Göteborg

Göteborg var såklart lika roligt som alltid! Man är alltid så glad när man kommer eftersom man har haft en sån bra helg. Den här gången följde Sara med mig och Hanna ner och det va vi verkligen skit glada över!! Super kul att vara 3 partysugna tjejer. Vi åkte ner på torsdag eftermiddag och det tog längre tid än vanligt eftersom det kännes som om hela Sverige skulle neråt i landet. Tog nästan 2h att ta sig ut från Stockholm, 3.5 mil på ca 1,5h. Efter Södertälje släppte det och det gick lättare att åka. Man blir lite irriterad när man antingen står helt still eller åker 30km/h på en 110-väg. Men allt gick ändå super bra och vi kom fram halv 11 på kvällen. Träffade Hannas föräldrar, tog en kvällsmacka och drack lite te. Efter det vare bara att gå och lägga sig. På fredagen sen hade vi påsklunch och tog en promenix. Senare mot kvällen började vi göra oss i ordning för utgång :) Hannas killkompisar skulle haka på. Vi förde hos Hanna och körde drickspel m.m.
När vi kände oss redo tog vi taxi in till stan och gick till Yaki-Da där de hade riktigt bra musik! Vi hade en super kväll!

På lördagen ville vi såklart ha våran fylle pizza. Tog bilen till pizzerian som tydligen alltid skulle vara öppen, men icke. Inte denna gång och vi blev skit sura. Tog bilen och åkte till ett annat ställe ca 10-15 min bort och hoppades på att det skulle finnas en pizzeria där och som var öppen. Vilket det också fanns! Dagen var räddad haha.

Hm.. vad hände sen. Vi typ flammsade oss och hade det skit kul. Skrattade som bara den och mådde super :)
Säger bara, DANSA - PAUSA!

Efter flammsandet var tanken att vi skulle sova, men ingen kunde göra det. Så vi började göra oss i ordning istället för kvällen. Från sunkbrudar till värsta partypinglorna, naaajs!

Killarna kom till Hanna igen och vi började spela drickspel igen som vanligt :)
Sen drog jag, Hanna och Sara till en hemmafest och mötte upp en killkompis. Var där ett tag och drog sedan ut med de till Valand. Var kanske inte det bästa stället man har varit på, men det funkade! Sen slutade kvällen som den gjorde hahahaha. Så vi dog väl hem runt halv 4.

Söndagen var mest till å städa och packa. Sedan tog vi en promenad till ICA och köpte det vi skulle ha i bilen på resan hemmåt. Gick jätte smidigt att åka hem och ingen trafik. Tror vi gjorde rätt i att åka på söndagen istället för på måndagen.

På måndagen åkte jag hem till mamma och pappa och hängde där. Senare mot kvällen var det Kalmar - AIK och som AIK vann med 2-1. Riktigt skönt!! Kul med 3p!

Helgen har verkligen varit helt grym! Inte haft tråkigt en ända gång och mått bra som bara den!









































Kommentarer
Postat av: Sara

hahaha fan vad härliga bilder :D snodde ner några direkt ;) love u

2012-04-30 @ 21:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0