Lördag

Nja, kanske inte var den mest taggade kvällen. Frida och Moa var trötta och mådde lite dåligt från gårdagen (fredag). Och då är det lätt att man dras med. Inte så mycket dricka blev det vilket bara var skönt. Mår man bättre idag också haha :)

Vi startade som sagt var hemma hos mig och lagade riktigt god mat. Sen gjorde vi oss i ordning och fick stressa, SOM VANLIGT, till tunnelbanan. Vi hamnade på woken och vi stannade kanske i 30 min för att sedan dra vidare till Laroy. Vi var väldigt tidiga men det fylldes kanske snabbt på med folk. Väldigt unga människor, kändes lite som om man var på ett högstadiedagis. Alla nyblivna 18 åringar var där typ.. Blev ganska så besviken!
Fridas kompis Linnea som skulle komma dit kom inte in för att vakterna inte trodde att det var hon på legget. De stog och frågade ut henne i typ 30 min utan att överdriva. De frågade om postnummer, stjärntecken, skriva namnteckningen 4 ggr och en jävla massa annat. Helt otroligt att man orkar lägga energi på en människa så länge. Och alla andra som stog i kö fick stå och vänta på att de var klar med Linnea. Men det hela slutade med att de inte trodde det var hon, så Linnea och hennes kompis kom inte in..
Ordningsvakten började med att säga till mig, Frida och Moa när vi stod i kön: "ikväll ska vi sätta dit något!". Okej? normalt..
Fattar inte vad det är med vissa..

Senare kom en kompis till oss in på Laroy som tog med oss till Magenta. Så kvällen slutade där runt kl 02.30 typ.











Man har alltid en låt som utses till "kvällens låt". Den här gången blev det:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0