GOTT NYTT ÅR!!!

Ikväll kööööööööör vi :D
Hoppas alla får ett bra 2012-år <3



I knoooow

.... har varit dålig uppdatering, jag vet. Men har verkligen haft å göra varje kväll sen jag skrev hehe.
I onsdags hade vi tunering i Löthallen i Sumpan. Var så jäkla skönt att ha nära hem :)
Vi vann första matchen med 2-0 mot Boo och då lyckades jag göra ett mål. Sen andra matchen vann vi mot Sumpan med 5-0 och då gjorde jag 2 mål. Sista matchen förlorade vi tyvärr mot Bele Barkarby med 3-0.
Vi hamnade 3a i gruppen efter målskillnad. Men som tur var så gick både 1,2 och 3 vidare i vår grupp. Så slutspelet äger rum nästa fredag i Eriksdalshallen. Ska bli skit kul :) 1/8-final mot FC Stockholm (?) något. Typ aldrig hört talas om de, men tydligen vann de deras grupp. Blir väldigt spännande.
Om vi skulle åka ut, vilket jag inte hoppas, blir det utgång på kvällen med Hanna och Malin. Om vi går vidare blir det ytterligare matcher tidigt på lördagen så då blir det till och stanna hemma :p

I går var jag hemma hos Hanna tillsammans med Malin och hade tacos/film kväll. Super trevligt! Älskar verkligen de där tjejerna, helt underbara människor! Tog bussen hem som gick 22.20, som tur var är det skit nära, så somnade väl strax efter 23.

Var lite trött idag när jag skulle upp till jobbet, men det vare värt :)
Jobbade på som vanligt och älskar verkligen mitt nya jobb. Sjukt spännande och sååå intressant!!
Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte Hanna. Hon skulle till Skavsta ikväll och sova på något hotell för att åka till England tidigt imorgon bitti. Hon skulle ta bussen som gick 20.30 från City terminalen. Och eftersom jag är så snäll väntade jag tillsammans med henne :)
Vi passade även på att äta medans vi var i stan. Vi drog till Hurry Curry och käkade lite indiskt. Supergott vare.
Sen gick vi till Cityterminalen och väntade tills det var dags för mig att ta pendeln hem och för Hanna att hoppa på bussen :)

Kom hem för ett litet tag sedan så nu sitter jag i soffan och äter lite godis som blev över från vårt mys igår hehe.
Ska bara sitta framför tvn och dega och ladda inför imorgon... N Y Å R !!!

Lite irriterande, har beställt toppar å sånt från Nelly (ovanligt?). Och en topp hade jag tänkt ha på nyår, men den har ju såklart inte kommit. Så jag måste tänka om på nytt nu vad jag ska ha på mig.. Fan då!

Var på systemet idag också i Solna C efter jobbet. SJUKT mycket folk. Varför gör man alltid samma misstag och går dagen innan?  Men jag fick det jag ville ha, så var nöjd!

Puuuuuuusssss

Julhelgen

Julhelgen var varit mysig och rolig :)
Jag vågade på mig lite mer "vuxenmat" som jag brukar säga. Smakade lite sill, gravad lax plus att jag drack rödvin som jag inte gillar så mycket hehe. Det var helt okej gott, men håller mig mer till det jag brukar äta :)
På söndagen kom kusinerna hem till mig. Lite mer julkappsutdelning och ännu mer fika...

Sen var tanken att jag skulle försöka vara hemma på kvällen på juldagen eftersom tanken var att jag och Malin skulle upp och träna på måndagen. Men så gick det med det. Lite svårt att hålla sig hemman är typ alla frågar vad man ska göra. Men då blir det nästan alltid roligare att gå ut om det blir lite mer spontant :)
Åkte hem från mina föräldrar och gjorde mig i ordning. Sen mötte jag upp Stina och åkte hem till Jenny och förade lite. Sen tog vi en taxi till söder där någon hemmafest skulle vara. Var där ett tag och efter det drog vi till Solidaritet och var där till nästan stänging. Hade inte ätit så mycket under dagen/kvällen så blev lite väl berusad än tänkt. Men det var sjukt jäkla kul och dansade gärnet med speciellt Sara hela kvällen. Vi blir typ som galna när vi har musik haha, det sätter igång något hos oss hahaha :D Loooove it!
Tänkte ta en taxi hem, men nej, fick ju inte tag på något. Så tuben blev det.

Mådde som man förtjänade på måndag. Som tur var skulle Malin komma till mig runt kl 13 och fick lite liv i mig :)

Idag efter jobbet var jag tvungen att ta tag i all disk jag hade samlat på mig och sen lagade jag jätte mycket köttfärssås. Så nu lär man leva på det resten utav livet. Men gott blev det :)
Sen vek jag all tvätt jag hade tvättat, så nu ska jag väl bara sitta hemma och dega framför soffan hade jag tänkt!














Skumtomtefudge

Igår när jag kom hem till mamma och pappa bakade jag skumtomtefudge för första gången.
Blev huur bra som helst och super gott å jätte jätte fint :)

 


GOD JUL ALLA!!!!


Aj, jag har ont, mitt stackars knä!






Svullet å blått och piss ont. Kul!

Ansiktsbehandling

Ååååh gud vad skönt det var med ansiktsbehandling igår. Helt galet.
Dock är enda nackdelen med det att det gör BRUTALT ont när hon klämmer på näsan. Tårarna rann då på mig, usch. Men ska man vara fin får man lida pin.
Sen masserade hon mina axlar och då typ dog jag haha. Behöver verkligen gå och få en regäl jäkla massage.

Direkt när jag kom hem vid sju tiden var pappa hos mig och så skulle vi sätta ihop min nya soffa. Tog 2,5 h och satan vilket jobb det var plus att soffan var så himmla stor och tung. Men resultatet blev super!! Nu kan jag verkligen ha folk över och alla får plats. Får ta en bild på soffan i helgen.

Ikväll kommer Malin och Hanna hem till mig :) Ska vi laga middag och kanske baka pollykaka som jag och Malin brukar baka. Den är riktigt riktigt god.
Ska verkligen bli mysigt att få hänga med tjejerna. Bara sitta och käka, sen sitta och chilla i nya soffan. Kanske kolla på något program eller film. Vad vet jag, vi får se vad som händer.
Inte så att man behöver vara så pigg imorgon i och med att jag bara jobbar till kl 12 :)

Puuuuss


träning

Ikväll är det sista träningen innan julen. Trist tycker jag! Cup nästa onsdag. Hur tusan kan man lägga en tunering i mellandagarna? haha tänk all julmat som ligger i magen då :p

Sitter just nu och lyssnar på en massa grymma låtar på Spotify. Blir så sugen att gå på konsert!! Jäkla Rihanna...

Imorgon kommer i alla fall min nya soffa ;) Hoppas den blir lika snygg hemma som jag tror.
Sen efter jobbet imorgon ska jag på ansiktsbehandlingen som jag vann på ett lotteri för någon vecka sen. Kommer verkligen bli hur skönt som helst. Dock ser man förjäklig ut efterråt eftersom de klämmer ut allt som bara går och man blir helt rödprickig och typ lite små svullen lite här och var. Men det är lätt värt det eftersom någon dag senare så är huden så hiiiiimmmmla fin ;)

Puss

Tuuunga partylåtar




Bilder från i lördags


Lördag å söööndag

Igår var det födelsedagsfest hemma hos Stina. Alla tjejer var där och det var grymt kul!!
Vi dansade loss som bara den hemma hos Stina innan taxibilarna kom strax innan 02 då det var dags att gå vidare till Solidaritet.
Där festade loss till stägning! Sen åket jag och syrran hem och åt lite lite mat och sen gick vi och la oss typ vid kl 06.

Nej sen skulle jag ju upp kl 09 för att ta ett tåg som gick strax inann kl 10 för att möta upp Hanna.
FYFAN VAD JAG MÅDDE ILLA. Herregud,  var så vidirgit haha. Länge sen jag mådde så dåligt. Men inte så konstigt, sovit i 3h och typ hade fortfarande alkohol i kroppen eftersom jag hade slutat dricka för några timmar sedan hahah.
Men vad gör man inte för Idol Robin, trodde vi...

Kommer till Högdalen halv 11 (han skulle börja spela kl 12) för att vi ville ha en bra plats. Vi trodde det skulle vara skit mycket folk. Så när vi kommer fram så är det inte en ända människa där och de höll på att bygga scenen , som dessutom skulle vara utomhus!! Aja, vi satte oss på ett fik precis bredvid och höll lite koll. Strax innan kl 12 går vi ut och så säger de att det är tre andra deltagare som ska köra kl 12. Denise, Olle och Emil. Och att Molly, Andre och Robin skulle komma kl 14.
DOLDA KAMERAN?!?!?!
Här tvingar man sig upp döende för att få se Robin och så spelar han kl 14 vilket inte har stått nååågon stans.
Så vi drog till Globen och satt på donken innan vi åkte tillbaka till Högdalen.
Men jag kan säga att det var värt det :) Hade såå ångrat mig om jag inte hade tvingat mig upp.

Helt sjukt vad så mycket bättre alla är live. Molly asså, ojoj. Viken röst! Och kvinnan ska bara vara 16 år? Helt sinnes... Sen så kom äntligen Robin wiihooo :) Och han var såååå bra!!
haha, jag känner mig verkligen som ett litet barn, men äsch. Spillerill!

Här är lite bilder och ett videoklipp på Robin när han sjöng Halo :)
















Fredag å lööööördag

Igår efter jobbet åkte jag hem till Lina och hängde med henne hela kvällen. Vi fick riktigt god lagad köttmiddag! Blir hungrig jag bara tänkte på den maten haha.
Sen gick vi till ICA och köpte lite ingridienser till muffins som jag skulle hjälpa Lina och baka. Tyvärr hann jag inte stanna tills vi blev klara eftersom det blev så sent och jag var skit trött. Men riktigt mysigt var det! :) Hoppas de smakade gott också. Men det gjorde de nog eftersom jag smakade lite utav smeten som var väldigt god hehe.

Idag gick jag upp kl 10 för att möte Sara i stan strax efter kl 11 för att kolla på en födelsedagspresent till Stina som har fest ikväll :) Först ska vi vara hemma hos Stina och föra m.m för att sedan dra till Solidarietet och festa till tidig morgon :)

Nåväl, efter stan åkte jag till Råsunda och mötte upp de som jag jobbar med på mitt AIK jobb. Där skulle vi planara lite inför nästa allsvenska säsong och inventera lite och städa i vårt förråd. Behövdes verkligen göras. Var så äckligt!!

Åh, vet inte vad jag ska ha på mig ikväll.. SOM VANLIGT!
Samma proooooblem som alltid. Så svårt också nu när vädret är som det är. Man måste anpassa sig lite mer efter vädret.

Aja, vi hörs ju imorgon. Då ska faktiskt jag vara så nöööördig att åka till Högddalens centrum kl 12 och kolla på Robin från Idol som ska uppträda haha. Har även lyckats dra med mig Hanna också, tack för det babe!
;) puuuss


Nu kör vi nästa år igen!! :)



Fan vad grymd det kommer bli!! Längtar verkligen som faaan! Hoppas Avicii och David Guetta kör igen, vore ju för bra för att vara sant. Klara DJs än så länge är ju Axwell, Sebastian Ingresso och Calvin Harris. Hur wonderful vore det inte om Steve Angello kommer och att hela Swedish house maffia körde. ojojoj!!

GE MIG SOMMAR 2012 NU!!

Mallan

Idag efter jobbet kom Malin hem till mig :) Vi lagade lite mat och satt sen bara i soffan och degade resten utav kvällen och bara snackade å lyssnade på lite partymusik.
Gillar att vara with my best friend :) A LOT!! :D

Imorgon är det julfest/middag med jobbet. Vi ska åka iväg någon stans och jobbet har tydligen hyrt bussar som ska ta oss dit. Blir nog väldigt trevligt :)
Ikväll var/är det julfest på mitt gamla jobb. herregud vilken grym julfest vi hade förra året, shit asså. Saknar verkligen  mina gamla kollegor ibland något eeeenormt mkt! Hade väldigt roligt med de.
Som tur var har jag riktigt sköna nya kollegor som man kan snacka och skratta med, och som jag trivs super bra med!
Har märkt att jag har fått en ny energi i livet efter att jag bytt jobb. Tror det behövdes lite nytänning i mig.
Trivs jätte bra och jag tycker fortfarande det är lika spännande som från allra första början :)

Nää nu börjar klockan bli mycket, dags att sov som man orkar med morgondagens partande haha.

kram

ÅÅH VILL TILL THAILAND NU!!



Den 2 februari, vill dit NU NU NU!!! Längtar :)








tandläkaren

Satan vad dyrt det är att gå till tandläkaren. Undersökning som tar typ 2 min plus lite rengöring (eller vad det kallas) 500 kr!! Och då har jag ändå fått 300 kr i rabatt eftersom jag är under 25 år. Sjukt asså..
Rånar en för tusan!

Efter jobbet åkte jag hem och lagade mina goda köttfärsbiffar med fetaost i :) Suuupergott!! Och väldigt enkelt att göra dessutom, det gillar vi :)


Kan lyssna om och om igen

Hon gör ju en utav mina favoritlåtar så förjäävla bra!!


Lördag

Grym ikväll igår! Malin's fest :) En massa fina vänner och vi hade det hur bra som helst.
Vi startade hemma hos Malin med en massa godsaker och dricksspel med hennes snygga kortlek. Efter det drog vi vidare till Sogni. Bra musik och billig dricka!
Sen drog vi vidare till Amassadeur. DJn där är ju fan grymast i hela Stockholm. Finns ingen som spelar så bra musik som han gör. Han är helt sjukt bra!!
Vi dansade till stägning kl 04 och sedan drog jag hem medans några andra drog vidare till donken. Jag ville hellre ha min korv och stroganoff som jag hade gjort hemma innan :) Var vrålhunrig och det smakade ännu bättre när jag kom hem :)
Somnade som en stock och hade ställt väckarklockan kvart över 10. Skulle upp och möta Adde på en lunch på Söder kl 12. Båda tog lassange, riktigt gott! Efter det gick vi på stan och kollade på julklappar till alla hans småttingar i släkten. Stötte på några killkompisar till mig och Adde också, hängde med de ett tag.
Skönt att bara hänga med killar faktiskt ibland. Hade riktigt kul :)
men satan vad folk det var på BR, herregud! Svettattack...









Let's gooo




Idol

Aja, Robin kom tvåa och det är väl också super bra :) Det går ju nästan alltid bättre för tvåorna, så man ska inte klaga.
Håller med om att Amanda var bättre igår i Globen, fattade inte vad det var med Robin. Han var verkligen inte sig lik. Han verkade skit nervös och super hes. Men han har varit bäst alla andra fredagar. Men 48% och 52%, kan ju seriöst inte bli så mycket mer jämnare.
Har hejat på Robin sen från början, så glad för att det gick så bra för honom.

Är det bara jag som tycker att Robin är lik Adam Lambert? haha Måste vara håret :P

Vad tusan ska man kolla nu på då på fredagkvällar??


Ikväll ska jag hem till Malin och fira hennes födelsedags samt att hon är hemma från USA under julen! Blir väldigt kul :) Efter vi har varit hemma hos henne så ska vi gå ut och dansa, blir riktigt najs! Kul att så många kommer också :)
Vet bara inte vad jag ska ha på mig, hm... haha alltid samma problem!


Kram






Friday

Åh äntigen fredag, ÄNTLIGEN IDOL FINAL!!

Hanna kommer hem till mig efter jobbet. Så ska vi käka god mat å dricka vin :) Sen ska vi slå oss ner framför TVn och heja fram Robin till segern (i alla fall jag) haha.
Kommer bli riktigt riktigt mys!

Malin - WHATA FUCK :) Fast dera senaste, grym låt! den ska vi dansa till :)



Bromma blocks

Idag efter jobbet tog jag bussen direkt till Bromma blocks och var där ett tag och gick runt lite i affärerna. Var typ helt dött!
Sen tog jag bussen tillbaka hem, gick in på Willys och handlade mat. När jag kom hem satte jag igång att laga mat direkt. Blev min super goda, påhittade rätt haha :)




Annars blir det till å sitta hemma och glo på tv :)
Längtar tills på lördag då jag får träffa Malin!!! <3

Helgen!

Vilken underbar helg jag har haft =) Den gick galant!

I fredags åkte jag till IKEA och kollade på soffan jag hade tänkt köpa. Det blev den som jag hade kollat på och den ska jag även beställa ikväll via internet :)
Sen åkte jag hem och kollade på Idol och tog det lugnt. Robin är sååååå jädrans bra! Hoppas han vinner hela Idol (eller egentligen vill man att han ska komma tvåa eftersom det alltid verkar gå bättre för de).
Hade verkligen velat se finalen i Globen, men var slutsålt såklart...

På lördagen tvättade och städade jag hemma. Senare mot kvällen mötte jag upp Sara för att gå på invigningen för en salong som Sara går på. Det var lottdragning och man kunde vinna en massa fina priser. Jag vann en ansiktsbehandling och jag är fruktansvärt glad över det :D Älskar det! Hade inte varit helt fel med en massage också.
När vi hade varit där och ätit en massa snittar och druckit lite skumpa och bål drog vi in till stan och mötte Stina, Natta, Linkan och Rebecka på Marions. Vi satt och åt och drack (eller jag drack inte eftersom jag skulle upp tidigt på söndagen och köra till Eskilstuna och spela cup, så blev cola för mig) ett bra tag och bara snackade. Så himla underbart att umgås med sina vänner. Vi hade bokat bowlingbana kl 22.30-23.30. Discobowling och det var hur kul som helst. Tjejerna började bli mer och mer full och det var sjukt kul att se tjejerna lite småfulla och spela bowling. Man fick ett gott skratt :) När vi var klara åkte jag hem och de andra drog vidare ut. Trist att man inte kunde haka på.



Söndag morgon gick jag upp kl 07. Hanna kom hem till mig kvart över 7 för att käka frukost tillsammans med mig. Sen körde vi till Eskilstuna kl 08.
ICA Kvantum Cup och konstgräs inomhus, det bästa! OCH VI VANN HELA TUNERINGEN!!!! :D
Vi vann 7 av 7 matcher :( Sååååå underbart!
Vi slog ut en massa bra lag vilket gör det ännu mer skönare med en seger i tuneringen!

 

Imorgon ska jag faktiskt till Marions efter jobbet igen tillsammans med alla på min avdelning på jobbet. Vi ska ha AW där med middag och bowling. Tur att man övade och värmde upp lite då i lördags haha.


Invigning

Ska strax dra och möta upp Sara för att gå på en Invigning för en salong som Sara går och fixar sitt hår på :)
Det börjar klockan 18 och vet inte hur länge vi stannar. Sen drar vi och äter någon stans för att sedan troligen möta upp Natta, Sandra och Stina :) Kommer bli super trevligt. Blir nog en tripp till Söder också.
Kommer bli en vääldigt lugn kväll för mig utan alkohol då jag ska till Eskilstuna imorgon och spela tunering.
Ska köra här ifrån typ kl 8 på morgonen!

Har på mig min nya skjorta :) Nöjd!




























HEJA ROBIN!!

 


Mohombis nya låt <3


Friday

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan.
Sitter hemma och väntar på mamma :) Vi ska åka till IKEA och kolla på en ny soffa till mig. Alltid bra med sällskap och att man får någon annans åsikt om soffan. Har sett ut en på deras hemsida som ser jätte fin ut. Frågan är ju bara om den är lika skön. Man vill ju inte ha en hård soffa... Ibland kan det vara så att det som är snyggast kanske inte alltid är bäst. Vi får se vad det blir! Kommer sedan gå hem och beställa på internet med leverans.

Soffan jag har sett på internet:



Hade även tänkt gå förbi ICA innan vi drar och hämta ut mina kläder från Nelly som ÄNTLIGEN har kommit. Hoppas verkligen att de är snygga på och att jag kan ha de. Blir spännande :) Alltid lika kul med nya kläder också.

Vet inte riktigt vad som händer efter IKEA. Lutar mot att bara sitta hemma och glo på Idol. Älskar fredagar när Idol går :) HEJA ROBIN!!

Dagarna till Malins hemkomst och Thailandsresan har börjat räknas ner :) WIHOOOOO!!!

Pööösss

RSS 2.0