.








Helgen

I fredags var jag ute med syrran, vi startade på Ljunggrens och gick sedan vidare till Fenix och efter det drog vi till Malmen och mötte upp Malin och Lina i laget. Skit kul :)

Lördagen hände det inte så mycket, velade om jag skulle gå ut på kvällen igen eller inte... Var riktigt trött. Sov mellan 17-18, fick lite ny enerig. Hoppade in i duschen och sen gjorde jag mig i ordning igen.

Drog till söder igen och mötte upp Malin och hennes jobbarkompisar på Chill. Sen drog vi vidare till Malmen igen och mötte upp Lina och hennes sällskap. Sen drog de och Jenny och några kom till Malmen så hängde med de istället, var riktigt trevligt! Men var ändå ganska otaggad, trött som bara den. När de skulle vidare sen åkte jag hem. Så var väl hemma strax efter 3. Gick och la mig kanske vid 4 och vaknade kl 11. Sen har jag inte gjort ett piss idag. Suttit i soffan HELA dagen, riktigt skönt. Länge sen jag hade en sån slappdag. Tanken var att jag kanske skulle ha städat lite, gjort rent hela badrumet som vanligt och det. Men kände verkligen inte för det just idag.

Imorgon är det valborg, får se vad som händer. Kanske åker till Upplands-Väsby och festar för att sedan dra in till stan. Har ingen aning, just nu är det ganska öppet.


Fredag

Börjar med middag hemma hos syrran, ska bli kul att se hur de bor :)
Vi gör oss sen i ordning för att efter det dra till Ljungrens på Söder där hennes kille är DJ.
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, det återstår att se.

Kanske möta upp Malin och Lina efter, och festa vidare eller något!
För min del vill jag inte att kvällen ska bli tidig. Är fest sugen :)



VINST!

åååååh vad skönt!!
Kom precis hem från matchen och vi vann med 4-1 mot Kallhäll borta :)
Jag gjorde 3 mål och 1 målpass så jag är skit nöjd! Behövde verkligen det här :)

Nu kommer jag sova gott :D

Helgen

Har varit en bra helg!

Fredag var det först AW på jobbet, då det var min arbetsgrupp som skulle hålla i AWn för alla på hela domstolen.
Vi hade franskt tema och det var skit lyckat. Drog kanske fort hemmåt och började göra mig i ordning för att gå ut med tjejerna och festa. Mötte upp Sara och åkte hem till Jenny där vi skulle förfesta.

Förfesten slutade med att jag och Sara fastade i en hiss med tre killar.... lång historia. Var fast i hissen i ca 25 min innan vi kom ut, riktigt obehagligt! Fyfan, förstörde kvällen lite.
Tappade liksom suget på att festa. Men vi drog vidare till Sollan i alla fall, men gick hem runt kl 03.

På lördagen mötte jag upp en gammal kollega och hennes son på söder för en lunch och lite shopping. Var riktigt trevligt och lilla Filip är så otroligt söt, lite mer än 1 år.

Efter det kom Hanna hem till mig och vi hade en myskväll med middag, film och godis. Upptäcker att jag redan hade sett filmen vi hyrde vilket sög. Men det var mysigt ändå!

Igår hade vi seriepremiär mot Vallentuna hemma. Slutade 1-1 vilket var lite orättvist, vi var det bättre laget men men.

Innan matchen igår så åkte jag hem till mamma och pappa för att fira pappas 45-års idag. Mamma hade gjort en jätte god pannkakstårta med blåbärssylt, grädde, färska jordgubbar och vit choklad! MUMSI!!

...

Vissa händelser får verkligen än att börja tänka.
Jag älskar min familj! Skulle inte klara mig utan er! Ni är det bästa jag har <3



Tisdag

Har inte hänt så mycket, så har typ inget att berätta haha :)
Varit en skit stressig dag på jobbet idag, satt med en och samma grej hela dagen och försökte bli klar. Vi var även 2 st som jobbade på det och blev inte klara. Så får fortsätta på det imorgon igen.

Har tränat idag och nu kollar jag på Desperate Housewife och sen blir det BB!

Imorgon har jag inga planer alls förutom att Malin kommer hem till mig senare på kvällen, efter hennes jobb. Typ runt 21 eller 22. Men det blir kul att få umgås lite :)

Puss


Träningsläger i Nyköping!

Hela helgen har jag varit i Nyköping och på träningsläger! Har varit riktigt kul förutom att jag har mått lite dåligt, men det gick hyffsat bra ändå. Kände mig lite svag bara.

När jag och Hanna vaknade på lördagen och såg snön ute fick vi en rejäl chock. Jag skulle köra 4 spelare i laget och jag hade precis bytt till sommardäck, hur stor är chansen liksom att det börjar snöa mitten på april?
Helt sjukt. Aja, vilket fall som helst så gick det jätte bra att köra. Det blev finare ju närmare vi kom Nyköping.

Vi skulle starta lägret med Boda Borg, SVIN KUL var det. Vill verkligen göra om det! Man blev lite irriterad när man inte klarade rummet och fick röd lampa hela tiden och fick börja om. Men mitt lag vann i alla fall med 8 stämplar, vilket var det viktigaste ;) hehe. Sen bjöds det på tacobuffe och efter det drog vi till övernattningsstället.
Senare mot kvällen var det träning i det otroligt fina vädret, superskönt! Solen var nästan för jobbig, ibland såg man nästan inget.
Sen hade ledarna lagat en massa korv och stroganoff som vi åt. Sen var det bara till å sitta i sofforna, käka en massa onyttigt haha och spela lite sällskapsspel.

På söndagen gick vi upp halv 9 och åt en massa god frukost. Sen var det träningen igen och senare mot kvällen var det träningsmatch :) Vi vann med 1-0 så var skit skönt att få avsluta mini-lägret med en vinst!

Kom hem halv 9, packade upp och la mig i soffan och kollade BB.

Ikväll kommer Hanna hit så ska vi laga lite middag och sen dra till gymmet. Efter det ska vi väl kolla på TV eller något!

Puuuss

Cissi




Göteborg

Göteborg var såklart lika roligt som alltid! Man är alltid så glad när man kommer eftersom man har haft en sån bra helg. Den här gången följde Sara med mig och Hanna ner och det va vi verkligen skit glada över!! Super kul att vara 3 partysugna tjejer. Vi åkte ner på torsdag eftermiddag och det tog längre tid än vanligt eftersom det kännes som om hela Sverige skulle neråt i landet. Tog nästan 2h att ta sig ut från Stockholm, 3.5 mil på ca 1,5h. Efter Södertälje släppte det och det gick lättare att åka. Man blir lite irriterad när man antingen står helt still eller åker 30km/h på en 110-väg. Men allt gick ändå super bra och vi kom fram halv 11 på kvällen. Träffade Hannas föräldrar, tog en kvällsmacka och drack lite te. Efter det vare bara att gå och lägga sig. På fredagen sen hade vi påsklunch och tog en promenix. Senare mot kvällen började vi göra oss i ordning för utgång :) Hannas killkompisar skulle haka på. Vi förde hos Hanna och körde drickspel m.m.
När vi kände oss redo tog vi taxi in till stan och gick till Yaki-Da där de hade riktigt bra musik! Vi hade en super kväll!

På lördagen ville vi såklart ha våran fylle pizza. Tog bilen till pizzerian som tydligen alltid skulle vara öppen, men icke. Inte denna gång och vi blev skit sura. Tog bilen och åkte till ett annat ställe ca 10-15 min bort och hoppades på att det skulle finnas en pizzeria där och som var öppen. Vilket det också fanns! Dagen var räddad haha.

Hm.. vad hände sen. Vi typ flammsade oss och hade det skit kul. Skrattade som bara den och mådde super :)
Säger bara, DANSA - PAUSA!

Efter flammsandet var tanken att vi skulle sova, men ingen kunde göra det. Så vi började göra oss i ordning istället för kvällen. Från sunkbrudar till värsta partypinglorna, naaajs!

Killarna kom till Hanna igen och vi började spela drickspel igen som vanligt :)
Sen drog jag, Hanna och Sara till en hemmafest och mötte upp en killkompis. Var där ett tag och drog sedan ut med de till Valand. Var kanske inte det bästa stället man har varit på, men det funkade! Sen slutade kvällen som den gjorde hahahaha. Så vi dog väl hem runt halv 4.

Söndagen var mest till å städa och packa. Sedan tog vi en promenad till ICA och köpte det vi skulle ha i bilen på resan hemmåt. Gick jätte smidigt att åka hem och ingen trafik. Tror vi gjorde rätt i att åka på söndagen istället för på måndagen.

På måndagen åkte jag hem till mamma och pappa och hängde där. Senare mot kvällen var det Kalmar - AIK och som AIK vann med 2-1. Riktigt skönt!! Kul med 3p!

Helgen har verkligen varit helt grym! Inte haft tråkigt en ända gång och mått bra som bara den!









































..

Ska försöka hinna uppdatera imorgon efter jag har varit och gymmat med Hanna :)

Uppdate! :)

SARA SKA MED TILL GÖTEBOOOOORG!! :D

Wiiihoooooooooooooo!!!!

Göteborg imorgon!

Imorgon efter jobbet åker jag och Hanna ner till Göteborg och firar påsk!
Ska bli väldigt kul och mycket mysigt :) Hoppas på bra väder bara. Lite sol skulle man ju inte klaga på.

Idag efter jobbet stannade jag förbi systemet och köpte dricka till götet, gick in på Willys och köpta alla ingridienser till pastasalladen som jag ska skulle göra till mig och Hanna. Den ska räcka till oss båda till middag ikväll, matlåda imorgon och till bilresan ner. Jag har ätit den precis och den är sjukt god :) Blev kräftstjärt- och räkpastasallad. Mummsi! Hanna ska bara packa och fixa lite hemma, sen kommer hon hit. Då ska vi dona med musiken i Hannas mp3 i mobilen som vi tänkte koppla in och ha i bilen när vi kör ner.

Snart måste jag också börja packa, men jag orkar typ inte hehe. Måste bara vila ett litet tag och sen sätter jag igång. Har väl med mig för mycket som vanligt.....

Igår var jag och hälsade på mitt gamla jobb! Åh vad jag har saknar de!! Var riktigt kul att träffa alla goa igen :)
Snart är det AW med några stycken också där ifrån, kul som fan :)

Puusss

Skit nöjd efter frissan!


Måndag

Idag efter jobbet mötte jag upp Hanna utanför gymmet.
Jag sprang 5km på löpbandet och sen styrketränade jag lite.

Sen gick jag hem och åt nyttig mat med avokado, tomater, gurka, fetaost och ägg :)
Hade inte ätit någon middag innan gymmet så var skit hungrig.

Imorgon är jag ledig från jobbet och det kommer bli skönt!
Ska till frissan på morgonen, efterlängtar :)

När jag är klar hos frissan drar jag till gamla jobb och hälsar på, har längtat! Kommer bli super kul att träffa alla igen!!

På kvällen sen är det träningen och efter det så kommer Malin hem till mig och sover över..

Puuss

Min video på spelarbussmottagningen


Helgens bilder

































lördag och söndag

Lördagen blev det en väldigt lugn utgång. Finns egentligen inte så mycket att säga om kvällen haha.
Vi var hemma runt halv 3, käkade lite pan pizza och deckade haha.

Jag gick upp halv 10 idag för att jag skulle upp och jobba under AIK matchen :)
Hanna sov vidare, men jag hade tydlige varit tyst som en mus och inte gjort något väsen utav mig trots att jag duschade och höll på och fixade och donade lite. Hon hade inte vaknat någon gång!

Kom till Råsunda och var as taggad för att Allsvenskan skulle dra igång igen!!
AIK-Mjällby, 0-0. Faktiskt en ganska dålig match där det inte hände så mycket. Sen började det snöa en massa och det kändes som om man satt mitt i en snöstorm. Men det gick bra :)

Spelarbussmottagningen var hur häftig som helst, så himla naaajs. Massa massa bengaler, raketer och smällare.
Stog inne på Norra högst upp och hade värsta utsikten. Tog lite bilder och filmade. Åh fick rysningar, kärlek. Fick filma från ett litet hål från gallerfönstret eller vad man ska säga :P

Kom hem från matchen runt kl 17 och då var Hanna fortfarande kvar hemma hos mig. Tydligen hade det varit strömavbrott i hela huset när jag hade varit borta. Men Hanna sa att strömmen hade kommit tillbaka efter någo timma...
Lagade skit god lax i ugn som vi sedan åt till middag.

Hela helgen har varit underbar.

Den här veckan blir också underbar.
Måndag - jobb och sen gym
Tisdag - frisören, hälsa på gamla jobbet och sen träna.
Onsdag - jobba och sen fika med Stina
Torsdag till söndag - jobba till halv 3 och sen åka till Göteborg på kvällen med Hanna
Måndag - tvätta och städa


RSS 2.0