen för att sedan åka dit.

Blir varken någon utgång eller dricka för mig ikväll då vi har match imorgon mot P18.
Kommer bli riktigt kul :) Min systers första match i laget! NAAAJS!!!


Kör på uppsatt hår ikväll, vilket man inte får se ofta på fritiden :)











Back to the reality

Då har man börjat jobba igen. Ganska skönt faktiskt, hade längtat lite.
Tycker om rutiner i mitt liv. Känns lite som om man har levt ett liv som inte är på riktigt, en fejkvärld i en liten bubbla. Fast en väldigt bra och rolig bubbla. Har haft det så otroligt kul på semestern, har mått otroligt bra och trivts varje dag. Magaluf och träningsläger på Gotland, perfekt. Kanske inte någon utvilad semester, men jävligt skoj har jag haft det :)

Var kul att träffa de fletsa utav alla kollegor idag, många är fortfarande på semester.
Det var en lugn dag och skönt att börja med en kort vecka.

I måndags var jag på gymmet och körde, träning igår och imorgon, match på lördag. Kul!
Börjar få tillbaka min form som jag hade innan Maggan haha :)

Nu sitter jag och kollar på Sverige matchen, vet inte riktigt vad jag tycker om deras nya matchtröjor. De funkar, helt okej!

Höres!

Ni är bäst!

Tack för ett helt underbart läger på Gotland världens bästa lag!
Ni är verkligen super  :) Och tack för den fina födelsedagssången :) Puss på er alla!



Maggan låtar

 

 

 

 


Maggan bilder
























































































Magaluf

Herregud, finns så otroligt mycket att skriva och berätta om att jag inte kommer orka med allt!
Väldigt mycket roligt har hänt och detta är nog min roligaste resa jag har varit med om :) Inte en dag har varit tråkig eller inte händelserik. Resan har varit vääldigt slitet och det har kroppen märkt eftersom alla blev sjuka båda under och efter. Jag har varit döende ett antal gånger efter resan pga min jävla hosta som aldrig vill försvinner :/
Resan var 12 dagar lång och det gick så otroligt fort. Vi hade en Magaluf dagbok som bara vi tjejer får läsa. Vi hade den för att kunna minnas alla dagar och vad som hände och vem som gjorde vad. Så sjukt rolig läsning :D
Det sämsta med resan var vädret. Vi hade väldigt mycket regn och grå/molnig himmel. Var synd eftersom man inte kunde sola så mycket som man hade hoppats på. Men det spelar ingen roll.. Kunde man sova på hotellrummet utan att få ångest för att missa solen.

Resan började ju bra.. eller? haha
Lina och Jolle fick för sig att de skulle dricka på Arlanda innan flyget. Flyget skulle gå kl 16.05. Vi satt uppe i restaurangen och klockan gick. Fatta inte vad som hände, men vissa tror jag fick för sig att man typ kunde vara där strax innan kl 16 eller något? Men i alla fall, när klockan väl var typ kvart i fyra och vi börjar göra oss i ordning för att börja gå mot gaten hör jag i högtalarna över typ hela Arlanda  bara "Cecilia Dahlberg mfl vänligen gå till gaten omgående". Då jävlar sprang vi till gaten och jag kom först fram och hör hur tjejerna som jobbar säger "det måste nog vara de som kommer springandes här...". "Jaaa det är vi" ropar jag hahah.  Men det var faktiskt kö för att gå på flyget så det var lugnt. Allt gick bra och vi landade på Mallorca. Vi hade problem (eller rättare sagt de som hade hand om transfern) med att hitta våran buss som skulle ta oss till hotellet, men det löste sig också, men det tog sin lilla tid :)

Vi kom fram till Hotellet och vi inser ganska så snabbt att vi bor på den brittiska delen av Magaluf. Var tamefan britter överallt runt om oss.

Vi hade två dubbelrum med en extra säng insatt. Så det var ganska trångt med det löste sig.
Jag sov med Maj och Malin. I det andra rummet sov Lina, Sosso och Jolle :)

En dag så kom det en kock och lagade en riktigt spansk paella vid våran hotellpool. Var alla slags skaldjur man kan tänka sig, just det som jag älskar. Och det var så otroligt gott. Kunde inte sluta äta och tog mina två kompisars skaldjur också haha. Jag fick vara en liten sopptunna!

Första kvällen så körde alla all in såklart. Vi kom inte ut först halv 4 på morgonen. Sen så skulle vi försöka hitta Grabbarna Grus nattklubb och det gick ju sådär första kvällen. Förstår inte hur det kunde ta så lång tid, men alla var ju inte så nyktra heller haha. Vi kom fram typ kl 5 och då kändes det lite onödigt att betala inträde för 1h. Men några tjejer gick in. Inte jag dock, mådde ganska dåligt och var trött efter resandet. Så jag och några till gick hem och sov någon timme.

Vi kom ju på onsdagen och på fredagen kom Stina, Emma, Natta och Pumba.
På lördagen kom killgänget plus en tjej som bestod utav Fredrik, Bergman, Putte, Micke, Kevin, Bobbo, Mackan och Nicole. De hade träffat två tjejer på flyget ner som hette Sara och Sara.

Så när alla vi var tillsammans var vi 20 personer. Snacka om att äga hela Magaluf ;)

Vi hängde varje kväll på Grabbarna Grus original (förarställe) typ från kl 01-04 då de stängde. Vi drack en jävla massa goda drinkar där. Vi var verkligen stammisar på det stället. Åååh saknar verkligen de och deras drinkar!
Men efter stägning gick vi vidare till bargatan för att festa vidare. Klubbarna stängde kl  06. Vi körde alltid tills stägning och sen var det oftast någon efterfest. Inte alltid att alla följde med men några blev det :)
Så kul med Magaluf är att alla är typ som vänner haha. Man kan börja snacka med vem som helst utan att det verkar konstigt. En massa snygga killar fanns det, mycket ögongodis!
Vi hänge såklart mest på Grabbarna Grus Beach Club och sen på andra plats kom The Office. GG var en svensk klubb och bara med en massa skandinavier medans TO är en brittisk klubb.

Vi har några Maggan låtar som alltid spelades varje kväll och som kommer betyda mycker för oss. Varje gång de spelades så blev vi helt till oss haha. Ååååh så mycket minnen och känslor. Låtarna kommer också i ett inlägg senare.

Har aldrig i hela mitt liv, inte så konstigt iof, druckigt så här mycket alkohol och ätit så otroligt mycket onyttigt. Får lite ångest nu bara jag tänker på det. Supit i 11-12 dagar i rad och typ inte ätit något nyttigt alls.
Fyfan, måste verkligen tänka på vad jag äter nu eftersom man känner sig så fet nu haha.
Sa till alla innan att det inte finns någon chans att jag kommer dricka varje kväll.... Så gick ju det med det haha.
Men jag och Sosso var faktiskt ute och sprang en runda EN gång haha, alltid något ju :)
Skit varmt men jäkligt skönt efterråt.
Men jag intalade mig själv att "va fan, man lever ju bara en gång".

En kväll var vi och såg på Basshunter som uppträdde och en kväll var också Sean Banan på GG haha. Inte direkt mina favoriter, men aja :) Kul vare ändå!

Tydligen utmanar GG Originals bartenders turister på Beach Vollyboll. GG leder ganska mycket med antal vinster. Men våra killar vann faktiskt :) Var super kul att titta och heja på :)

Alla på resan blev sjuka och fick hosta. Jag tappade rösten under två nätter haha ungefär vid samma tid på natten försvann den. Skit skumt. Kunde inte få fram ett ord och var tvungen att använda teckenspråk :p

Vi nattbadade 1-2 ggr och det var riktigt skönt eftersom man vart helt svettig utav att dansa. Det var så varmt att det var jobbigt i bland. Så skönt att bara springa ner till stranden eftersom GG låg 5 m därifrån.

Som längst var jag uppe 2 dygn på raken. Har aldrig varit med om det förut. Till slut började typ mina ögon fladdra lite sa någon haha. Helt craazy. Men hur länge sov man om nätterna, om man nu gjorde det.. Typ 2-3h?
Herregud vad man har varit dum mot sin kropp och inte konstigt att man blev super sjuk efter.

Vi var ju såklart ute sista kvällen också och körde all in där med.
Transferbussen skulle gå kl 07.25 och vi kom hem runt halv 6. Så vi hade en timme på oss att fixa med det sista. Blev 30 min sömn för mig den natten. Vissa av tjejerna var fulla när vi åkte haha så kul :p

Men jag trodde helt seiöst att jag skulle dö på flyget när vi började sjunka flygplanet för landning och det blev lufttryck i flygplanet. Då trodde jag verkligen att min hjärna skulle explodera, satan vad ont det gjorde i huvud, näsa och öron. ajajaj!!

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, får väl uppdatera om jag kommer på något senare :)
Lite bilder får komma i inlägget efter detta.



7 AUGUSTI

IDAG FYLLER JAG 21 ÅR! :)


GRATTIS TILL MIG :)


Gotland

Imorgon drar jag iväg på träningsläger på Gotland/Fårö och kommer hem på min födelsedag på söndag :)

Efter det lovar jag att uppdatera bloggen om min Magaluf resa samt mitt träningsläger tillsammans med bilder... SÅ HÅLL UT ALLA! <3

Sorry för förseningen, men jag har verkligen inte orkat plus att jag har varit sjuk...

Kramar

12 dagar i Magaluf

HERREEEGUD VILKEN FUCKING UNDERBAR RESAAAAAAAAA!!!!!!!!
Supit och festat varje dag, om jag är sliten? Jo tack, det är bara förnamnet :)

Kommer uppdatera när jag är pigg igen hehe :)
kraam

RSS 2.0