Just nu

Just nu i Cissis crib: Malin lagar mat, kött med pommes och bea.. medans jag är CissiDJ..
Vi taggar till utgången, kommer bli sjukt kul :)




1 vecka kvar tills jag är...

20 ÅR!!!!!!!!!!




Länge sedan jag bloggade

Det var ett tag sedan, men har haft sååå mycket att göra denna vecka att jag inte har hunnit skriva.
Har kommit hem sent varje kväll. Har varit en ganska jobbig arbetsvecka då vi bara var två stycken.

Inatt sov min syster över. Jag håller på och tvättar och plockar undan nu.
Snart kommer Malin över, då ska vi ut och jogga och sen laga mat osv. Vi ska nämnligen ut ikväll. Förhoppningsvis hittar vi till Collage vilket inte jag och Sara gjorde sist.

Jag mår väl hyffsat för tillfället. Jag tänker för mycket och jag vet inte vad jag ska göra. Vill bara få svar nu..

Hörs kanske ikväll


Ska snart iväg på..

en promenad. Troligtvis med Chrille.
Satt och lekte med webcamen under tiden, resultatet kommer här :)





 (skulle jag passa i page?)










Imorgon är det match mellan AIK - Rosenborg i CL kval. Ska jobba och det kommer bli riktigt kul och spännande.

:)

Igår var jag och lunchade med Sara och hennes dotter här i Sumpan. Vi var på en pizzeria jag aldrig har varit på faktiskt. Men oj vilka jävla stora pizzor de gjorde, herregud. Inte en chans att man orkade hela haha.
Men jag tycker ändå att den som jag alltid går till är mycket godare.



Efter pizzan gick vi upp till mig ett tag. Och den där ungen har energi så det räcker och blir över :) Satt inte still en sekund, men så himla söt hon är. Man längtar verkligen själv tills man får en liten bebbe haha.



Sen gick vi ut och gick ett lite tag innan de skulle åka hem igen, och då somnade Elin i vagnen. Förstod det så mycket som hon höll igång haha. Men har aldrig träffat en så glad unge förut! Suuuper söööt!

Senare på kvällen tvättade jag, åt lite godis och tog det lugnt.

Idag har jag jobbat och latat mig. Funderade ett tag på att gå till gymmet, men jag tror inte jag pallar det om jag ska vara ärlig. Hade tänkt gå dit imorgon halv 7 innan jobbet. Skönt att ha det gjort innan jobbet, man orkar mer liksom då. Man får mer energi :)

Nu ska jag väl bara sitta och lyssna på musik och kolla på tv, chatta lite osv.
Vi hörs imorgon.

Bjuder på en bild från mig i lördags när vi var på väg till Collage som vi inte hittade till:


.


herregud

Jag och Sara skulle testa på nattklubben Collage igår. Vi gjorde oss i ordning och begav oss ut i SPÖregnet i finkläder och barbenta. När vi kom fram till Östermalmstorg tog vi fel uppgång från tunnelbanan. Men vi trodde att vi skulle hitta endå. Visst.... Vi gick runt på Östemalm i en timme mitt i spöregnet och letade. Vi hittade inte stället, och inte så konstigt eftersom vi hade gått åt fel håll. Så det hela slutade med att vi åkte hem till Sara igen och kom hem dyblöta. Hahah. Jag blev riktigt irriterad om jag ska vara ärlig. Fan va surt det var.. Hade man gjort sig i ordning och så i onödan. Aja, denna kväll glömmer man i alla fall inte.

Just nu sitter jag och väntar på en annan Sara och hennes dotter. Vi ska äta lunch här i Sumpan. Ska bli riktigt mysigt. Kul att träffa lilla Elin :)

Ikväll ska jag tvätta, har inte så mycket att tvätta så det kommer gå undan.
Helgen har gått för snabbt, men imorgon är det lön :)

Höres!


Lördag

Morgonen började med att det var stopp i avloppet inne på badrummet. Jag fattade verkligen INGENTING!
Var fullt med vatten på golvet från avloppsbrunnen vid duschen och toaletten var nästan full med vatten. När jag skulle testa sätt på kranen för att kolla om det rann undan blev det bara värre. Tog bort locket på brunnen och kollade vad de kunde vara, kom ju en massa smuts upp ur brunnen. Kunde inte gå på toaletten eller duscha...
Fick ringa akut till hyresvärdes jourtelefon och berätta om problemet. 20 min senare kom det en rörmokare och som fixade allt. Så nu är det som vanligt.
Men jag hajjar inget, hur kan det bara bli så när man inte har rört badrummet? När jag gick och la mig så var det som vanligt. Mycket märkligt..

När rörmockaren hade gått började jag dammsuga och damma av hela lägenheten. Sen gick jag till gymmet och sprang 5km samt styrketränade. När jag kom ut från gymmet duggregnade det, riktigt härligt. Växterna behöver vatten.

Just nu sitter jag och lyssnar på AIK's bortamatch på radio.
Väntar på att få åka hem till Sara där vi ska förfesta liten och sedan ska vi gå ut :) Kommer bli super kul.
Har bara inte klurat ut vad jag ska ha på mig för kläder ännu, men det löser sig.



Vi hörs imorgon :) Kramis


.

Jaha, och nu då?.....


Börjar bli trött

Herreguuud vad jag är trött.
Har precis lagat mat, gjorde renskavsgryta med ris, lingonsylt och sallad. Så jädrans gott :)
Men man märker verkligen att man blir trött utav att laga mat samt att äta. Så som det känns just nu skulle jag kunna slocka när som helst.

Resten utav min familj kom hem idag från Kreta, de kom precis hem. Skönt att ha de hemma igen.
Fan vad jag vill tillbaka till Kreta, det är så något förjävligt vad jag saknar ALLT. Typ det enda man tänker och pratar om :):)

Imorgon är det i alla fall fredag och sen helg. Härligt! Hoppas på fint väder under helgen så att man kanske kan gå ut och bättra på brännan lite så att den håller sig ett lite tag till.

Ingen bra är det på tv ikväll heller, så tråkigt. Hade gärna kollat på någon film.. Blir väl till och kolla på CSI. Det är i och för sig bra, så man ska inte klaga.

Suuuuper kul att AIK gick vidare yttligare en omgång i CL-kvalen. Ska bli väldans kul att kolla matchen mot Rosenborg. Bring it on!

Här är min middag som jag lagade idag, gott va? :)


Kenza

Fy fan va snygg hon är!


Bilder fr Kreta

























SARA - JAG ÄLSKAR DIG! <3


Jobb

Idag var första dagen på jobbet eftet semester. Ganska skönt att komma igång igen. Men jag har semester igen 4 aug och 1½ vecka frammpt. Inte långt kvar till det :) Ska iväg på träningsläger på Gotland med laget i 4 dagar. Kommer vara borta på min 20-års dag, vilket suger. Men men..

Efter jobbet gick jag till gymmet och sprang på löpbandet samt gymmade. Super skönt när man väl är klar.

I nästa inlägg så lägger jag in lite bilder från Kreta. Men vill du se mer får du spana in min Facebook :)

Resans låt


Kreta

Visste faktiskt inte att man kunde få så mycket abstinens efter alla vältränade grekiska killar och deras speedos, haha. Helt otroligt vilka jävla greker det finns. Herregud, man var i himmlen när man låg på stranden.

Försts kvällen så tappade jag min hyfsat nya kamera i kakelgolvet i badrumet så att den fick en knäpp. Kunde inte använde den under hela resan, så det blev att lita på Saras kamera. Helvete vad arg och ledsen jag blev.

Jag och Sara hittade värsta stället på stranden, det var liksom en strandbar där det var sjukt mycket folk och snygga killar. Musik, dricka, vattenpistol, sol och det underbara havet!
I skuggan var det runt 30 grader och i solen över 40 grader. Vattnet måste ha varit över 30 grader. Man kunde ligga i vattnet hela dagen om man så ville det.
Inte varje dag man får bada i Medelhavet. De två sista dagarna var det riktigt höga vågor så att den röda flaggan åkte upp. Men som om någon brydde sig? Alla på stranden var i vattnet i alla fall och lekte i vågorna, även jag och Sara. Verkligen super roligt haha :)
Varje dag på stranden solade vi, spelade strandspel - vårat rekord blev 365 st, läste bok, SPANADE och lyssnade på musik. UUUUUUUUUUUUUUUNDERBART!

Vi satte väckarklockan kl 09 varje morgon oavsett när vi kom hem på natten innan. Gick och köpte frukost, blev samma varje morgon. Ibland blev det inte mycket sömn, men vi ville vara på stranden tidigt så som kl 10, vi kände att man kunde sova på stranden. Här slösas ingen tid. Alla sekunder skulle vi ta vara på :)

Varje kväll förutom en var vi ute. Eftersom bussen slutade att gå kl 23 och kvällslivet började inte på riktigt först kl 01 på natten så var det bara att gå till Platanias där själva partyställerna finns. Vi ville inte lägga pengar på taxi varje kväll så vi promenerade 45 min dit och 45 min hem varje kväll. Mycket promenad har det blivit under denna resa. Men det kanske var lika bra att vi rörde på oss eftersom man inte är världens nyttigaste när man är på semester. Varje dag åt vi en stoor sockermunk till lunch som de gick runt och sålde och drack alkohol varje kväll.

Platanias uteliv var inte riktigt som vi hade tänkt oss, vi hade nog båda två fått en annan bild om hur det skulle vara. Så första natten var lite utav en chock. Vi var på klubben Eclipse och den fungerade väl. Just där var det kanske unga personer, mest 92or plus att alla rökte inne och utanför. Så man stank när man kom hem till hotellrummet. Men sista nätterna hittade vi ett ställe på andra sidan gatan som hette Splender, och det var nu det började lika något. Där inne var det drag och en massa människor som dansade. Super kul. Drickan är billig där om man jämför med Sverige. Där kostade alla stora drinkar 70 kr.

Sista två kvällarna var det typ 100 soldater från Holland där, så det var killar överallt. De bjöd oss på en massa dricka. Nästan för mycket haha.
De hade nyligen varit i Afghanistan i fem månader och nu var de på väg hem, men att de mellanlandade på Kreta för två nätter för att bara festa och ha kul. De skulle åka tillbaka till Afghanistan om några veckor igen.
Många utav killarna var i min ålder, alltså född 90. Men det var väldigt blandat.

Man såg ganska många som man antingen kände eller kände igen. Kreta är ett riktigt turistsälle, helt klart. Tom. menyerna är på svenska och grekerna kan prata svenska. 

Resten utav min familj plus min systers kompis åkte ner till Platanias på torsdagen, så vi träffade de några gånger. Vi gick till en bar som hette Kiss och som visade AIK matchen när de mötte Malmö. Kändes konstigt och ganska så overkligt att sitta i Grekland och kolla på AIK match haha, men de vann i alla fall med 2-0. Kanoners!
Min familj åker hem på torsdag så de har ca 2½ dag kvar, gissa om jag är avis?

Näst sista dagen köpte jag och Sara en varsin thaimassage från några thailändare som gick runt på stranden.
Fick en helkroppsmassage i 50 min för 300 kr, ingenting! Skönt var det också. Kanske lite för hårt.

Jag och Sara åkte till Chania en kväll för att kolla hur det var. Var något man måste göra innan man åker hem.
Var väldigt fint, hade dock velat se hur det ståg ut på dagen. Som vi förstod det var Chania mer ett ställe där man mer satt och hängde (och drack). Men vi kan ju ha missat själva partystället, men vi åkte i alla fall tillbaka till Platanias med taxi, endast 200 kr för en bra lång sträcka.

En kväll när vi skulle gå hem mitt i natten så åkte det tre killar på två moppar förbi oss. Den moppen där det satt två killar på slog Sara på rumpan medans de åkte förbi. Herregud vad jag och speciellt Sara blev sura. Så när de kom tillbaka sprang Sara mot de med en sten och det blev mycket "fuck u" och så. Men de blev jätte rädda i alla fall. Men varje gång vi hörde mopeder bakom oss blev vi rädda. Vi hade en varsin sten i handen om de skulle komma igen, det hände att vi gömde oss när vi hörde ljud från en moppen. Haha det var i alla fall resans hemgång. Man är ganska trött nu på alla bilar som ska tuta och stanna och ha sig varje gång de åker förbi än. Förstår inte hur man inte kan tröttna på det?

Varken jag eller Sara shoppade något, vi hade ingen lust plus att vi inte kände för att leta efter något.
Så man sparade mycket pengar på det.

Flyget gick 01.20 från Chanias flygplats. När vi var uppe i luften var det sååå jävla kallt att man skakade. Alla hade fått en varsin DN att läsa, så jag och Sara fick linda in benen för att hålla lite utav värmen. Men aa shit va kallt det var. Vi landade på arlande kl 04, svensk tid och vi tog flygbussen in till stan som gick från Arlanda kl 05. Kom hem strax efter 06 igår morse. Var bara att slänga sig i sängen och sova direkt. När jag vaknade sen var jag riktigt seg och trött. Orkade inte göra något.

Packade upp lite senare och sen fick jag ångest över allt jag hade ätit under resan så jag gick till gymmet och sprang som en tok och gymmade som en galning. Känndes mycket bra efterråt!

Idag tror jag att jag ska träffa Sara igen efter min tvättid och hennes jobb, fårse om det blir något badande i någon sjö eller liknande.

Nu ska jag äta frukost, tror jag ska gymma ikväll också.

Hoppas jag inte har glömt något, om jag har det får jag väl skriva in det senare.

VILL TILLBAKA GEEEEEEEENAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kramis

(bilder läggs in så fort jag fått de från Sara)


Hemma igen

FY FAN! Vill inte vara hemma igen. Vill tillbaka NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

Skriver ett längre inlägg senare samt lägger in bilder när jag har tid..

NÄRA NU

SNART SITTER VI PÅ FLYGET NER TILL KRETA!!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE IT :D


Bensin ska bilen ha








Grym låt!


Svettigt

Åh herregud. Då har man förhoppningsvis packat klart allt inför Kreta och allt som skulle köpas är fixat och klart.
Jag är helt svettig efter packandet, blev så sugen på en cider så jag öppnade en burkcider och drack den medans jag packade. Jag kan inte förstå att vi äntligen är framme till våran resa. Vi bokade resan den 22 februari och tiden har bara runnit iväg. Livet går nästan för snabbt.

Jag var inne i stan idag och köpte lite småsaker inför resan m.m. Hittade bla ett par skit snygga örhängen och en keps för att skydda mot solen. Jag mötte upp syrran och gick med henne ett tag innan jag skulle möta upp Sara och hennes två syskon. Vi gick och växlade pengar. Sen åkte jag hem.

Jag ska waxa benen snart haha. Har aldrig gjort det förut, kommer säkert göra skit ont ;) Men vill man vara fin får man lida pin.

Ska tvätta ikväll klockan 19 och sen ska jag kolla på matchen om 3e pristet. Kommer säkert vara en ganska så död match då alla lär först och främst vara trötta och sen besvikna på att de inte gick vidare till finalen som spelas imorgon.

På tal om finalen, både jag och Sara missar den. Vi sitter då på flyger ner till Kreta, men man ska inte klaga fan. Vi ska ju göra något underbart :) Flyget går 18.55 fr Arlanda. Vi ska vara där till strax innan fem.

Vi kommer åka hem natten till 19e. Flyget går 01.20 från Chania.

Hörs väl imorgon innan jag åker :D




Åh

Typiskt, AIK förlorade på straffar i kvartsfinalen mot Helsingborg.

Fan då!

Bilder från landet


























Fredag

Tjoohooo :)
Idag är det fredag vilket betyder endast 3 dagar kvar tills jag åker till Kreta - Agia Marina tillsammans med Sara.
Kommer bli mer än underbart. Har aldrig varit i Grekland så det kommer bli riktigt spännande.

Kom ju som sagt var hem igår från landet. Har varit där i nästan 2v. Man känner sig så efter när man kommer hem, man ligger typ efter på uppdateringar osv eftersom jag inte har någon dator där uppe i skogarna.
Så man har en del att komma ikapp ;)
Det har varit lika skönt som alltid på landet. Bara slappa och tagit det lugnt!
Badat, solat, åkt och letat efter älgar, fiskat, shoppat som bara den och så klart... kollat på en massa VM.
Jag tyckte att den riktiga finalen borde ha varit Spanien - Tyskland, men men. Helt rätt att Spanien är i final i alla fall. Huvudsaken det.

Jag och pappa var ensama på landet i 1v innan mamma och syrran kom upp. Var riktit mysigt att vara med pappa i 1v. Nu när man har flyttat hemifrån träffar man ju inte familjen lika mycket. Träffar mamma mest eftersom vi jobbar på Förvaltningsrätten båda två.

När man är uppe i Norrland känns allt så ovanligt jämfört med Stockholm. De lever verkligen på ett helt annat sätt. Själv hade jag aldrig kunnat bo där permanent. Man måsta ta bilen till närmaste mataffär och det är oftast en bra bit bort. Man måste även ta bilen till närmaste vatten osv. Men det är två helt olika världar. ALLA går runt i de där Foppaskorna. Och tro mig, jag menar verkligen ALLA!!

Jag har i princip badat i en och samma sjö varje dag. Det blev varmare i vattnet för varje dag som gick och det kom upp i 22,5 grader som varmast. Första doppet är alltid jobbigt och kallt, men när man väl har klarat av det är det såå skönt.
Vi var nästan ensama på stranden hela tiden. Förr var det alltid knökat med folk där, men på senaste år så känns det mer och mer som våran egen strand eftersom det nästan bara är vi som är där och är nästan alltid ensamma.

Det finns så mycket roliga djur på mitt land att man nästan kan tro att man bor i en djurpark. Några djur är bla. ödlor, fladdermöss och sorkar m.m haha. Roligt men endå lite läskigt.

Jag köpte en stor ny resväska uppe i Sollefteå som jag ska ha till Kreta. Har ingen riktigt resväska, så det behövdes vekligen.


Idag så är det AIK match :D Svenska cupen mot Helsinborg. Kommer bli sjukt kul. Har saknat att vara på Råsunda och se laget spela. Kommer bli extra kul att se alla nyförvärv och den nya tränaren.
Spännande :)



Kramis


Hemma

Äntligen hemma efter 2 veckor uppe i Norrland. Skönt att komma hem då allt känns så mycket lyxigare :)
Jag körde hem på 6h, 50 mil. Syrran var med i bilen och det var skönt med sällskap.

Ska skriva ett längre inlägg imorgon och lägga in bilder :)

Imorgon ska jag jobba AIK matchen och på söndag åker jag till Kreta :)

Hörs imorgon.. Kramis

RSS 2.0