24-26 feb

Då var det klart!

Jag, Hanna och Malin tar min bil ner till Göteborg helgen då det är löning, 24-26 feb. Vi bor i Hannas föräldrars hus och vi delar på bensinen. Billigt och SJUKT KUL!!!

Mycket kul att se fram emot! :)

Fredag, lördag och söndag

I fredags var en riktigt bra kväll förutom att det blev en aning för mycket dricka från min sida haha. Fick känna av det också i lördags :/

Sara, Malin, Hanna och hennes kompis kom hem till mig och förade. Var så jävla kul! Hade en massa godsaker som tilltugg till drickat. Sen grym musik, dans och vi gjorde oss i ordning. Sara fick sminka mig igen och fixa mitt hår. Hon är så grymt druktigt! Blev super nöjd!!
Har röjt hemma hos mig nu tre helger i rad. Hoppas inte grannarna störs allt för mycket haha. Men nu ska jag ändå iväg på torsdag och vara borta i lite mer än 2v, så då får de lugna helger :p

Vi drog till Sollan (som vanligt) och var där till strax innan kl 00.30 typ. Var skit bra drag och vi dansade non stop!
Verkligen älskar mina tjejerkompisar, kan verkligen vara mig själv och bara ha så himla kul!
Men jag, Hanna och hennes komis Jenny tog hen taxi hem strax efter 03. Då hade jag fått nog och ville bara hem och typ dö.. :p
Vaknade på lördagen och mådde så himla dåligt. Men man får skylla sig själv. Som tur var skulle jag hänga med pappa, så fick lite liv i mig när han skulle komma och hämta mig vid halv 2 typ. Åkte hem till deras lägenhet. Mamma och syrran var borta. Så jag och pappa lagade middagen så den skulle vara klar tills de kom hem.

Jag åkte tuben hem vid 19 och kom hem å diskade det som blev från förfesten. Sen satt jag i soffan hela kvällen och kolla på Gladiatorerna och var inne på facebook. Hade verkligen ingen energi till något annat.

Men idag har jag mått bättre. Har varit och solat lite igen. Ska snart gå ner till affären och handla något som jag kan laga och ha med mig till matlåda imorgon. Skönt med en kort vecka för att sedan åka till Thailand på torsdag.

Ikväll ska jag börja packa inför resan! :)




















Uppdaterar ikväll

:D

Tandläkaren

Har precis varit hos tandläkaren. Har även lyckats äta lite nu innan träningen och vet ni hur svårt det är att äta med bedövning i halva munnen och lite utav halsen. Inte så lätt... haha. Känns lite obehagligt med bedövning och vill gärna att det ska försvinna snart :p

Nu är kursen slut och det var varit tre väldigt spännande och roliga dagar men också väldigt intensivt och mycket att lära sig och ta in.

Ska som sagt var snart åka till träningen och löpa + gymma. Ska bli skönt att få röra på sig lite.

Imorgon blir det utgång med Sara, Hanna och Malin. Vi värmer upp hemma hos mig :)
Den här fredagen kommer bli GRYM! <3

Löning!

Äntligen var lönen här! haha. Den har varit saknad. Kostade mig dyrt att köpa dator, men det var lätt värt det!

Ikväll hade jag tänkt kolla på Tunnelbanan kl 20 på kanal 5. Fast egentligen kanske man inte bör göra det med tanke på att det finns en chans att man kanske blir livrädd att åka tunnelbana efter det och speciellt sent på natten... Hm... Men kommer nog inte kunna hålla mig ifrån. Det är lite jobbigt att det ska krocka med Svenska mästerkockarna på 4an.  Får väl zappa imellan de.

Var och besökte solariet idag efter jobbet för att försöka vänja kroppan lite innan Thailand. En vecka kvar.
Annars kommer min hud få en chock hahaha. Vill ju inte bränna mig första dagen, vore ingen hit.

Nu måste jag sätta igång med disken innan jag riktigt kan koppla av i soffan och kolla på TV.



80+

Jotack, jag känner mig som 80+.
Är så trött i kroppen allstå, shit! Men det är skönt på ett sätt också.

Kom precis hem från träningen. Gym + inomhusspel. Kul men väldigt väldigt jobbigt! Benen var som cement (sement?) haha :p


Kursen idag var intressant. Och hotellet där kursen hålls är super fint! Skönt att det ligget på Bryggargatan, så det är väldigt nära :)

Frisyren made by Sara


Hårmodell

Kom precis hem från Mariart där jag har varit hårmodell för min kompis Sara som utbildar sig som sagt var.
Gjorde två frisyrer med någon platta i håret, en fin frisyr och en wild and crazy. Kan se om jag kan få bilder på den fina frisyren utav Sara ;)

Kom precis ut från duschen, behövde få bort all hårspray, dust och tupperingen haha. Men nu hoppas jag på att det ska vara lätt igen att borsta ut allt efter galet mycket balsam.

Tisdag - torsdag denna vecka sk jag vara på kurs. Ska faktiskt bli kul. Ska handla om brottmål, så blir spännande! :)

Idag har jag haft så sjuuukt jävla ont i min kropp (typ extreeeem träningsvärk från igår?). Har knappt kunnat gå och gjort väldigt ont när jag tex. har hostat haha. Sprang så himla mycket igår eftersom jag bytte med en spelare igår och inte två som det har varit tidigare. Spela, vila, spela, vila osv. Tog på krafterna!
Imorgon är det träning igen. Gym + fotboll.. Hur tusan ska jag orka det??

Aja, ska se om jag hittar något att äta nu innan jag ska gå och lägga mig. Hann inte äta någon middag idag och det börjat komma ikapp mig nu haha.

Pussiluss

G U L D ! !

WIIHOOOOO!!!! Guld!! Vi vann med 4-0 i finalen, utklassning :) Vi mötte Åkers i gruppen och finalen (som vi även vann över i finalen i Eskilstuna för några veckor sedan) å som vi båda vann :D Så nu har vi vunnit 3 gånger på rad över de, NAAJS! Skönt att avsluta sista inomhus tuneringen med en vinst. Vi har verkligen vara skit grymma inomhus iår :)   <3


Länge sen jag la in musik!


Fredag

Igår var en rolig men också mycket konstig kväll haha.

Malin och Hanna kom hem till mig och förade och gjorde oss i ordning tillsammans.
När jag var färdigsminkad känner jag att något irriterad mitt öga och vi kan inte hitta vad det är och det är sjuuuukt irriterande!! Hanna försöker hälla några vattendroppar i ögat för att se om det går bort vilket det inte gör. Slutar med att jag måste sminka om hela mitt vänstra öga och jag känner mig stressad eftersom vi skulle gå strax. Vi kommer i alla fall i tid till pendeln men jag får fan inte upp dragkedjan på min sko och får lite panik över det. Kul att gå med öppna skor baktill... Det löser sig på pendeln och jag får ÄNTLIGEN upp dragkedjan efter ett bra tag av kämpande haha.

När vi kommer till Sollan S U G E R (!) det.. Det var så sjukt dåligt. Första gången jag upplever det där.
Jätte dåliga DJ's som spelar skit dåliga låtar och HELA låtar. Blir lite långtråkigt eller vad man ska säga. Vi försöker dansa men kan inte riktigt flippa ur. Samtidigt var det bara en massa gamlingar kändes det som.
Typ 40+, och om de inte var 40+ så var det 18 åringar. Vi fattar inget. Eftersom vi har varit där ett antal gånger och aldrig upplevt det blev det lite konstigt. Vi försökte göra det bästa utav situationen men det gick inte haha.
Sen upptäcker jag ett brännhål på mitt nya linne också, super kul.. Och det är fortfarande ett mysterium hur det gick till. Skit konstigt. Slutade med att vi gav upp och drog hem strax efter kl 02 haha. Var länge sen man gick hem så tidigt. Fast det var ändå lite skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. Hade även haft lite ångest under kvällen för jag kommer inte ihåg om jag släkte ljuset hemma eller inte. Men både Malin och Hanna var helt säkra på att de inte såg något tänt ljus när vi gick. Och som tur var såg jag att det var släkt när jag kom hem. PUH!
Och när jag kommer hem ser jag att mina byxor håller på och gå sönder. Jävla konstig kväll helt enkelt :S

Vaknade kl 11 idag utav väckarklockan och var skit trött. Kändes som om jag kunde ha sovit hur länge se helst.
Satte igång med dammsugandet och städandet direkt. Sen skulle jag iväg och träffa Stina på en fika i Fridhemsplan. Var super trevligt att bara sitta över en kopp cafe latte och vara snacka en massa skit. Riktigt mysigt!

När jag kom hem satte jag igång med middagen. Blev kyckling i ugn med potatisklyftor och egen svampsås som jag gjorde på svampen som jag och pappa plockade i höstas :) Har legat i frysen ett tag och ville göra något med de nu.

Just nu håller jag på och tvättar lite inför imorgon. Ska ha cup hela dagen i Salem. Första matchen börjar kl 11. Skönt att det inte är allt för tidigt. Kan man sova ganska länge i alla fall.

Ikväll ska jag inte alls göra mycket. Bara sitta framför datorn och TV å kolla på Gladiatorerna. Är helt sjuuukt trött!!

Bilder från igår och idag:











-----------------------------------------------------------------------------------------------








Fika

Ska strax dra iväg och fika med Stina i Fridhemplan :) Jag kommer blogga om gårdagen + lägga upp bilder senare i eftermiddag :):)

Pöösss


Veckan har gått snabbt!

Gud vad veckan har gått snabbt!! Helt galet, redan fredag imorgon!!

Kom hem från träningen för ca 1h sen. Körde mördarträningen igen och jag kände mig svagare idag, var väl fortfarande sliten från gymmet i tisdags. Körde 5x40 kilo på bänkpressen igen. Vi körde en massa löpning ute också. Uppvärming i 15 min, = 7 varv runt löparbanan, sen intervaller 7minx3 där man sprang intervaller i 7 min och växlade mellan 3 lag. Så när de andra sprang fick man vila i typ 45 sek men shit vad det tog!

Känner mig lite skakig i armarna nu haha.

Imorgon ska jag ut med Hanna och röja :) Kommer bli kul!!




ÅÅÅH 2 VECKOR KVAR TILL THAILAND!! :):):)


Onsdag

Igår hade vi en bra träning med laget! Gymmet i typ 50 min och sen spel inomhus i ca 30 min. Kändes rejält i benen i spelet, men gick bra ändå och det var skit kul :)

Idag blir det en riktig slappardag/kväll. Har precis lagat lite lax, med ris och brccoli.
Sen ska jag bara sitta i soffan och glo på TV heeeeeeeeeela kvällen. Finns mycket bra att titta på!

Hm, har inte så mycket mer att säga faktiskt. Mördar träning imorgon igen!!

Puss

Måndag

Idag efter jobbet kom Hanna hem till mig och hängde. Skönt med lite sällskap.
Vi åt upp min torsk i ugn som jag gjorde igår (SKIT GOD) och sen bara satt och glodde på tv :)

Senare körde jag hem henne och nu sitter jag själv här i soffan och ska strax sova. Jag hade svårt att somna igår så var ganska trött idag. Känner mig inte heller så där jätte trött nu... Jobbigt, vill sova mycket ju!

Imorgon är det träning och jag sitter redan nu och funderar på vad jag ska göra för middag innan den haha.
Hm.. Något som går fort eftersom jag inte har all tid i världen innan träningen. Det löser sig!

Bilder på min god goda torsk i ugn:


Innan ugn


Efter ugn


Lite bilder från i fredags






















Smuuuuurffest!



Ååååååååh vilken GRYM helg!!!! Har haft så hima kul och fått umgåtts med så många underbara vänner!

Att vara smurf var hur jääävla kul som helst! Vem kunde ha anat det? hehe.
Malin och jag åkte hem till My och gjorde oss i ordning.
Vi trodde inte det skulle ta så lång tid att måla oss blåa, men tog ett himla bra tag. Speciellt för mig som skulle måla benen också.. Men det vare värt! Folk verkligen tittade på oss när vi gick förbi och ville ta kort på oss och t.om. med oss hahaha. Vi fick riktigt mycket uppmärksamhet och folk som pratade med oss osv. Det var typ som om vi var kändisar :D
Sen kom vi fram till festen och träffade en massa gamla kompisar. Åh så kul :) Och vart man än tittade så var det smurfar överallt.... Verkligen en skit rolig ide! Hade man ju aldrig själv kommit på.

Efter den festen drog vi vidare till någon krog som låg i närheten och som My jobbar lite på ibland. Vi hade tänkt dra vidare in mot Stureplan, men tiden rann iväg m.m så vi sket i det.

Jag och Malin skiljdes åt vid Fridhemsplan. Sen fick man klara sig hem själv och blå hahaha. Folk tittade, men vem hade inte gjort det om det kom en blå människa förbi? :p







'























Mer bilder kommer ... :)

Freeedag

Fan vad kul jag hade igår med Sara, Hanna och Malin! Malin anslöt sig till oss inne på Sollan lite senare vilket var skit kul :)

Sara och Hanna var hemma hos mig först och förade. Vi fixade oss tillsammans och lyssna på bra musik :)
Sara fick sminka mig för kvällen för att öva och det blev huuuuur bra som helst. Jag brukar inte köra på sån ljus sminkning så jag kände knappt igen mig själv med det blev verkligen skit snyggt och passade mig jätte bra.
Älskar mig nya glittriga paljett topp som jag har köpt och hade på mig under kvällen. Riktig partypingla!

Vi drog in till stan vid halv 11 och börjde på Pure mellan typ 23-00 och efter det drog vi till Sollan och var där till nästan stägning. Hade mina nya platå/kilklackar på mig. Fick lite ont i fötterna sista timmen och kunde knappt gå från taxin upp till lägenheten hahah. Men det vare värt eftersom de är så sjukt snygga :D


Ikväll är det smurffest i Mariatorget, ska bli sjukt kul!
Ska möta upp Malin för att åka hem till My i Slussen där även Grek-Soffe kommer vara så ska vi hjälpa varandra att måla oss blåa över kroppen hahah. Har aldrig gjort det förut, så kommer bli spännande att se resultatet. Man behöver i alla fall inte bry sig något om smikningen ;)


Bilder från gårdagen samt ikväll kommer att läggas upp imorgon :) Men kan bjuda på bilder från Saras smikning:





Puss


Liten fotbollstjej :)






Träningsvärk HEJ!

Jääääklar vilket träningspass vi hade idag med laget. Först massa löpning på löparbanan med intervaller m.m och sen in på gymmet och kötta!! Shit, körde 45 kg i bänkpress, rekord för att vara jag haha. Orkade bara iof typ 5x45 kg men ändå, och med lite hjälp sista lyftet, skit stolt över mig själv :)

Träningsvärken kommer komma smygande sakta men säkert haha. Kommer kännas imorgon men mest på lördag!

Längtar tills imorgon då det blir utgång med Sara och Hanna. Malin kanske joinar oss senare på kvällen! Hoppas :)

Puuuusss

Älskar mitt hår idag!







Sov med lockarna, och resultatet blev skit bra :) Åh skulle vilja ha så här imorgon när jag ska ut. Sara får väl göra om lockarna på mig och sen får man kamma ut så mycket :)


Lockigt hår

 Nu är Sara klar med mig :)







Onsdag

Igår kväll var det träning med laget. Gymmet och spel inomhus, känns idag. Imorgon kommer det bli en ännu värre träning. Värsta perioden i en fotbollsspelares liv hahah.

Snart kommer Sara hit så ska vi ha en liten myskväll.
Hon ska göra testa göra värmelockar på mig som hon har fått i hemläxa eftersom hon har börjat på en utbildning som Hair and make up artist :) Kommer faktiskt bli skit kul att se resultatet, skulle gärna vilja ha lite mer lockigt hår ibland. Mitt hår är verkligen så platt och trist om jag inte gör något utav det :p


Blå färg

Idag efter jobbet åkte jag och köpte blå kroppsfärg eftersom jag ska på smurfparty på lördag. Lisa har fyllt 22 år och firar det med typ 80 pers och så har hon delat ut olika smurfar till alla som man ska klä ut sig till. Jag fick "AIK-smurfen". Väldigt passande ;) Malin ska vara "clownsmurfen", så vi ska hjälpa varandra att måla oss blåa hahaha. Sen är ju frågan hur vi ska ta oss dit... Man måste ju tänka på färgen och att den kanske färgar av sig lite. Tunnelbanan kan bli förkallt om man inte kan ha långbxor på sig. Jag funderade på taxi men det kanske är ovärt.. Hm..
Festen äger i alla fall rum på Mariatorget i en lokal där de har en bar. Eller lokal å lokal? Bar kanske? I don't know.
Men jääkligt kul ska det bli! Längtar verkligen :) Kommer bli en reunion på samma sätt, både från mitt första fotbollslag Hammarby och lite från högstadiet osv.

När jag var klar i stan åkte jag hem till Malin och hängde där ett tag. Nu sitter jag hemma och måste varva ner lite innan jag kan gå och lägga mig.

Imorgon är det träningen igen :) Ska bli najs. På torsdag börjar mördaträningarna igen. Fyfan, man blir brutalt trött utav löpträningen. Man får typ ångest utav att gå dit :/ haha. Och sen in i gymmet och kötta, men det tycker jag ändå är kul :)

På onsdag kväll efter jobbet ska jag mysa med Sara, sen på fredag blir det även utgång med Sara :)
Har inte en dag/kväll ledig den här veckan. Eller kanske på söndag när jag tänker efter haha
Godnatt!

Söndag

Blev till å vara hemma igår kväll. Mamma och pappa kom över. Vi åt middag på en kinarestaurang här i Sumpan. Efter det gick vi tillbaka hem till mig och kollade på en film som vi hade hyrt och åt lite godis. Mysigt! De drog runt kl 22 och sen satt jag bara hemma och kollade på Gladiatorerna på TV4 play. En del snygga hunkar där jaa haha.

Idag har jag rensat/städat i min klädkammare. Behövdes. Hittade en del grejer som jag skrev tidigare som man bara "ååååh den här". Ska ge en topp till Malin och lite grejer till syrran. Ville behålla det mesta själv haha.
Vek allt och försökte göra något system. Nu får jag verkligen se till å hålla det fint där inne. Vika allt och vara försiktig...

Sen gick jag bort till pappersinsamlingen och kastade lite grejer.
Senare under eftermiddagen kommer Hanna hem till mig och så ska vi nog äta middag eller något beroende på vad klockan blir :)
Annars har jag tvättid kl 19, har inte tvättat på 2 veckor, så det är en del att tvätta. Jobbigast är alltid efterråt när allt ska resnas och vikas och det.

 

Alltså hur mycket tjocktröjor kan man ha?




Kolla vad fint det blev! Att jag inte tänkte på att ta en bild före också för att man skulle kunna ha sett skillnaden. Aja :) Skönt att det är gjort nu!


förlust

faaan då, vi förlorade kvartsfinalen med 1-0. Det mest störande är att vi var det bättre laget och som hade mest målchanser, men fick inte in bollhelvetet.... De fick in en boll på en kontring och en tåpaj. Aja...

Idag har jag lite beslut ångest om jag ska stanna hemma ikväll eller inte haha (I-lands problem).
Får se om jag blir sugen när det börjar mörkna ute och man sätter på partymusiken.
Jag är välkommen hem till Jenny och dricka med en och annan tjejkompis hehe. Sen är nog tanken att vi ska dra till Imperiet. Men som sagt, får se. Eftersom jag köpte dator så har man inte sådär jätte mycket pengar...


Imorgon hade jag tänkt (ÄNTLIGEN) rensa och fixa lite med min klädkammare/förråd. Ser ut som hej kom och hjälp mig. Kommer säkert hitta en massa kläder och bara "ååh juste, den här :)" och en del kläder där prislappen sitter kvar eftersom plagget aldrig har används. Malin kallar mig för Shopaholic, kanske är det... haha.

Har beställ kläder från Nelly för 1v å 4 dagar sen och fortfarande inte fått de. Tanken var att jag skulle ha en topp där ifrån på nyårsafton. På hemsidan stog det att om man beställde kläderna innan den 28 december så var man garanterad kläderna innan nyårsafton. Mm sure bacon. Är skit irriterad. Men jag mejlade till de och klagade. De frågade om jag ville ha något som plåster på såret eftersom det hade blivit förseningar pga tekniska fel och scanningen när de skulle skicka mitt paket. Jag svara och sa att jag ville ha ett presentkort. Fick 150 kr så får väl bara glad för det.

Pusssss


2-1

YEEEEEES!!! Vi vann 8-dels finalen mot FC Stockholm med 2-1 där bla. Lisa Dahlqvist spelar (som spelar i landslaget å som fått en massa priser osv).
SÅ SKÖÖÖNT!!! Kvartsfinalen går kl 11.40 imorgon i Eriksdalshallen, samma hall som idag. Vi ska möta Bele Barkarby som vi mötte i gruppspelet och som vi förlorade mot med 3-0. Nu jäklar måste vi fan ta chansen och vinna revanschen :D

Alltså blev det en lugn hemmakväll framför tvn och datorn och kolla på The Vocie m.m.


Pööööss


Fredag - Röd daaag

Så skönt med långhelg :)

Idag är det 1/8-dels final som gäller. Kommer bli super kul att spela, ännu roligare om det går hela vägen också :p
Vet inte vad som händer ikväll. Det är matchen som får avgöra det.. :)

Nu ligger jag och i sängen med min nya dator och lyssnar på Robins nya skiva. LOVE IT! :)
Haha, vilken nörd jag är. Men får väl vara det då :p

Pöss

New Yers Eve

Shit va bra filmen var! Jag och Hanna verkligen älskade den. Kunde inte hålla tårarna inne heller, blödig som jag är.
Gråter ju tamefan till allt!! hahaha. Och så vill man ju inte sitta i biosalongen och skämma ut sig haha.
Alla killskådisar var hur snygga som helst, och jaa, jag ville typ ta med alla hem haha :) Lite svårt kanske...

Men den filmen kan jag VERKLIGEN rekomendera om man gillar romantiskkommedi filmer! Åh så bra den var.
Mycket smygreklam under filmen, typiskt USA.


Wihooo

Köpte datorn som jag hade kollat på!
Är det såhär det känns att ha en bra dator haha :)

Sjuuuukt bra ljud har den, har lyssnat och förstår verkligen vad de menar. Ett helt annat ljud!

Träna + bio

Kom precis hem från gymmet. Sprang 5km på löpbanet + lite magstyrka efter. Var helt slut efter löpningen. Fyfan måste bli bättre på att komma igång med konditionen och styrkan igen. Varit så fruktansvärt dålig, lat helt enkelt!

Men snart slutar Hanna sitt jobb och då ska jag möta henne för att åka in till stan och se på bio. Eftersom vi har reserverat biljetterna så måste man hämta de 1h innan. Och den timmen tänkte jag utnyttja genom att kolla på en ny dator i Siba affären på Kungsgatan, eftersom min nuvarande dator inte mår så bra haha. Har varit nära på att kasta ut min dator genom fönstret ett antal gången!!

Har hittat en skit bra (hoppas jag ;) ) HP dator med extra bra ljud. En såkallad "musikdator" för de som gillar musik, like me! PERFEKT!!


2011/2012


(ej någon ordning)

1. Sensation White i Oslo med syrran. Kan nog ha varit det bästa jag gjort i hela mitt liv! Lyssna på grym musik med jäkligt häftiga effekter och bara få dansa järnet heeela kvällen/natten och inte nog med det. ALLA var klädda i vitt. Jag måste uppleva Sensation White IGEN, gaaaranterat!!



















2. Summburst på Stadion i somras. Påminner lite om Sensation White eftersom det är samma slags koncept, ungefär hehe. Kända DJ's som spelar från kl 14 fram till sen natt. Eric Prydz, Avicii, David Guetta, Adrian Lux m.m. Var med Malin, Lina, Jossan och träffade även syrran och hennes kompis där. Love it! Är 2012 blir det en repris :)


















3. Magaluf resan med en massa massa kompis! En helt underbar resa i 12 dagar och bara leva livet. Festa, sola och bada. Kan det bli så mycket bättre? Vill verkligen åka på en sommarresa igen med mina kompisar :) Lärde känna Sara som jag är väldigt bra kompis med idag!



































4. Fått en massa nya vänner som jag verkligen bara ääääälskar!!

------------------------------------------------------------------------------------------




1. Thailand, 2-18 februari
2. Avicii, Globen 3 mars
3. Summerburst, Stadion 15-16 juni
4. Utlandsresa i sommar?


LÄÄÄNGTAR!





Imorgon

Jobbar jag halvdag och slutar kl 12. Ska träffa Hanna för att gå på bio och se New Year's eve kl 18 på Segel :) Kommer bli grymt kul att se filmen, verkar riktigt bra!! Romantisk komedi, passar oss perfekt!


Kronjuvelerna

Shit va bra serien (filmen) är!! De har delat filmen i 3 delar som har visats på SVT i måndags, igår och ikväll kl 21.
Har verkligen varit hur bra som helst. Satt och grät hemma igår när jag kollade på filmen för att det var en sån tragisk scen. Ska bli spännande att se fortsättningen ikväll :)


Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket. Jobbat och efter jobbet lagat lite mat.
Verkar inte vara något rolig på TV ikväll heller. Är seg och trött. Börjar även bli sjuk.
Eftersom det är slutspel på fredag och lördag (om vi går vidare) så vill jag verkligen bli helt frisk. Ska bli kul att spela.

Hm.. Har inget mer att skriva om faktiskt. Men kan visa en helt sjukt snygg modell:











Gillar mina nya skor! (tack Malin för tipset!)


Nyår

Malin kom hem till mig runt kl 18. Vi tittade på vad hon skulle ha för kläder och sen satte vi igång och laga skit god mat :) Blev 3-rätters middag. Förätt blev avokado med kräftsjärtsröra, varmrätt blev oxfilé med egengjorda potatisklyftor med bea och god sallad. Efterrätt blev pannacotta med passionsfrukt som Malin och hennes mamma hade gjort på morgonen. En väldigt god och lyckad middag!!

Efter middagen plockade vi undan och gjorde oss i ordning. Musiken på högsta volym och bara att tagga till :)
Satt och drack i soffan och åt lite snacks till. Jätte trevligt!
Kl 23 började vi röra oss hemifrån för att åka till Slussen för att kolla på fyverkerierna och möta en killekompis och hans kompisar. En riktigt fin utsikt!
Efter det drog vi hem till en utav hans killkompisar som bodde jätte nära vid Mariatorget och festade där hela natten.
Spelade lite bearpong och dansade och hade kul :)

Jag och Malin tog halv 6 tåget hem och var hemma strax efter sex. Då började vi äta lite och tog bort allt smink. Sen gick vi och la oss. Tror vi somnade strax innan kl 7. Tyckte det känndes jätte konstigt att gå och lägga sig då haha, för jag går ju upp kl 7 när jag ska till jobbet. Var bara en konstig känsla..

På söndagen sen gjorde vi inte ett piss hehe, vi gick och köpte pizza. Fick vänta på de i 45 min eftersom någon annan hade baxat våra pizzor. Skit irriterande. Men det vare värt! Finns ingen godare pizzeria än den i sumpan som vi alltid går till :)
Satt i soffan sen hela dagen och kollade på tv och tv-serien Awkward. Jag har redan sett alla avsnitt men ville att Malin skulle se serien också eftersom den är så himla bra!

 

 

 


RSS 2.0