Götlaborg

Hellu =)
 
Förra helgen efter Vår gård så var jag hemma på fredagen med syrran och hade myskväll och sen sov hon hos mig. Vi åt lite godis, grönsaksdipp å drack pepsi. Var jätte skönt och mysigt att bara vara hemma med syrran, var länge sen. Jag skulle ha match dagen efter i Victoria cup, så det var ingen ide att gå ut :)
Tyvärr förlorade vi matchen på straffar mot Segeltorp. Var faktiskt en ritktig dålig match utav oss.
 
Efter matchen sen åkte vi hem till Hanna och hämtade upp Patricia, sen åkte vi hem till mig och köpte färdig mat. Åt middag och gjorde oss i ordning samt förade lite. Sen åkte vi hem till Mysan i Slussen på förfest med några andra tjejer. När vi kände oss redo åkte vi in till Stureplan och festa!
 
Söndagen sen mötte jag upp Chrille och hans kompis för en pizza.

På söndagkväll gjorde jag inget förutom att tvätta.
 
 
Under veckan hände det inte så mycket. Skulle åka till Göteborg under helgen så längtade som bara den. Var länge sen jag var där med Hanna.
 
På fredagen efter jobbet flög vi till Göteborg. När vi kom till Hannas hus så hade hennes mamma gjort lasange, super gott! Sen gjorde vi oss i ordning och åkte in mot Göteborg city och mötte upp Hannas syrra och hennes kompisar. Började på Berså, var inte så jätte bra. Bra musik men sjukt unga människor. Vi kände oss jätte gamla haha. Sen gick vi vidare till Yaki-Da. Där var det istället äldra människor men skit dålig musik! haha, vet inte vad som är bäst. Vi var nog hemma runt halv 4 på morgonen. Lördagen så var det släktkalas. Kul att få träffa Hannas släkt. Vi firade Hannas födelsedag och Hannas pappas examen och kommande födelsedag.
Senare på kvällen gjorde jag och Hanna i ordning oss för ytterligare en utgång. Vi ville till Lounge, men var tydligen för unga, så drog till Push istället. Sjukt bra musik! Var där hela kvällen och avslutade på Donken hehe. Var hemma halv 5 och däckade med en gång.
 
Söndagen sen så var det IFK Göteborg - AIK som jag hade väntat på hela helgen :) ÄNTLIGEN!!
Och vet ni vad, VI VANN MED 1-0! Hur skönt var inte det att AIK vann? Gjorde helgen såååå mycket bättre. Skit kul att få reta Hanna också ;)
Hanna och jag fick även vara med på Canal+ haha, vi såg så roliga ut med våra olika färger. När vi satt och fikade kom det fram en kille med kamera och frågade om han fick filma oss. Jag skulle vrida mig lite så man såg AIK märket på mössan ordentligt. Vi frågade vad vi skulle göra och vi skulle fortsätta med det vi gjorde, jag drack kaffe och Hanna åt glass haha. Vi fick sen meddelande om att vi hade varit med på TV:n, så nu är man TV kändis också ;)
AIK ägde IFKarna totalt. AIK var så jädrans bra, allt typ satt och vilka finter de gjorde! IFK blev totalt utklassade.
När AIK gjorde mål kände jag mig ganska ensam runt om kring mig men var så skönt att få visa att man var AIKare!  Kul med bortamatch, och såklart, inte behöva jobba!
 
Flyget gick kl 06 från Landvetter. Vi var framme på Bromma flygplats kl 07 och sen direkt till jobbet efter det. Var ganska trött kan man ju säga. Men har varit en toppen helg och jag är super nöjd. Skönt att komma bort lite. Men nästa gång väljer vi nog inte helgen innan löning :P Var lite dött!
 
Skulle egentigen ha gymmat med Hanna idag, men hände lite grejer så var tvungen att röra mig hemåt efter jobbet. Hanna är på gymmet nu och kommer hit efterråt. Snart har jag tvättid.... kul.
 
Bilder i nästa inlägg. P u s s
 
 

Hej!

Tjabba ;) Jag ska snart blogga igen om allt som har hänt, bla Göteborg.

Ikväll har jag svin ont i huvudet så har inte ork...
 
Malin kommer hit snart och vi ska kolla på Hollywood fruar :) Sista avsnittet, snyft!
 

Vår gård

Fan asså, det enda man gör här är att äta och sitta still och lyssna... hahaha
Bra kombo?? nej.
Undra hur många kilon man går upp på 3 dagar haha.

Men såg att träningen imorgon blev inställd, så har precis slängt iväg ett sms till Hanna för att höra om vi ska gymma imorgon efter min kurs och hennes jobb. Nu måste jag röra på mig, Long time agooooooo!
 
Ligger i sängen nu och kollar på Bonde söker fru. Efter det är det Dallas på TV.
Imorgon är det sista dagen på kursen. Ska bli både skönt och trist. Man lever lite lyxlivet här. Klagar man inte på!
 
Har verkligen kommer ner i varv. Menar klockan är ju bara kvart i 9 och jag är redan sjukt trött.
Vilket bara är bra! Kommer man tillbaka utvilad på fredag när det är dags att jobba igen.
 
Drack ett gott glas vin idag innan middagen tillsammans med mina kollegor, var mysigt :)
 
 
Pöss
 

Bilder


Hellaaoooo

tja tja bloggen :)
 
I fredags var det avslutningsfest med laget. Vi hade bokat bord på Jai Thai på Kammakargatan där vi åt en massa massa god mat, drack och hade prisutdelning.  Jag vann skytteligan för andra året på rad, svin kul!
Var jätte trevligt och sorligt på samma sätt eftersom vår tränare samt materialare ska sluta. Det är så himmla tråkigt för tycker om de båda så otroligt mycket, så kunde inte hålla in tårarna. De har verkligen bidragit till så mycket gott och kärlek så det kommer kännas enormt tomt efter de.
 
När allt var klart så började folk röra sig hemmåt och några satt kvar och drack mer och pratade en massa och bara hade det bra. Sen gick vi vidare ut. Tyvärr splittrade vi oss senare pga lite olika orsaker.
Jag och Hanna hamnade på Rose. Fick betala 200 kr för att komma in och 30 kr i garderoben. Så jävla dyrt!!
Men det var lätt värt det eftersom det var sjukt bra musik o jag och Hanna dansade non stop hela kvällen. Hade en toppen kväll och det var kul att få gå ut med Hanna igen, hade saknat det :)
Var hemma runt kl 04 och somnade med en gång!
 
På lördagen sen mötte jag upp Jenny och Krille för en lite snabb träff på en kina restaurang. Sen åkte jag hem till pappa och mamma. Mamma var och red och pappa skulle på hockey med sin kompis så jag hakade på.
Innan vi åkte till hockeyn gick jag och pappa ner och åt lunch på Pong.
Efter lunchen kom pappas kompis och hämtade oss och vi åkte mot Globen.
AIK - Växsjö, 3-2. Svin kul med vinst!!
 
Efter matchen fick vi skjus tillbaka till Pong igen för att möta mamma för middag. Hahaha, två gånger på samma dag var vi där, kul :p
 
Sen åkte jag bara hem och tog det lugnt eftersom jag skulle upp och jobba AIK matchen på söndag halv 1.
Tyvärr förlorade de mot Gefle med 1-0 på övertid, vilket verkligen inte får hända om man ska vinna SM-guldet...
Sjukt störande!!!!
På kvällen gjorde jag inget, bara hängde hemma. Var helt slut.
 
Igår jobbade jag och sen åkte jag till kursgården Vår Gård i Saltsjöbaden, där jag även är nu, för att jag skulle vara på kurs där tills torsdag eftermiddag. Tre övernattningar blir det här. Men det känns skit bra, lyxigt!!
Svin god mat och så har de ett eget bageri här. Alltid färskt varmt bröd och en massa bakelser. Farligt dock.
 
På torsdag när jag kommer är det nästan direkt träning. Sen på fredag ska jag nog hänga med syrran och kanske någon mer. På lördag förmiddag har jag match i Victoria Cup. På kvällen lär väl det bli utgång.
 
Tur att de har tillgång till gratis internet här :)
 
Hittade en as ball bild på Carolina Gynning här på kursgården. Det är en fotograf som jag inte kommer ihåg namnet på nu, som har din fotoutställning här. As coola bilder! Gilla den med Gynning bäst, se inlägg ovan.

RSS 2.0