Mysdag med Hanna





 

Har haft en toppen dag med Hanna. En brutal shoppingrunda där jag hittade hur mycket som helst. Får se om jag ska behålla allt eller inte. Velat på en klänning.. Får ta hjälp utav mamma tror jag för att kunna bestämma mig haha.

När vi kom fram till Sumpan gick vi in till Willys och köpte en massa godis och cola. Gick hem och chillade ett tag innan vi skulle dra till Skyttan och kolla på kval till Superettan. Väsby United mot Värnamo. Tyvärr förlorade Väsby med 2-0.

När matchen var klar gick vi in på Willys igen och köpte taco grejer till middagen. Var länge sen mat åt det och då blir det alltid extra gott :)
Vi hade en massa godis över sen innan, som vi åt efter maten trots att vi var galet mätta haha. Så nu är man riktigt mätt.

Sitter och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Ganska roligt program om det inte finns annat att kolla på.

Pussiluss


Kenny Pavey


The big Z


Idol

 

 


Freeedag

Vaknade upp riktigt bakis. Eller bakis, tror jag fortfarande var berusad haha.
Halsade i mig hut mycket vatten som helst och stekte grillkorvar utan bröd till frukost haha. Var så brutalt hungrig samtidigt som jag mådde illa.

I alla fall, har haft en helt underbar fredagskväll/natt tillsammans med syrran.
Började med AIK fest på Råsunda Restaurangen som sagt tillsammans med spelarna. Bjöds på dricka, mat och efterrätt. Kenny Pavey var helt crazy, fast på ett roligt sätt :D haha vad man skrattade åt honom. Skön lirare!
Minglade lite inne på restaurangen. Sen när klockan blev halv 12, bättrade vi på sminket lite och drog in till stan. Hamnade på Collage och slutade kvällen på White Room.
Kom hem sent och vaknade tidigt. Så är sjukt jädrans trött nu. Svider i ögonen på mig. Kommer bli en tidig lördagskväll på mig. Typ läggdags efter "Så mycket bättre" som börjar kl 20...hahaha.. om jag orkar hålla mig uppe tills dess vill säga :D

Pappa kom hem till mig idag för att göra mig lite sällskap när jag skulle åka till bilverkstan och byta till vinterdäck.
De var så grymt snabba, blev typ klart på 5min.

Har precis kollat på reprisen på Idol på TV4 play. Satan va duktiga de är!! Är heeeelt såld på MÅNGA. Favoriterna är helt klart
Molly, Robin och båda Amandorna ;) Rätt att Linni åkte ut tyckte jag, har aldrig gillat henne.

Fler bilder kommer när jag har fått de från Frida :)











Tror jag måste gå och vila nu.



AIK fest :)

Ska strax kila iväg till Råsunda Restaurangen där det kommer vara AIK middag/fest tillsammans med alla spelare :) Det är fjärde gången jag går på en sån här fest, riktigt trevligt och kul att träffa alla spelare :D
Hörs imorgon, puuuss






Wordfeud

Om någon vågar möta mig, så heter jag Ciss-i :)


La muuuusica

 

 

 


Pastagratäng

Gjorde precis mat för typ hela veckan haha, nej men mycket blev det! Skönt att slippa laga mat några dagar nu framöver :)

Blev en pastagratäng som jag aldrig har gjort förut. Alltid kul att testa på ny mat tycker jag.
Rätten blev i alla fall vääldigt gott och det var super lätt att göra. Gillar mat som går snabbt å göra och som är gott!






Götlaborg

WIIIHOOOO :D

Jag och Hanna har bokat biljetter till Göteborg den 11-13 november! :D

Ska bli så jäääädrans kul att komma iväg lite och vara i Göteborg för första gången som "privatperson".
Varje gång jag har varit i Götet så har det varit när jag har spelat Gothia Cup.

Vi flyger från Bromma flygplats tur och retur. Fattar inte hur flyg kunde vara så mycket billigare än tåg, stor skillnad!

Men galet najs kommer det bli :D :D

:)

Super najs dag/kväll igår med Hanna :D
Började med bio på Sergel och såg "En dag". Den var väldigt bra och sorlig på samma gång. Mot slutet av filmen sprutade tårarna...
Hanna har läst boken innan så hon visste vad som skulle hände. De hade tydligen hoppat över hur mycket som helst i filmen, men det brukar vara så när man gör om böcker till film.

När filmen var klar gick vi hem till mig och förade samt gjorde oss i ordning. Vi var så mätta på all popcorn och godis vi åt till bion så vi var inte hungriga. Men vi visste ju att vi skulle bli skit hungriga om vi inte åt något, så vi var lite lata och köpte frysrätter haha. Riktig fredagsmiddag :p
Vi blandade en massa goda drinkar och sen drog vi in till stan och hamnade på Ambassadeur.
Trodde inte att det skulle vara mycket folk ute denna helg eftersom det är helgen innan löning, men det var smockat inne på Amba. Jag älskar DJn där också, han spelar riktigt bra låtar!! Säger det till min syrra typ hela tiden att jag älskar hans musik :)

Hanna å jag delade taxi hem och jag kom hem med ett leende på läpparna. Hade verkligen haft hur kul som helst!










Nu jääävlar ska det dansas :)








Idol

Ååååååh vad kul med Idol strax :D
Tycker verkligen om fredagar då det är Idol. Sitta i soffan och äta lite gott samtidigt som det går på TV. I LIKE!
Extra kul nu när min TV är så gudoooomligt bra!

Imorgon blir en roligt dag då det är mycket att göra :)
Vara med familjen på förmiddagen, sen hem och städa.
Senare ska jag träffa Hanna i laget och gå på bio och se En dag. Efter det åker vi hem till mig, käkar middag och gör oss i ordning för en utgång. Kommer nog bli väldigt kul :)

Eftersom Hanna kommer från Göteborg, har hon familj och vänner där.

Kommer troligen följa med henne snart ner och hälsa på hennes vänner och festa där. Det längtar jag verkligen till!!
Hoppas det blir av. Om jag minns rätt så var hennes föräldrar bortresta och huset tomt eller något. NAJS! :)



112-kryssning

Kryssningen var verkligen svinkul :) 10 partysugna brudar.
Eftersom det var så brutalt dåligt väder när vi åkte så kände man vågorna ganska så regält när det blev senare mot kvällen.
Det var så mycket vågor en period att man flög in i väggarna och när man stod i baren med klackskor, alkohol i kroppen osv var det inte lätt att hålla balansen. Men det gick över efter ett tag tur nog!

Vi satt i hytten (den jag, Natta och Jolle sov i) och förade samt lyssnade på bra musik innan vi gick ut. Min första drink blev såklart en strawberry daiquiri, mumsi mumsi!

Förra gången vi var på samma kryssning i april fanns det mycket snygga och unga boys på båten.
Den här gången vette vi tusan vad som hade hänt.. Gamlingar överallt.
Men vi hade riktigt kul ändå, det blir ju vad man gör det till!

Lite dans blev det också. Inte riktigt våran slags dansmusik där vi hängde som mest, men på "disco" avdelningen högst upp i båten var det bättre. Musik som jag och Sara gillar!

Vi träffade en utav kockarna som har hand om buffén. Jag, Jolle och Olivia hängde i hans hytt typ från halv 6 på morgonen till halv 7 kanske. Han var riktigt rolig och pratglad. Han sa att vi kunde få gratis lunchbuffé om vi gick fram till han, men vi tog aldrig vara på det erbjudandet.

Tror klockan var runt 7 på morgonen när jag gick och la mig.

Dagen efter var det bara att duscha, äta frukost och sen göra sig i ordning. Sen var det dags att börja festa igen haha. Drog till partystället och hängde där. Min första drink blev åter igen en strawberry daiquiri, verkligen älskar den drinken, kan nog dricka hur mycket som helst :)

Vi gick senare tillbaka till hytten alla tjejer och festade vidare där inne. Musiken på riktigt högt och en chipspåse som skickades runt. Sjöng högt till alla låtar och det var väääldigt taggat! Nää då var det dags att gå av båten, jätte trist. Vi ville helst stanna en omgång till hehe, men blev utslängda som småning om då det var dags att gå av.

Men en riktigt roligt kryssning med my girls! love them!








Uppdatering imorgon

Hooooola ;) Kommer uppdatera bloggen imorgon när jag har heeeela kvällen på mig :)
Men jag lever efter kryssningen. Puss

Mycket att göra och 112-kryssning

Har verkligen haft fullt upp denna helg. Hade lite tid över på lördag dag som gick mest åt att tvätta och plocka undan här hemma. I lördags var det som sagt födelsedagsfirande i Black Army lokalen. Både Petra och Jonne är inne på sitt 40e år. Det bjöds på väldigt god mat och efterrätt! Vi var perfekt många i lokalen så mycket skratt och mycket prat om allt. Super trevligt!
Kom hem runt kl 01, satt uppe ett tag och gick sedan och la mig eftersom jag skulle upp och jobba tidigt på söndag morgon. Samling kl 09 på Hässelby IP då vi i laget skulle dela ut nummerlappar till löparna som skulle springa Hässelbyloppet.
Jag och Frida var tvugna att smita lite tidigare då vi skulle vidare till NÄSTA jobb som var Råsunda och AIK match.
Det gick bra och AIK vann med 2-1. Det tråkigaste under helgen var att Kenny Pavye slutar i AIK. Men han fick en riktigt bra avtackning. Och det ska han ha med tanke på hur mycket han har gjort för klubben. Han har verkligen ett äkta AIK hjärta som alltid ger allt i alla situationer!

Två på jobbet hade bakat egna extremt fina AIK-tårtor innan matchen för att det var sista hemmamatchen. Var väldigt fina och goda tårtor.

Var tvungen att gå hem lite tidigare idag från jobbet då jag typ var döende på jobbet. Var så fruktansvärt seg, hade huvudvärk och lite halsont. Vill verkligen att det gå över tills imorgon....

Imorgon är det 112-kryssning tillsammans med mina 10 tjej-kompisar.  Fan vad kul vi ska ha det!!
Från tisdag kväll till onsdag kväll. Bara en massa party :) Kommer nog bli grymt kul.




















Mot Black Army lokalen!

Har precis sminkat mig klart inför partajjet :) Ska strax dra mot tunnelbanan.






Avslutningsmiddag/fest

Vilken super avslutning :) Tapasbuffé på La Cucaracha, och det var riktigt gott! Alla blev väldigt mätta och belåtna. Vill verkligen gå dit igen och äta. Fanns så mycket att välja på.
Jag fick pris för "Årets skyttedrottning 2011" med 19 mål (tvåan låg på 8 mål). Men jag tror att det var det priset som inte var "något spännande" eftersom det var så klart innan. Men alla de andra olika priserna var faktiskt spännande att se vem som vann elr vad man ska säga. Priserna delades i alla fall ut till rätt spelare.

Sen drog jag, Hanna och Emelie till Bar 54's uteservering, drack 3 shots på raken haha. Lite senare kom en massa kompisar till Emeilie, och vi hamnade på Göta Källare där jag och Hanna inte blev långvariga. Vi tänkte att vi kunde testa i alla fall, men insåg lite senare att vi ville gå och möta upp några tjejer från laget istället på Scandic Malmen. Men även efter ett kort tag där gick alla hem. Blev en helt okej lugn kväll men mycket rolig.
Kul att man har lärt känna Hanna som är ny i laget lite mer, vi har verkligen klickat :) Kul med nya kompisar!












Det roligaste var när Amanda (tror jag?) hittade en liten baby fisk i skålen bland skaldjuren hahah! Var bara tvungen att ta kort på den lilla varelsen:





Ikväll är det i alla fall "80-års fest" i Black Army lokalen. Petra och Jonne har båda fyllt 40 år. Tror det kommer bli väldigt trevligt och god mat även där. Skönt att det är nära hemifrån också!



Kläder

Har precis beställt två grejer från internet :) De ser skit snygga ut och jag hoppas att de är det även på.
Lär väl komma på måndag eller något, ska bli spännande att testa de!






Har tagit min 2a spruta idag. Var inte lika rädd den här gången, men pulsen höjdes när jag väl kom in till rummet. Det gick bra, hade även min bedövningssalva som hjälper mig att hålla lugnet.
Så nu är det bara Thailands resan som saknas. Får stå ut till februari, kommer bli riktigt riktigt RIKTIGT underbart! Satan vad jag längtar :)

Sååå jäävla bra :)

FAN VA BRA SVERIGE!! :D
Vilken härlig match att se live, helt otroligt bra :) Sån underbar stämning å en riktig fest.
Kim Källströms frispark var så jädrans snygg, wiihooo :)







I tisdag lunchade jag med mamma på Kungliga Tennishallarna, åt en jätte god pasta med biff :)



Träning imorgon igen, länge sen och jag längtar. Ska bli skönt att få röra på sig igen :)
Frågan är bara hur det kommer gå med min hosta, det återstår att se.
Sen är det avslutningsfest på fredag också, kul kul :)

Löööördag å sööööndag

Igår var en super dag!!
Spenderade dagen med pappa och sedan var det hockeymatch där de vann mot "kopiorna" med 1-0.
Efter det gick jag hem till mina föräldrar och fixade mig inför inflyttningsfesten. Kände inga förutom Frida som hade anordnat det, men alla var super sociala så det gick bra att prata med alla. Vi var nog runt 10 st, ett härligt gäng tjejer :)
Efter att vi hade förat klart bestämmde vi oss för att dra till Sturecompaniet, där vi festade loss till bra musik.
När vi hade varit där någon timme drog vi vidare till Spy Bar där en av tjejerna hade en kontakt, vi slapp stå i kö och allt :) Riktigt najs eftersom det var knökat utanför.
Blev även en kort sväng in på Ambassadeur också. Hann med ganska mycket under en och samma kväll.
Var sjukt mycket folk ute i rörelse och inne på nattklubbarna! Fick knappt plats att gå/dansa...
Kom hem runt kl 04 och somnade nästa med en gång.










Idag (söndag) så har jag och pappa varit och köpt en ny TV till mig. En sån jäääävla fin Samsung 40 tums TV med full HD och 3D. Känns verkligen galet lyxigt här hemma nu! Nu kommer jag nog sitta fast i soffan och inte kunna sluta kolla på TV :)

Hade tänk gymma idag som sagt, men jag har fått grym rethosta, så kommer tyvärr inte bli av. Jag som verkligen var så sjukt laddad eftersom det var allt för länge sen jag var där. Men vill inte att jag ska bli ännu mer sjukare, så det få bli soffhäng idag helt enkelt. Ska tvätta kl 19 ikväll annars har jag inte så mycket annat inplanerat.


Biltvätt

Idag kom pappa hem till mig för att hjälpa till och tvätta/laga min bil. Vi drog till OKQ8 som ligger nära Sumpan.
Gick jätte bra och bilen blev suuuper fin. Sen fick vi ny energi och kom på att vi kunde tvätta pappas bil också när vi ändå var igång. Så nu har vi båda en varsin jätte fin bil :)
Vi har precis ätit min goda köttfärsås, så nu är vi mätta och belåtna!

Ska snart iväg på AIK Hockey match :D Pappa bjuder med mig på matchen. Kommer bli riktigt kul!
Kommer nog inte kunna stanna kvar hela matchen då jag ska hem till min jobbarkompis Frida på inflyttningfest senare.
Där kommer det bli gemensam middag och sen troligen utgång.

En väldigt bra dag helt enkelt!!


Krooooossa kopiorna!! :)






Idol

Sitter här hemma och har precis kollat på Idol, väldigt många duktiga i år!
Jag älskar Adele - Set fire to the rain, och när Molly sjöng den fick jag helt seriöst tårar. Den låten är tamefan den finaste låt jag vet. Blir så berörd varje gång jag spelar/hör den. Och HERREEGUUUUD vilken röst Molly har, det är helt otroligt! Inte ofta man blir berörd av ett framträdande på Idol. Men nu fick man uppleva det också.

Anders Bagge gjorde bort sig också, det var riktigt kul.
Han sa "jag håller inte med min fru (Laila)". Och det tog ett tag innan han insåg vad han hade sagt, och bara "NEJ jag menar EXFRU!!". Han höll på att skämmas ihjäl och Laila höll på dö. Och sen var han tvungen att säga att han älskade sin riktiga fru haha. Var kvällens händelse :)

Imorgon ska jag umgås lite med pappa, ska bli kul :)

På söndag hade jag tänkt dra till gymmet. Var allt för länge sen jag var där. Måste bli skärpning!








....

Dagarna på jobbet har varit bra. Längtar tills jag börjat mitt nya jobb i mitten på november.
Skönt med fredag imorgon. Har inga planer inför fredag, vilket jag bara tycker är skönt. På lördag ska jag hem till en jobbarkompis som har fest hemma hos sig. Sen lär det bli utgång, var snack om Stureplan :) Men ska bli kul!

Har inte hänt så mycket. Spelade med B-laget igår mot Frej, vi vann med 3-1 och jag gjorde 2 mål och 1 målpass, fick även ett gult kort. Tror det är det första gulakortet på säsongen om jag inte minns helt fel. Domaren bara "vill du verkligen sluta säsongen på det här viset?" Ursäkta mig??? Domaren sög, och man fick knappt röra varandra. Har haft han förut och han dömer verkligen inte bra. Blåser för det lilla minsta vilket bara förstör för spelet.

Har nyss lagat hur mycket köttfärssås som helst, så nu kommer jag äta det i flera dagar. Kommer även frysa in lite haha. Men det är skönt, slipper man tänka på mat några dagar framöver.

Har lite musik att dela med mig som vanligt, gryma låtar:









Ryan Gosling (Crazy Stupid Love)



















Bio

Idag efter jobbet mötte jag upp syrran på stan som hade två gratis biobiljetter som skulle gå ut idag.
Blev glad när hon frågade om jag ville följa med :)
Vi gick och såg Crazy Stupid Love och den var riktigt bra. Ryan Gosling var en utav huvudrollerna, och herreeegud vad snygg han var. Både jag och Frida dog alltså!! Hela hans sett i filmen, ojoj..
Men gud vet ni vad, paret snett framför oss började smeka varandra och hålla på. Fattar inte, i biosalongen liksom?? Inte blyga för fem öre, och vi hade inte direkt någon lust att se det där när vi kollar på bio. Så kollade de upp på oss lite då och då för att kolla att inte vi såg, men hallåå? Vi är inte blinda?

Sitter och kollar på Hollywood fruar nu på trean, så himlans kul :)

Sista träningen imorgon, sen är det ett litet uppehåll. Skönt fast trist samtidigt!

Cissi










Lagade precis middag till mamma å syrran :)

Mysig söndagsmiddag med tjejerna i familjen hemma hos mig ! Jag stod för matlagningen, blev väääldigt lyckad och ååå så gott det blev :)




Grym helg!

Har haft en super helg! Mycket roligt har man fått vara med om :)

Igår var jag ute med Sara, vi hamnade på Magenta där vi mötte upp en killpolare till mig. Det var rocktema, men ibland kom det låtar som jag och Sara kunde dansa riktigt loss på. Sånna låtar som vi gillar! De flesta som var på klubben var utklädda till rockare, var kul att se :)
Vi stannade där till nästan stängning. Sen gick vi vidare till donken och fyllekäka lite, var lika mycket folk som vanligt på donken och han som stod i kassan var så jädrans seg. Tog år och dag innan man fick beställa....
Kom hem halv 6 och vi somnade direkt!




BP - HSK 0-7

Har haft våran sista serie match idag mot BP som ligger sist i serien.
Vi vann med 7-0 och därmed bästa serie 2a utav de två div.3 som finns :) Vi är verkligen suuuuper glada!!
Ska firas på avslutningen sen den 14 oktober.
När matchen började låg jag på 16 mål, ville komma upp till 20 mål. Så visste att jag behöve göra 4 mål i matchen för att klara mitt "mål". Men så blev tyvärr inte fallet, lyckades göra 3 mål och hamnade därmed på 19 mål :) Ska inte klaga, är verkligen suuuper nöjd!

Nu väntar jag på att Sara kommer över, så ska vi dra ut någon stans lite senare. Oklart vart ännu :) Vi får se vart vi hamnar, kanske ska möta upp några också. Men det visar sig.


Vi har börjat med stegräknar tävling på jobbet och man har fått dela in sig i lag. Så alla i hela huset har fått en varsin stegräknare.
Tävlingen håller på hela oktober, så måste ha på mig stegräknaren nu hela tiden hahah :D
Målet är att man ska ha "gått" till Paris. Får se om mitt lag lyckas :)
Har precis gått mina första 10 000 steg!!


RSS 2.0