Götet

Har verkligen haft en underbar helg i Göteborg tillsammans med Hanna och hennes kompis Patricia som hängde med :D Vi flög ju som sagt var från Bromma på fredag kväll, blev upphämtade utav Patricia vid flygplatsen och åkte raka vägen hem till Hannas föräldrars hus. Nästan direkt när vi kom fram gick vi till ICA och handlade middag. Blev en ganska så lätt middag. Sedan kom Hannas andra kompis förbi och hängde där tills Idol tog slut. Jääkligt skönt att André åkte! Det var verkligen på tiden!

Vi drog igång musiken och började göra oss i ordning, sen var det bara att bege oss in till stan.
Kom fram till stället vi skulle föra på strax innan 00. Satt där ett litet tag och drog sen till nattklubben Berså.
Då var det faktiskt ganska så dött med folk och det hängde i sig också, men vi hade kul i alla fall med varandra :) Blir ju vad man gör det till :)

På lördagen åt vi pizza till frukost/middag, super gott och jag körde på en calzone hehe.
Sen slappade vi ihjäl oss tills det var dags att börja röja igen. Göra oss i ordning och dra in mot stan igen. Träffade min andra kompis Sara som jag också träffade i Magaluf (som min andra Sara haha). Satte oss på något förställe och drack lite, en ganska så äcklig å vattnig cider. Men trevligt ändå!
Sen var tanken att vi skulle gå till Push, och där kom vi inte in - tydligen skit hårda på åldersgränsen som var 23.
Drog till Exet (tror det stavas så). Stod i den enormt långa kön ett ganska bra tag innan vi insåg att kön inte rörde sig en meter, så vi gav upp och testade att dra till Berså igen. Men där var det för fullt så då kom vi inte in...
Skit drygt, sen gick bussarna hem typ 1 gång i timmen om inte mer sällan.. Så antingen skulle vi hänga på donken i två timmar eller ta bussen som strax skulle gå. Så vi valde att åka hem med halv 2 bussen. Men det var faktiskt ändå helt okej, var sliten efter fredagen och så. Åkte hem å åt lite goda mackor och kollade på någon film på Canal +.
Somnade nog runt halv 4 tror jag och sov som en stock tills jag vaknade runt kl 11.
Sen åkte vi och köpte ytterligare en pizza hahaha och den här gången blev det med oxfilé och bea.
MUMSI!

Sen låg vi i soffan resten utav dagen och bara jäste och kollade på TV.
Hannas mormor var så snäll och skulle ställa upp med att skjusa oss till flygplatsen. Flyget gick kl 18 på kvällen.
Var hemma kvart i 8 på kvällen och då hade jag även hunnit handla. Hur underbart är inte det??

Skypade med Malin igår. Hon var riktigt sugen på att åka till Göteborg när hon kommer hem från USA, och det tackar man ju inte nej till :) Alltid lika kul att komma bort lite och träffa nya människor!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0