Packar

Igår blev det en heldag på stan med Lina. Blir så jädrans dyrt när man ska handla småsaker och sånt. Sen hittade jag en jäääätte fin topp för 450 kr som inte var planerat liksom.. Aja :)

Nu håller jag på och packar förfullt inför resan imorgon. Tror alltid att jag har för mycket och att det ska bli övervikt. Men lyckas alltid klara mig, håller tummarna för det den här gången också!

Imorgon ska vi ta en buss som går kl 13 från Cityterminalen till Arlanda. Måste hinna växla pengar och det innan.

Börjar faktiskt bli lite nervös nu, fast på ett bra sätt :) Kommer bli super kul och spännande! Tiden har gått så snabbt och nu är vi här och dags att åka :) Helt otroligt :)

När jag kommer hem den 1 augusti så hinner jag bara vara hemma i 2 dagar innan det är dags att åka till träningslägret på Fårö/Gotland. Vette fan hur jag ska orka allt det här, men det återstår att se! Man lever bara en gång ;)

Hörs antingen när jag kommer hem från Magaluf, fast då lär jag vara heeeeelt DÖD, eller så får det bli efter lägret..

KRAM!

Härliga bilder efter matchen mot Gefle


Film helg

I fredags kom Malin och Lina hem till mig. Vi gick och köpte pizza, så jävla gott, och sedan tog vi bilen till Hemmakväll och hyrde 3 filmer och godis. Blev filmerna:
1. 13
2. Devil
3. 127 timmar

Alla tre filmer var skit bra och vi sa det att det inte är lätt att hyra tre bra filmer som alla gillade :)
Sen satt vi bara och svullade ännu mer med godis hehe :)



På lördagen tvättade jag först på morgonen, sen åkte jag till Fridhemsplan och mötte upp Stina för en fika. Super trevligt :) Sen när vi hade fikat klart gick vi runt i några affärer där. Hittade faktiskt en jättefin tunika. Men måste överväga om jag ska behålla den, pengarmässigt :p

När jag kom hem kollade jag på Sverige matchen. Så jädrans kul att de vann bronsmatchen och fick medalj. De var ju så värda det :)



Senare på kvällen kollade jag på film, igen, och såg Easy A. En äckta amerikansk film. Helt okej faktiskt.

Idag så kom mamma och pappa hem till mig. Vi gjorde jätte goda mackor som vi satt och åt.
När de hade gått var det dags för film, IGEN hahah!
Den här gången Harry Potters nya film.
När den var slut åkte jag till Solna C för att handla lite på Gina, hittade 4 toppar.
Sedan åkte jag hem till Nathalie och kollade på AIK matchen som de vann med 3-0. Går riktigt bra för AIK nu, blir så glad utav det! 3e plats och inte alls många poäng från första platsen. Håller tummarna.


Jo juste, har ju semseter nu :D :D
Ska bli såååå skönt och roligt.
Åker till Magaluf med alla tjejer på onsdag, kommer bli så jävla grymt! Längar.
Måste verkligen tänka igenom om jag har allt och vad som behöver handlas. Därför är jag ledig måndag och tisdag innan jag åker bara för att koncentrera mig på resan.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, hade tänk kolla på Systrar i jeans 2 som kommer gå på 3an. Kommer inte ihåg om jag har sett den eller inte, men det visar sig :)

Beckham och deras nyfödda dotter! Söta :)


Cristiano




















LMFAO - Champagne Showers ft. Natalia Kills


Håkan Hellström


Fredag

Ikväll kommer Malin och Lina över för en myskväll med god mat och film :)

Kommer bli suuuuper trevligt! De är på väg hit nu, så väntar bara på de nu!

Alltså hur SNYGG är inte Kenza?!?!


T.Bangura VS Halmstad, 4-0

 

AIK ägde Halmstad, Teteh Bangura ägde Halmstad, klacken ägde Halmstad, ALLA ägde Halmstad!!


Helgen

I lördags var jag och Frida på Hellasgården och solade å badade. Det var super skönt att bara ligga ute på en filt, sola och snacka skit :) Love it!











Senare på kvällen var jag hemma hos Lina tillsammans med Jessica och hennes 3åriga son Vincent. Vi tog det bara lugnt med 3 filmer (en barnfilm + två andra filmer). Vi käkade thaimat och en massa onyttigheter :)
Somnade hyffsat sent, men man fick gå upp tidigit då Vincent vaknade och ville kolla på film igen hehe.

På söndagen sen träffade jag Vivvi :) Vi kollad först på Sverige matchen och sen gick vi till Sumpans IP och körde en as grym träning. Vi ska försöka träffas nästa söndag igen och köra är det sagt :)

Imorgon kommer Malin hem till mig efter jobbet och då ska vi ut och träna. Efter det blir det till å heja fram damlandslaget till final! :)


Jag har kollat på Paradise Hotell Danmark som går på TV6play nu i några dagar. Skit bra, älskar verkligen PH!

Kaknästornet

I fredags var jag ute och åt lunch på Kaknästornet med några kollegor på jobbet. Det var Lindas sista dag igår, riktigt riktigt trist. Kommer sakna henne något enormt. Hon är verkligen den bästa!! Som tur var så byter hon till ett jobb som liggger nära, annars hade det varit väldigt jobbigt! Jag har verkligen kunnat berättat allt för Linda, hon har funnits där när jag har velat prata och alltid kommit med så bra råd. Tack för allt! <3







En gammal bild på oss:




Kram kram kram och puss puss puss till dig !

Träning

I torsdags kom syrran hem till mig efter jobbet för träning och sleeping over.
Vi gjorde samma pass som senast. Vi tog oss till Sundbyberg IP och körde på där. Jag var riktigt tung i kroppen, hade nog ätit för mycket innan. Fick håll överallt. Men den bästa känslan är alltid efterråt när man är helt slut i kroppen och man vet att man har gett allt. Då kan man gå hem och känna sig stolt :)
Sen gick vi bara hem och chillade. Båda skulle upp och jobba dagen efter.

Efter varje träning åker kameran fram och det är dags för lite kort hehe :)




















Eric Saade feat. J-Son - Hearts In The Air

 

 


Frisören blev lyckad

Har varit hos frisören idag och jag blev suuuuper nöjd! Färgade utväxten och klippte topparna :)


K U N G A R N A ! ! !

 

 

The Banguras :)


Frisören

Imorgon ska jag till frissan. Har sån jääädrans beslut ångest om vad jag ska göra. Antingen klipper jag till axellångt hår som jag gjorde i slutet av förra året. Eller så behåller jag mitt långa hår (eftersom jag nu har sparat).
Färga blont eller slinga ska jag göra vilket fall som helst.. Men va fan ska jag göra, panik. Kan inte bestämma mig.







_______________________________________________________________________________________








HEEEELP :) haha

Grönan

Hej och hå, VI ÄLSKAR INSAAAAANE!!!!!!!!!!!!! Den gör heeeela Grönan tycker vi :)







Haha, tror jag skrev exakt samma sak förra året när jag hade varit på Grönan med Malin.

Mötte upp Malin vid kl 11. Vi ville vara där vid öppningen för att slippa alla köer. Och det lyckades vi verkligen med :)
Behövde inte stå i kö någonstans! Så skönt. Då passade vi på att åka Insane några gånger. Vi fick till och med åka ensamma på vardera sida för att det skulle bli jämnvikt (eftersom det inte var några efter oss på kö).
Sån jädrans kick man får av den där bergochdalbanan!! Det är typ som en drog, man vill bara åka om och om igen :D Man skriker och skrattar hysteriskt samtidigt som man kastas fram och tillbaka, upp å ner och snurras runt. Tårarna bara sprutar av en hel del känslor :D Så UNDERBAR :D Vi hann med att åka den 7 ggr :P

Vi åkte faktiskt även annat också, även om man inte skulle kunna tro det. Vi testade den nya bergochdalbanan i trä, Twister. Är faktiskt lite besviken, hade förväntat mig mer. I det första stupet saktades det ner istället för att gasa på. Men men. Malins enda dröm hon har här i livet gick i uppfyllelse (som hon själv sa) hahahahah!! Och det var ju att få vinna en stor chokladvinst :) Hon vann 1:a priset! Helt otroligt vad glad hon blev, hon levde på det där hela dagen (och hela veckan nu framöver, om inte mer). Jag var ett nummer ifrån att vinna på Dumble/Plopp ståndet, fan då :(

Vi åt lunch och tog en varsin glass efter. Vi lät ju inte direkt maten få smälta, utan upp på nästa attraktion haha. Då mådde vi faktiskt illa efterråt, men inte så konstigt. Får skylla oss själva :)
















Det var verkligen en PERFEKT dag att gå på Grönan på. Knappt några köer alls och lugnt. Så man vill ha det så man kan åka mycket.

Strax innan kl 17 hade vi fått nog och det var bara dags att bege sig hemmåt. Helt slut var man och vi gäspade en hel del på vägen hem :)

En sak är säkert, älskar min bästa vän Malin!! <3 Tack för att du finns fina du!

Min nya klocka (plasten är fortfarande på)








Detta har varit en bra dag :) Berättar om Grönan imoron tillsammans med lite bilder!

Jag just nu :)




Fredag

Igår efter jobbet kom först Malin och syrran över. Vi skulle ut och träna igen på Sundbybergs IP. Vi skulle köra mitt och Malins sommarschema från fotbollen. Vi sprang först till IP och därefter sprang vi 5 varv runt löparbanan (2km) och sedan 10 x 200 där vi växlade emellan. När vi var helt slut efter så så körde vi en massa styrka, mestadels magövningar :) Sen så skulle man springa 2km till, men vi var så galet trötta att vi sprang i stället 2 varv max..
Efter det gick vi till VI och handlade vår middag, vi lagade en jätte god pastasallad. Lite senare kom Fridas kompis Linda över, men hon hade köpt med sig thaimat. Såg väldigt gott ut!

Lite senare när maten hade smält tog vi bilen till Hemmakväll och handlade godis och hyrde film, sen in på VI igen då de anda ville ha chips och naturgodis också...  Vi hyrde Twelve. Den lät bättre än vad den var. Sög egentligen ganska mkt!

Later fick jag vara taxichaffis och skjussade hem alla. Var nog ute och körde i över 1h haha :) Men vi älskar att åka bil och lyssna på AS hög musik! Det är livet det ;)


























Tidigare under fredagen var det avslutningsfika på jobbet för två tjejer :( De hade bakat, och min käääära och älskade vän Linda bakar alltid så underbara saker. Det här bjöd hon på igår:





Och ääääännu tidigare under dagen hämtade jag min nya klocka som jag har köpt. Bilder kommer komma senare på den! Skit snygg!

RSS 2.0