Fredag och lördag

 
Hej!
 
Igår var en skit rolig dag. Fick besöka häktet Kronoberg med jobbet. Var första gången som jag fick se hur det var på ett häkte.
När vi var det så kom det in en person som de skulle låsa in, en som de skulle släppa och en som skulle vidare till ett fängelse. Faktiskt skit intressant att se hur det går till! Verkar vara en ritkigt rullians där, händer saker hela tiden.
De ska bygga om Kronoberg, så jag och två till representerade vårt jobb och det var riktigt intressant att få höra vad de har tänkt osv.
 
Sen efter besöket så åkte jag och mötte pappa. Vi gick till restaurang Pong och väntade in mamma. Vi skulle äta god thaimat :) Jag tog ett glas rosé under tiden och pappa tog en öl. Mysigt att bara sitta och prata strunt med pappa!
 
Efter det gick vi hem och bara satt och glodde på TV och tog det lugnt. Gick och la oss tidigt, vi var så himla trötta..
 
Idag vaknade jag halv 8 och var super pigg. Pappa och jag åkte och mötte Frida för att sedan ta oss hem till mig då Frida skulle övningsköra med min bil. De är ute och kör just nu medans jag håller på och tvättar samt städar och plockar undan lite.

Kvart i två åker jag mot Vallentuna för att spela sista seriematchen som är riktigt viktig. Vallentuna ligger sist i serien så finns inget annat än vinst. Men oftast är det de som ligger långt ner som överaskar, så blir spännande!
 
Efter matchen vet jag inte riktigt vad som händer! Antagligen utgång, men får se med vem och vart jag hamnar :)

Imorgon ska jag och Malin till Kista galleria och köpa en present till Hanna och lite sånt. Hon kommer ju hem på måndag efter att ha varit borta i 5v :) SAKNAR DIIIIG!! <3
 
I onsdags jobbade jag på AIK matchen. De mötte Elfsborg och det slutade 1-1. Tyckte det var en spännande match där det hände mycket. Riktigt spännande nu i Allsvenskan :)
Sen i torsdags så blev vår träning inställd så följde med pappa på hockey o det var skit kul!
 
 
 
Pööss
 
 
 
 

Paj


Helgen

Tjabba :)

Helgen har varit suuuper!
I fredags hade jag kräftskiva med jobbet, blev skit lyckad och super god mat. Sjöng snapsvisor och drack en massa gott. Efterrätt och dans hann vi även med!
Runt halv 11 gick jag vidare ut och mötte upp Sara och hennes kille med hans kompisar på Fridays där jag drack en god drink.
Efter det hamnade vi på Sollan som vanligt och jag var riktigt slut eftersom jag hade hållt igång sen halv 5 plus jobbat hela veckan. Blev taxi hem halv 3. Men en väldigt lyckad kväll.
 
På lördagen vaknade jag runt kl 11. Smsade Malin och åkte hem till henne halv 1. Åt frukost, chips och godis samtidigt som filmen The lucky one rullade på datorn, väldigt enkel och bra film med Zac Efron. Men en sån typsik amerikansk film, förutsägbar.

Efter filmen åkte jag hem och gjorde mig i ordning. Skulle åka till Hornstull och träffa Sara och hennes kompisar. Fick lite middag och sen hade jag med mig en pan pizza hehe. (Blev bara 2 cider på hela kvällen eftersom jag hade match sen sent på söndag kväll).
När vi hade förat lite åkte vi till Scandic Malmen och hängde där ett tag. Sen kom Stina och Jenny med deras polare. Skit kul att hänga med så många! Trist bara att jag inte kunde gå all in, utan var tvungen att dra hem runt kl 01. Hade kontakt med syrran lite tidigare under kvällen då vi bestämmde att hon skulle sova hos mig. Så åkte och mötte henne utanför Oxid för att jag är sååå snäll. Sen tog vi tuben hem till mig, drack lite te och åt mackor och somnade som stockar. Sen vet jag inte huur länge vi sov men länge hehe, i alla fall syrran.
Jag skulle tvätta m.m.
 
Efter tvätten började jag tina kyckling för skulle laga mat till mig, Frida och Malin som skulle komma och äta innan matchen. Blev curry kyckling med ris och sås. Asa gott!!
 
Matchen sen igår kväll gick sådär. Vi spelade 2-2 och tappade 3e platsen, så nu har jag fasiken ingen aning om hur det kommer gå när det är en match kvar att spela. Men stört spännande, tre lag slåss om tredje platsen.
 
Idag har jag jobbat och det gick bra.
Gick till Solna C och shoppade lite nya underkläder och en röd snygg halsduk.
När jag kom fram till Sumpan gick jag in på Willys och handlade ingridienser till min köttfärspaj som jag skulle göra. Min första matpaj, spännande!! Just nu är den inne i ugnen. Luktar och se skit gott ut.
Bilder på pajen kommer sen :)

Puuusss
 

Kräftis

Idag efter arbetstid har min avdelning kräftskiva :) Faktiskt min första kräftskiva för i år, om jag längtar!
Gott som bara den! Jag och två tjejer till har hand om dukningen och pyntandet. Kommer bli bra det hehe.
 
Sen vet jag inte vad händer, om vi på drar vidare eller om jag möter upp några andra. Eller så åker jag hem till Malin och tar det lugnt tillsammans med Lina... Får se lite vad som händer, ta det som det kommer.
 
Imorgon har jag inte så mycket planerat. Skönt det! På kvällen hänger jag nog med Sara o hennes kollega. Sen tror jag att Stina kommer. Men sen måste jag hem, för ska ha match på söndag. Iof på kvällen, men ändå. Vill inte vara ute och röja och dricka dagen innan.
 
Så helgen är ganska oplanerad för min del. Jätte najs, länge sen det var så... Är öppen för förslag ;)
 
Pööss

Onsdag

Ikväll efter var tanken att jag skulle ha varit med Stina. Men hon var tvungen att lämna återbud.
Så hörde av mig till Sara istället, för nu var jag inställd på att vara med något som ville inte vara ensam.
 
Som tur var kunde bästa Sara komma. Kommer efter sitt jobb :) Käka lite middag och kolla på TV, jag vill i alla fall se Bonde söker fru. Så himla gulligt program.
 
Tur att det inte regnar ute. Inte kul att cykla hem då! Speciellt inte när man ej har några bra regnkläder att ta på sig.
 
Fan, jag måste verkligen börja ta mig till gymmet oftare. Inte varit där på skit länge. Tur att man har fotbollen i alla fall så man får någon slags träning. Men jag betalar ju för gymkortet varje månad, därför bör jag utnyttja det!
Neee nu jäklar ska det bli bättring. Försöka hinna med gymmet innan jobbet tycker jag nästan är bättre än efter.
För efter vill man oftast bara åka hem och chilla.
 
 
Hm, nu måste jag klura ut vad jag ska laga för mat ikväll till mig och Sara. Orkar inte göra värsta middagen, så får bli något enkelt men gott :)
 
Pösss

Haaaallå hallå i stugan

Tja tja bloggen!
Syrran frågade idag varför jag inte skriver längre i bloggen.
Svaret är typ att jag har glömt bort...
 
Idag har jag varit på jobbet. Var en sån där dag då jag bara var sur på allt och alla haha. Inte ofta jag har det, men idag blev det så. Var trött och irriterad. Men så mår väl alla människor ibland.
Blev bättre sen typ sista timmen hehe. Men vi har så otroligt stressigt just nu på jobbet så jag tror att alla går runt och är lite små sura och stressade. Smittar ju av sig lätt, vilket inte är bra. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Kan ju hålla tummarna för det.
 
I fotbollen går det väl hyffsat bra. Eller för laget går det bra, men för min fot går det inte så bra.
Har fortfarande min jädrans ganglion i foten som fan inte är att leka med. Får brutalt ont varje gång jag sätter på mig fotbollsskorna och man får liksom plåga sig lite igenom alla övningar och matcher.
Som tur var så är det bara 2 matcher kvar. Sen ska jag fundera på om det är värt att operera bort knölen eller om man ska avvakta tills efter Thailand i februari. Eftersom jag måste då gå på kryckor ett antal veckor. Sen vill jag inte ha ärr som kan blekas och bandage i Thailand... Hm, satan vilket svåra val det alltid ska vara.
 
Bortsett från allt så ligger vi just nu 3a i vår serie och vi sattsar på att bli bästa 3a i div3 för att ha en chans att gå upp till 2an eftersom de ska göra om hela damfotbollssystemet.
Har börjat tröttnat lite på fotbollen, men största sannolikhet är det fotens fel. Inte kul att spela när man har ont.
Hoppas verkligen det försvinner.
 
Vi har avslutning med laget den 5 oktober, ska bli kul :) Ingen aning om vad vi ska hitta på, men något kul blir det väl och någon middag ute.
 
 
Tror inte jag har så mycket mer att berätta.
Saknar min kompis Hanna som är i USA och reser runt. Hon åkte i slutet av augusti och kommer hem 1 oktober. Så det är inte så långt kvar nu tills hon kommer tillbaka. Kanske är lite van från när Malin var i USA ett braaa tag. Men då hade vi Skype. Glad för att du bestämmde dig för att stanna i Sverige i alla fall!
 
Ikväll skulle de ha varit träning. Den blev tyvärr inställd då det regnade och herrarna skulle ha match efterråt. Antagligen fick vi inte förstöra gräset.
 
Åkte hem efter jobbet istället och städade, damsög och lagade skit god lag i ugn.
Ikväll ska jag bara i alla fall kolla på TV. Tror det blir X-factor och Svenska Hollywood Fruar :) Bästa ever.
 

RSS 2.0