Måndag

Idag har jag jobbat. Sen var det dax för spinning på jobbet :) Härligt att det finns den möjligheten på arbetsplatsen. Finns även två andra slags pass under arbetstid som man kan gå på med en instruktör :) Skit najs!
Efter jobbet åkte jag hem och lagade mat, det blev korv och stroganoff med ris. Och när jag var klar med det så var jag såklart tvungen att kolla vidare på Paradise Hotell.

Ska snart gå och lägga mig..

Tänkte visa hur mitt arbetsrum ser ut:











Här har ni min middag som jag gjorde:

 

 

 


Min dubbelgångare?

Haha, det är en ordningsvakt på mitt AIK jobb som har hittat och TRÄFFAT min dubbelgångare! Hon trodde det var jag när hon gick fram till henne och skulle hälsa haha. Är vi lika??



Kamera

Min kamera har äntligen kommit hem efter lagningen :)
Det gick på garantin och jag tror att jag har fått en helt ny kamera, är inte säker, men den ser jätte ny ut!

Har saknat dig min vän :) haha.

Just nu


Fan för förlust

Ååååh, fan. Göteborg vann över AIK med 2-1, sög ju. Börjar bli nervös över serien nu, hur kommer det sluta??




Äntligen klart!


Garbo

Innan vi drog iväg till Garbo så var vi hemma hos mig och drack lite vin, öl och cider. Lyssnade på  musik och bara hade det bra :) När klockan precis hade slagit 23 började vi göra oss i ordning för att gå. Tog ju bara som sagt 3 min att gå dit. Så underbart skönt!
Garbo var väl inte direkt mitt ställe. Igår var det väldigt mycket äldre där, men tydligen är det alltid yngre folk där på lördagar. Så får väl testa att gå ut på en lördag. Men Garbo var i alla fall riktigt stort! Och man blev inte rånad när man skulle köpa en dricka :) Ändå hyffsat billiga priser. Musiken var helt okej, de körde både lite gammalt och nytt.

När klockan var ett eller något var vi så  trötta haha, så det blev en tidig hemgång.









Nu håller jag på och tvättar. Sen tror jag att jag ska gå till gymmet. Sen får jag se om jag åker och kollar på syrrans match eller inte. 
Får se vad som händer ikväll, lutar mot en lugn kväll hemma :)

Imorgon är det AIK match, nervöst.


Utgång






Utgång

Ikväll blir det utgång till Garbo tillsammans med Jossan och hennes kompis :)
Har varit på systemet och laddat upp, ikväll blir det paaaarty!


Stå upp


Lovekiller

I see your strategy
I bet you you've been here before
You won't stop until your victims crawl
It's like a criminal
You stole the love away from me
It's so clear to me..

You're a lovekiller..


Torsdag

Igår vad jag på gymmet. Var skit skönt, har saknat det :) Sprang på löpbandet och byggde lite muskler haha.
Men innan det så fixade jag med en överraskning som jag inte kan tala om ännu.

Idag så åt jag lunch tillsammans med Jossan i laget. Vi håller på och pratar om en resa till Thailand i februari i 2v. Hoppas det blir av. Sitter och väntar på henne nu här hemma. Hon ska komma hem till min innan träningen så att vi kan kolla på resor och sen åka till träningen tillsammans.

Jag hade nyss problem med mitt avlopp igen som vanligt. Förstår inte vad som är fel. Verkar vara något knasigt under golvet. Som om vattnet inte sjunker undan. Men jag lyckades lösa det själv tillslut. Så jävla trött bara på att det ska vara fel hela tiden..


Imorgon är det fredag och då är det planerat att jag och Jossan ska gå till Garbo för första gången (haha skratta inte åt oss). Eftersom jag bor mittemot så blir det nära och bra. Ska bli kul att testa på hur det är där. Tänk om det är skit bra. Skönt med nära hem!

Höres imorgon :)


Hallåå

Nu var det länge sedan jag skrev sist, har inte haft tid eller orkat. Vad har jag och berätta hm..

Jag var ju som sagt var på Gotland igen med fotbollslaget och spelade bortamatch mot Klintehamn. Vi vann med 5-2 :) Jätte skönt. Hade inte varit så kul att sova över en natt om vi hade förlorat. Då hade man bara velat åka hem. Vi spelade ganska bra. Men jag kan säga att det både kändes och sågs att vi hade åkt båt i tre timmar precis innan matchen. Inte världens bästa uppladdning. Kände som om man sprang med cementklumpar i hela benen. Var riktigt riktigt tungt, men spelade hela matchen i alla fall. Bara att bita i hop.
Efter våran härliga match åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för middag på en restaurang där de visade Barca - Sevilla. Zlatan fick ju inte spela något och det var lite tråkigt.
Sen när klockan var runt 12 på kvällen så började vi bli super trötta, det var egentligen planerat en utgång, men vi orkade inte efter den jobbiga dagen så det var bara att gå hem igen och sova. Båten gick kl 08.00 nästa morgon så vi var tvugna att gå upp kvart över sex. Det var tungt, men skönt ändå att man kom hem tidigt på söndagen. Var hemma i lägenheten kl 13. Var helt slut efter resan och låg bara i soffan resten utav dagen och kollade på PH Danmark. Är totalt beroende utav det, fan va bra det är!

Igår så jobbade jag och sen spinnade vi på jobbet. Det var fullsatt så det var kul. Härligt att få svettas lite.
Sen åkte jag och mamma hem till mig. Vi orkade inte laga någon middag så hon köpte sushi och jag köpte kebabtallrik med pommes. När vi hade ätit upp det var det dax att rensa hela min klädgarderob. Hade/har så sjukt mycket kläder att det började svämma över. Så det var bara ett MÅSTE. Resultatet blev skit bra. Riktigt fint nu. Kändes som om klädkammaren/förrådet blev 10 gånger större. Vi fyllde 4st påsar med kläder som skulle slängas eller ges bort. Var en riktigt härlig känsla efterråt.

Samma kväll förlorade AIK mot Örebro borta. Det blev mål på den absolut sista sparken och det sög ju verkligen stenhårt. Börjar få lite ont i magen över situationen som AIK befinner sig i nu. Gäller bara att hålla tummarna att allt ska gå vägen nu framöver.

Idag jobbade jag och åt lunch ute med en tjej på jobbet. Thaimat stod på schemat. MUMSI!
Efter jobbet åkte jag och mötte upp Sara i Sumpan. Hon skulle komma hem till mig innan våran träning. Sen någon timme senare satte vi oss i min bil och åkte i väg till träningen.

Nu sitter jag här i soffan och kollar på PH Danmark och äter naturgodis.
Imorgon måste jag gymma, känns alldeles för länge sedan sist!
Vill avsluta detta inlägg med att säga:

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA OCH UNDERBARASTE LILLASYSTER FRIDA PÅ DIN 18-ÅRS DAG. ÄLSKAR DIG MEST UTAV ALLA. FINNS INGEN SOM BETYDER LIKA MYCKET SOM DIG. DU ÄGER MITT HJÄRTA!
<3

Lite olika bilder jag har tagit under de senaste dagarna:




















PH

HJÄLP! JAG ÄR BEROENDE AV PARADISE HOTEL DANMARK!!!
Kan inte sluta kolla

HAHA vilken lirare!




Kommer berätta mer om gotland imorgon, har inte orkat idag..


Gotland

Dra iväg till Gotland nu igen :) HÖRS!

Fredag

Herregud vad bråkigt det var efter AIK matchen igår. Blev fast inne på Råsunda eftersom ingen fick lämna. Matchen slutade 0-0. Hur fan orkar man???

Nu kom jag precis hem från möte och middag med några från mitt jobb på AIK, Frida, Petra och Sara (och Saras dotter Elin). Vi gick och åt grekisk mat efter vårat lilla möte, det var väligt gott, jag åt Gyros för första gången :) Man började sakna Grekland, eftersom man började tänka tillbaka. Vi hade väldigt bra konversationen. Fick mycket bra tips om lite grejer. Mina tankar går i hundra just nu.. Vill bara veta vissa saker och ting.

Imorgon åker jag till Gotland (IGEN!) och ska spela bortamatch mot Klintehamn. Vi ska ta färgan igen som tar tre timmar. Blir upphämtad här utanför kl 9 imorgon bitti för att åka till Nynäshamn där båten går ifrån.
Kommer hem på söndag, tid vet jag inte ännu ;)  Lite drygt att sätta sig på den där lååååångtråkiga båten igen, var ju där nyss liksom. Aja..

Resten av kvällen ska jag bara plocka undan lite och packa inför bortamatchen.
Här kommer lite bilder från den grekiska restaurangen:












- kan du inte börja inse vad som är rätt för dig snart? -


AIK

AIK MATCH IKVÄLL!!

KOM IGEN NU GNAGET!!! <3<3


Match

Matchen slutade 2-2 igår :)
Skit roligt att ta poäng från Viksjö eftersom Lidingö jagar de bakom med 2p :)

Sara gjorde sitt första mål för klubben! KANON!
Som tur var slutade det regna precis när matchen skulle sätta igång.

Trött

Var så trött igår att jag gick och la mig kl 21.00. Somnade nästan på direkten.
Vaknade imorse med halsont, vilket inte är bra med tanke på att jag har match ikväll mot Viksjö borta. En till superviktig match. Aja, håller tummarna för att det försvinner under dagen.

Nu ska jag jobba!

Lite bilder från i lördags








Spinning

Började jobba idag igen. Nu är det slut på sommarsemester :( Tragiskt men sant. Nu längtar man till vinter då man får lite ledigt i alla fall.

Idag spinnade jag för första gången på jobbet. Var faktiskt skit kul :) Känns i låren och rumpan efter plus att jag hade match igår. Så nu är kroppen ganska så trött.
Har bara sovit 10h sammanlagt de två senast nätterna. Har alltså inte fått så mycket sömn. Var hur jäkla trött som helst idag på jobbet. Men man får bara bita i och köra på.

Till tjejen i USA, aka. Malin, titta vad jag åt till middag ikväll:



Blev du sugen nu på våran pasta som vi alltid gör? :) Får nog skicka lite på posten nu när jag har din adress haha.


Jag tänker och tänker.. Vill bara ha svar på vad som händer...



Fan

Förlorade med 1-0 pga en jävla domarmiss, FYFAN FÖR DET!!! Vi var lätt det bästa laget med de flesta chanserna, men fick inte in bolljäveln... Så surt nu.. Behöver nog piggas upp med den bästa låten just nu som går om och om och om hos mig:



Matchdax

Drar snart iväg till min match ;) Första matchen efter sommaruppehållet.
Vi möter Frej. Fyfan krossa..

.

UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAR KVÄLL!!!!!!!!!!!!!!
Inga mer ord :)

Jag på väg ut :)


Lördag

FAN VA SKÖÖÖÖÖNT, 3 POÄNG TILL AIK!!!!!!! :D:D:D

Startade morgonen med att dra till gymmet, sedan åkte jag till Råsunda för att jobba AIK matchen.
Nu har jag precis gjort mig lite i ordning, sitter och väntar på Lina. Vi ska gå ut ikväll till en klubb, men det blir en nykter kväll i kväll eftersom jag har match imorgon :)

Hörs senare :) Pussiluss

Fredag

Mys med mamma :)
Vi hyrde filmen Sutter Island, DEN SÖÖÖG! Jätte besviken...

Vi lagade skit god mat.. Hittade största vitlöken ever!






5,5 MILJONER I VECKAN !?!?!?!?!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/spanien/zlatan/article7610661.ab




Helt jävla sjukt


Mina köp idag








Fredag

Ska snart åka in till stan för att shopa höstkläder. Oftast är det ju så om man ska handla något så hittar man inte och tvärtom. Så typsikt! Så jag får ta och se vad jag kommer hem med :) haha

Sen efter stan ska jag gå in på systemet FÖR FÖRSTA GÅNGEN!! Wiiiihaaaaa :)
Spännande som fan!

Mamma ska komma hem till mig ikväll. Vi ska laga mat, hyra film och äta godis. Sen ska hon sova här.
Har längtat efter en sån här kväll med mamma :)<3 Bara en massa prat om allt och alla haha.

Hööööööööööööööööööres!


Just nu...


Ica reklamen "efter sommaren"

Är det bara jag som ÄLSKAR den här ICA reklamen? haha
 


One tree hill säsong 6

Beställde One Tree Hill boxen idag, säsong 6 :) Ska ju ha ALLA säsonger hemma såklart, bästa serien! <3 Väntar nu bara på att de ska släppa 7an så har jag alla.. Najs de!


Bild

Hittade en rolig bild på Malins blogg som vi tog innan hon skulle åka iväg till USA:


Torsdag

Vaknade kl 12 idag.. Sitter nu framför TVn med datorn i knät och bara tar det lugnt.
Ska inte göra ett piss idag innan träningen.
Fan vad jag längtar till träningen, hoppas på mycket spel idag :):)

Megan Fox är så snygg!

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie
Ny video :)



 

  


Onsdag

Idag lämnade jag in min kamera på lagning. Eftersom den har låst sig på ett konstigt sätt så var jag bara tvungen att lämna in den. Kameran ska tydligen skickas till Tyskland och lagas där. Får se hur det går med det.

Efter att jag hade gjort klart allt med kameran åkte jag och hämta syrran hos Alex och sen åkte vi hem till mig, köpte thaimat och gjorde i ordning oss inför landskampen som vi skulle jobba på. Vi skulle samlas kl 16.00, så det blev en lång eftermiddag + kväll eftersom jag kom hem nyligen och klockan är snart 00.00.
Sverige vann i alla fall med 3-0, och kungen Zlatan fick göra mål :) Skit glad för det, man såg verkligen hur mycket han hade saknat landslaget.

Lite bilder från matchen:






















Imorgon tror jag att jag ska städa och så.. Sen på kvällen är det träning ;)
Kram




Tisdag

2a dagen på min semestervecka.
Jag ställde väckarklockan på kl 10 för att jag var tvungen att flytta bilen till en annan gata. Efter det gick jag upp igen och började dammsuga och damma. När jag var klar med det åkte jag in till stan för att möta upp Sara. Hon skulle köpa nya fotbollsskor och jag lite småsaker. Slutade med att jag kom hem med 2 st löpar/gym byxor. Ett par "korta" i turkost och ett par långa i rosa. Handlade även ett regnställ (regnjacka + regnbyxor).
Har alltid velat haft de där träningsbyxorna, så blev glad att jag äntligen köpte de. De kostar en del så det är väl antagligen därför jag har gått och dragit ut på det.
Efter stan åkte jag till Odenplan för att möta upp Jessi på hennes jobb så att jag ÄNTLIGEN kunde få tillbaka min dvdspelare som jag har saknat väldigt mycket. Fick stressa som fan hem för att hinna äta inna träningen. Kasta mig iväg till träningen och träna. Mådde illa hela träningen eftersom jag åt för snabbt och förnära inpå träningen.

Imorgon har jag lite planer också. Ska lämna in min digitalkamera på lagning, åka med Sara till Jysk och sen ska jag jobba på Råsunda kl 16.00. Det är ju landskamp imorgon och då får man förhoppningsvis se Zlatan igen!

Här är i alla fall mina två träningsbyxor jag köpte, super nöjd:



Hörs imorgon! Kramis


Lägret



Kom hem från Gotlandslägret igår :)
Jag har haft det jätte bra och väldigt roligt! Fick fira min 20 års dag med laget. De överraskade mig med två fina tårtor (ni kommer få se en bild senare). Tack så mycket för det!
Vi hade 5 träningar sammanlagt under lägret och inte allt för jobbigt. Men det tar på kroppen, man blir lätt stel och trött haha :)

Vi bodde i jätte fina stugor, 4 st i varje. Jag sov med Sara, Sosso och Möller :)
På lördagen så körde vi fotbollsgolf, med 18 hål. I början var det skit kul och man koncentrerade sig som tusan, men sen blev det för lång tråkigt. Tog liksom aldrig slut. Men mitt lag vann i alla fall!
Själv fick jag 90 slag på 18 hål, TROR jag kom 3a :) Och banorna var inte små, de var hur långa och stora som helst.

Vi var ute och åt pizza en kväll. Det var kareoke kväll och vi nya spelare förstod direkt att vi skulle få gå upp och sjunga. Så några utav oss bestämde för att göra en tillbakakaka och skickade upp spelarrådet också haha :) De fick minsann igen!

Innan båtresa hem gick vi på en stadsvandring med guide genom Visby. Var inte det roligaste, men ett bra sätt att födröja tiden på. Sen när vi var klara med det gick vi och åt tacosbuffé (för andra gången). Och det sista vi gjorde innan vi klev på båten var ju såklart att köpa glass från glassäffären som har över 140 sorter. Jag tog bubbelgum och racerbil (kolla bilden högst upp). De var riiiiiiktigt gott! JUMMIIIIEE!

Tycker verkligen det är huuuur kul som helst att Sara har börjat i laget. Underbart!

Ska fira min födelsedag under veckan med familjen, vi ska nog gå ut och äta.
Får se när min första tripp till systemet blir, antagligen på fredag :):)



Jag trodde jag hade tvättid kl 10 i morse, men när jag kom ner till tvättisen visade det sig att jag hade tid kl 13!
Jag hade redan varit ute och handlat frukost och var redan igång, så jag försökte somna om, men det gick inge vidare.
Men min syster ligger här i rummet och sover på som fan :) haha

Sista semesterveckan nu under sommaren :( Sen blire till att vänta till vintern.

Härligt med AIK vinst igår, det var på tiden :)

Lite bilder från lägret:
































ÄNTLIGEN...

ÄNTLIGEN 20 ÅR!!
ÄNTLIGEN HEMMA!!


Kan inte förstå att jag är 20 år :D:D:D
Tack för alla gratulationer!

Gotland

Nu drar jag till Gotland,  TJINGELIIIING!!




Fårö

Imorgon åker jag iväg på träningsläger till Fårö. Kommer vara borta tills söndag kväll, vilket betyder att jag kommer få fira min 20-års dag där med laget :)

Kommer bli väligt kul att komma iväg ett tag. Har hellre aldrig varit på Fårö, så det kommer bli spännande.

Det kommer nog inte bli något bloggande under tiden.

Färjan går 11.05 imorgon. Så det blir tyvärr ingen sovmorgon.

Men när jag kommer hem sen igen har jag semester i 1 vecka :) HÄRLIGT DET!

Medans jag sitter och skriver detta inlägg spelar AIK match, de ligger under med 2-0 och jag hoppas verkligen att de lyckas göra mål (vilket jag tror bli svårt). Men jag beeeeeeeeeeer! SNÄLLA GÖR MÅL!!

<3

.

Vägde mig idag, har gått ner 2,5 kg :)


Lämna mig inte!

Imorgon åker en utav mina bästa vänner, Malin, till USA och är borta i ett år för att spela fotboll och plugga. Som tur var kommer hon hem till jul i tre veckor. Men helvete vad jag kommer sakna dig, kan inte riktigt förstå att du ska åka iväg!! Du får ju inte lämna mig :(
Men du kommer ju ha den bästa tiden i ditt liv medans du är där, och fotbollen kommer gå hur bra som helst. Vi får använda oss utav Skype som du tjatar om haha :)

Dina tårar betyder mer än vad du tror när du blev ledsen när vi kramade om varandra, för sista gången på länge.
Är glad att ha en vän som du!

Älskar dig min vän, saknar dig redan!



LYCKA TILL!


Fyfan va söt!


Tisdag

Stressig dag på jobbet med mycket att göra. Men allt gick bra.
Ikväll börjar fotbollen igen efter uppehållet, ska bli så jävla kul att börja träna igen! Har längtat.
På torsdag åker vi på träningsläger till Fårö och är borta tills söndag :) Alltså blir det att fira min 20års dag där.

Lite bilder från idag:


Min frukost på jobbet.


På jobbet


Min skylt jag har utanför mitt rum

Resultatet

Heeeelt slut i mina armar, de där sofforna är inte att leka med. Men snygga och sköna är de, så då får man slita :)


Graven




Soffbärande

Ikväll ska jag få mina föräldrars tresittssoffa :) Jag har redan den soffan fast för två. Kommer bli skönt att få en större.
Men den är riktigt tung, så jag vet inte hur vi ska klara av att bära den upp till min lägenhet. Men det bör gå.
Vi har hyrt en mini lastbil från Statiol som vi ska använda oss utav.
Sen ska mina föräldrar ta hem tvåan tills de köper en ny.

Uppdatering ikväll..

Maija, 2 augusti 1990

Idag skulle du ha fyllt 20 år. Jag tänker på dig, kommer aldrig glömma våra tider tillsammans.
Saknar dig och önskar att du vore här.
Snälla, kom tillbaka!

Var förbi din grav idag, lika fin som alltid!

Vila i frid Maija! Glömmer dig aldrig..



En gammal bild på oss


Collage

Collage var inte riktigt vårat ställe, musiken var okej. Men folket, njaa... Så det blev en hyffsat tidig hemgång.
Träffade i alla fall min kompis (gamla granne) Sara :) Roligt att ses igen!

På vägen hem var den en massa knäppisar ute, läskigt som fan.

Bilder från kvällen:


























-

Kom precis hem, är ap-trött..
Kommer berätta mer om kvällen när jag har vaknat samt lägga in bilder :)

Tänk att det redan är 1 augusti idag, hjälp va tiden går snabbt!

RSS 2.0